A B O U T H O T E L I E R

Οργανώστε διαγωνισμούς στο Facebook για το κατάλυμά σας και επωφεληθείτε!

Συστάσεις για το Facebook δεν χρειάζονται. Με περισσότερους από 4.2 εκ. χρήστες στην Ελλάδα (και 1 δις παγκοσμίως) είναι ξεκάθαρα ο… leader των social media network.

Οι διαγωνισμοι στο Facebook μπορούν να βοηθήσουν κατά πολύ το ξενοδοχείο σας ή τα δωμάτιά σας σε διάφορα επίπεδα. Πρώτον μέσω του διαγωνισμού αλλά και των σχολίων που κάνουν οι συμμετέχοντες μέσω του διαγωνισμού διαφημίζετε το κατάλυμά σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε (π.χ. Spa, διοργάνωση συνεδρίων ή δεξιώσεων, ενοικίαση αυτοκινήτου μαζί με τη διαμονή). Επίσης, μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με στοιχεία όπως το όνομα, το τηλέφωνο και το email των διαγωνιζομένων.

Τι χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να τρέξετε έναν πετυχημένο διαγωνισμό στο Facebook και να πάρετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με βάση τους στόχους σας;

Αποφασίστε τι δώρο θα κάνετε
Σημαντικό είναι τα δώρα να είναι σχετικά με την επιχείρησή σας (πχ. μια εμπειρία Spa στο ξενοδοχείο σας, μία ή δύο διανυκτερεύσεις στον ρομαντικό ξενώνα σας κλπ.) έτσι ώστε οι νικητές να γνωρίσουν τα προϊόντα σας και να γίνουν πελάτες σας. Και καλό θα ήταν να δώσετε πολλά δώρα χαμηλότερης αξίας σε περισσότερους νικητές κάποιες φορές αντί να δώσετε ένα ακριβό δώρο σε ένα μόνο νικητή.

Διαλέξτε πώς θα τρέξετε τον διαγωνισμό
Τα βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, εξαρτώνται από τον στόχο του διαγωνισμού.

Αν θέλετε να αυξήσετε τη βάση των δεδομένων σας, ζητήστε τα άκρως απαραίτητα στοιχεία και ΜΟΝΟ, ώστε να κάνετε εύκολο το να λάβει κάποιος συμμετοχή (τα άκρως απαραίτητα στοιχεία δεν είναι πάντα το τηλέφωνο, μπορεί να είναι η ηλικία ή τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων).

Αν όμως θέλετε να γίνει γνωστή η μάρκα σας σε ευρύ κοινό, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα εκείνα με τα οποία ο διαγωνιζόμενος θα κάνει γνωστό το ότι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό στους φίλους του ή να χρησιμοποιήσετε εργαλεία με τα οποία ο διαγωνιζόμενος θα καλεί φίλους του να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

>Λίγα Λόγια

Γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσω διαφήμιση στο Facebook?

Το Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τα like (Μου αρέσει) της σελίδας σας αλλά και τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας. Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή. Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Σημαντικά πλεονεκτήματα διαφημίσεων στο Facebook:

α) Προσφέρουν διαδραστικότητα με το κοινό του παγκόσμιου ιστού

β) Αυξάνουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

γ) Αναβαθμίζουν τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης

δ) Aναπτύσσουν τις δημόσιες σχέσεις σας

ε) Είναι ιδανικό για διεθνής αλλά και για τοπικές επιχειρήσεις

ζ) Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα. Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση.

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει η δυναμική πλατφόρμα Email marketing που διαχειρίζεται.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο «+30 210 3000 920» ή στείλτε το μήνυμα σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας:    
             
Αγγλικά  / Ελληνικά

Follow Us

Email: info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

 

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier