A B O U T H O T E L I E R

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία δεν είναι κάτι τόσο απλό αν θέλεις να το κάνεις πραγματικά σωστά. Υπάρχουν χιλιάδες εταιρίες στην αγορά που ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδων, ικανές και πρόθυμες να σχεδιάσουν την ιστοσελίδα σας, ΑΛΛΑ, υπάρχουν πολύ λίγες που ξέρουν να κάνουν κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία!

Ακριβώς γι’ αυτό η κατασκευή ιστοσελίδας δεν είναι δουλειά για προγραμματιστές, γραφίστες ή διαφημιστές μόνο… Είναι μία δουλειά για ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα ξενοδοχεία.

Λίγα Λόγια

Παίζει η ιστοσελίδα σας σε όλες τις συσκευές? Γνωρίζατε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού σάς επισκέπτεται μέσω τηλεφώνων και tablet? Αν η σελίδα σας δεν παίζει σε έξυπνες συσκευές σωστά, τότε θα χάνετε συνεχώς κρατήσεις. Μην απομακρύνετε τους μελλοντικούς πελάτες σας.

Ανανεώστε την ιστοσελίδα σας με βάση τη φιλικότητα προς τον χρήστη (user friendly / usability), την ταχύτητα και την υψηλή αισθητική. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να τηρεί τις προδιαγραφές της σύγχρονης πλοήγησης στο internet και να μην ακολουθεί παλιές τακτικές και μη φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και τους επισκέπτες.
Διατηρήστε συγχρόνως υψηλά τα πρότυπα αισθητικής και διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας.

Οι ιστοσελίδες που προσφέρουμε θα εξασφαλίσουν τη μελλοντική online παρουσία σας, είτε θέλετε μια εξατομικευμένη ιστοσελίδα είτε θέλετε να εμφανιστεί η σελίδα σας online το ταχύτερο δυνατό. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις απευθείας κρατήσεις επισκεπτών μέσω της ενσωματωμένης μηχανής κρατήσεων!

Η ομάδα της Abouthotelier.com, θα χαρεί να σας ενημερώσει για οποιαδήποτε απορία σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο «+30 210 3000 920» ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Related Post

Recent Posts

Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;
Οικονομικοί δείκτες για ξενοδοχεία που μπορείς να υπολογίσεις μόνος σου

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Sales Department
Email:
sales(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 2202141, 2103000921
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

Account Department
Email:
accounts(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0919
Τηλέφωνο 2: (+30) 27510.25632

Support Department
Email:
support(at)abouthotelier.com,
info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier