facebook
A B O U T H O T E L I E R

Αρκετές επιχειρήσεις σήμερα, όπως και καταλύματα διεθνώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα social networks χρησιμοποιούν τα για να προωθήσουν το brand name τους και τις υπηρεσίες που διαθέτουν και προσφέρουν. Πολλοί όμως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αντιμετωπίζουν πρόβλημα για το ποια από τα social networks θα πετύχουν καλύτερα την στρατηγική marketing τους και όχι μόνο.

Εσείς, ποιο θεωρείτε ως το πλέον ιδανικό για την επιχείρησή σας; Ας κάνουμε λοιπόν, μια επισκόπηση των πιο ευρέως διαδεδομένων social media, προκειμένου να επικεντρωθούν εκεί οι προσπάθειές σας για digital marketing, με βάση τα δεδομένα που τρέχουν σήμερα.

Facebook: ο βασιλιάς των social

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Facebook είναι ένα μέσο επικοινωνίας με το οποίο ο μέσος χρήστης του διαδικτύου είναι εξοικειωμένος. Eλάτε σε απευθείας και ανθρώπινη επαφή με τους users σας και γεφυρώστε μέσα από τις σελίδες σας τυχόν χάσματα στις σχέσεις σας με τους πελάτες. Ασχοληθείτε με τα social profiles σας σωστά και θα εκπλαγείτε από το πόσο σταθερές σχέσεις μπορούν να δημιουργηθούν μέσα από εκεί. Με 1.39 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες να περνούν περίπου 20 λεπτά στο κοινωνικό δίκτυο ανά επίσκεψη, το Facebook αποτελεί τον κυρίαρχο παίκτη στα social media. Όλο και περισσότεροι διαφημιζόμενοι επιλέγουν το Facebook σαν την ιδανική πλατφόρμα διαφήμισης. Αυτό όμως ταυτόχρονα, αποτελεί και μειονέκτημα καθώς προκύπτει κορεσμός στο advertising, αφού όλοι οι διαφημιστές στοχεύουν στο ίδιο κοινό.

Twitter: άμεσο και πολλά υποσχόμενο

Επενδύστε στο Twitter και εκμεταλλευτείτε τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στο brand σας.

Το μεγαλύτερο ατού του Twitter για τους διαφημιστές σε σχέση με τα υπόλοιπα social networks, είναι ότι μπορεί να προσεγγίσει πελάτες τη στιγμή που είναι έτοιμοι να αγοράσουν. Και μπορεί οι 140 χαρακτήρες να σας φαίνονται λίγοι, όμως πολλοί χρήστες δεν πτοούνται στο να γράψουν τι θέλουν και τι χρειάζονται: και αυτά είναι που οι διαφημιστές θέλουν να μάθουν.

Pinterest – Instagram: η φωτογραφία rules!

Και τα δυο κοινωνικά δίκτυα, θεωρούνται ανερχόμενα αν και ήδη διαθέτουν μια τεράστια βάση δεδομένων: 47 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες μηνιαίως μέσα στο 2015 για το Pinterest και 60 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες στο Instagram.

Η πλειοψηφία των χρηστών του Pinterest αποτελείται από γυναίκες και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι οι γυναίκες διαθέτουν περισσότερο χρόνο για καταναλωτικές δαπάνες και για διοργάνωση ταξιδίων, είναι κάτι που οι διαφημιστές μπορούν να εκμεταλλευτούν. Όσον αφορά το Instagram, η λογική του advertising είναι η πάνω-κάτω η ίδια με αυτή του Pinterest. Μια φωτογραφία ή ένα video μερικών δευτερολέπτων, είναι το μέσο που οι marketers θα χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν πελάτες.

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει το Social Media Marketing.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο «+30 210 3000 920» ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Related Post

Recent Posts

Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier