A B O U T H O T E L I E R

Η Abouthotelier επεκτείνει την επικοινωνία σας συνδέοντας το Fb Messenger chat στην ιστοσελίδα σας!

Τώρα, οι επισκέπτες σας μπορούν να συνομιλήσουν σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπό σας μέσω του Messenger chatbox, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν απο την σελίδα σας.

Προσφέρετε δωρεάν ζωντανή συνομιλία στους πελάτες σας, ενσωματώνοντας την νέα επέκταση Facebook Messenger στην ιστοσελίδα και την μηχανή κρατήσεων σας.

– Ένας αντιπρόσωπος ζωντανής συνομιλίας διαθέσιμος στον ιστότοπό σας η όπου εσείς θέλετε να συνδέσετε (πχ..μηχανή κρατήσεων), είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

– Απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και προιόντα σας, πιο άμεσα μέσω της συνομιλίας σελίδας στο Facebook.

– Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το πλαίσιο συνομιλίας του Messenger, επιτρέποντάς σας να καθορίσετε το πλάτος, την θέση εμφάνισης, τον τίτλο του κουτιού συνομιλίας, την εικόνα της κάλυψης της σελίδας και πολλά άλλα. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Με βάση το Facebook Messenger, αυτη η υπηρεσία λειτουργεί σαν ένα σύστημα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Μετά τη ρύθμιση στην πλατφόρμα της Abouthotelier, η οποία είναι μικρότερη από 1 λεπτό, το μπλε σήμα του Facebook Messenger και το κουμπί Μήνυμα μας στο Facebook θα εμφανιστούν στις ιστοσελίδες που θέλετε να εμφανισθεί καθώς και στην μηχανή κρατήσεων που χρησιμοποιείται(e.g. https://palladionboutiquehotel.reserve-online.net ).

Οι πελάτες σας θεωρούν αρκετά βολικό και έυχρηστο να μπορουν να επικοινωνήσουν μαζί σας κατά την διάρκεια αγοράς των υπηρεσιών σας.

Αυτό το πρόσθετο είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει την επιχείρησή σας με εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, αλλά θα προσφέρει άμεση απάντηση στους επισκέπτες σας.

Θέλετε και άλλα?

– Μπορείτε να ενεργοποιήσετε στην πλατφόρμα της Abouthotelier να σας έρχονται τα μηνυματα και στα email που παρακολουθείτε.

– Από αυτά τα μηνύματα , θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια πλούσια πελατειακή βάση για online marketing και remarketing αργότερα.

-Μπορείτε να συνδέσετε όσες σελίδες έχετε στο Facebook και να διαχειρίζεστε απο ένα μέρος όλους τους πελάτες σας (Προτείνεται για ομίλους ξενοδοχείων)

Επικοινωνήστε μαζί μας και δοκιμάστε δωρεάν την νέα υπηρεσία!
Cheers!

Related Post

Recent Posts

Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier