A B O U T H O T E L I E R

Νέα δυναμική συνεργασία της Abouthotelier.com με τα Aqua Vista Hotels, την γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα.

 

Η AboutHotelier, ως κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη σύγχρονων Digital Marketing εργαλείων και στην παροχή online ξενοδοχειακών υπηρεσιών, δηλώνει υπερήφανη για τη νέα αυτή συνεργασία με τον όμιλο Aqua Vista Hotels.

 

Αποστολή της ομάδας μας είναι η αύξηση των απευθείας κρατήσεων των ξενοδοχείων της αλυσίδας και κατ΄επέκταση, η βελτίωση της online παρουσίας τους στο χώρο του διαδικτύου μέσω της ενσωμάτωσης του”Price Check Widget & Hotel Manager Platform” στις σελίδες των ξενοδοχείων της αλυσίδας.

 

Αξίζει να αναφερθούμε στο ότι ο όμιλος Aqua Vista Hotels, ο οποίος παρέχει υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, διαθέτει καταλύματα σε κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο, Σκιάθο, Λέσβο και συνάδει απόλυτα με τη νοοτροπία της AboutHotelier, όσον αφορά την βελτίωση της απευθείας δικτυακής κράτησης των καταλυμάτων (Meta Search Widget – Platform).

 

“Η εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων και η υψηλή ποιότητα των σύγχρονων μεθόδων και υπηρεσιών μας, θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην βελτίωση της ροής των απευθείας κρατήσεων στον όμιλο Aqua Vista Hotels”, δηλώνει σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Abouthotelier, Γιάννης Κουτσόπουλος.

Related Post

Recent Posts

Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier