A B O U T H O T E L I E R

Η Αbouthotelier συνεργάζεται με το υπερσύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο «Makedonia Palace» στην Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξει την αύξηση των απευθείας κρατήσεων μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας Hotel Manager.

 

Το γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, με 276 δωμάτια και σουίτες, το οποίο ολοκλήρωσε την «αναδημιουργία» του τον Μάιο του 2017, δεν θα μπορούσε να μην εντάξει τις υπερσύγχρονες τεχνολογικές τάσεις της τελευταίας γενιάς στο διαδικτυακό ιστότοπο του με την ενσωμάτωση της υπηρεσίας μας “Price Check Widget & Hotel Manager Platform”.
Ως AboutHotelier, με την εμπειρία που διαθέτουμε πάνω στις υπηρεσίες Digital Makreting, δηλώνουμε ιδιαίτερα περήφανοι που θα αναλάβουμε την αποστολή της αύξησης των απευθείας κρατήσεων του Macedonia Palace καθώς και την ανέλιξη της ψηφιακής τους παρουσίας στο χώρο του διαδικτύου.
“Η ιδέα πίσω από την πλατφόρμα της Abouthotelier είναι να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των εν δυνάμει πελατών με κύριο στόχο την αύξηση των απευθείας κρατήσεων», εξήγησε ο Γιάννης Κουτσόπουλος, επικεφαλής της ομάδας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι να αναπτύσσουμε έξυπνες λύσεις και ελπίζουμε να προσφέρουμε αυτά τα εργαλεία σε κάθε κατάλυμα που θέλει να τα εκμεταλλευτεί».

 

 

Related Post

Recent Posts

Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier