A B O U T H O T E L I E R

Η νέα ιστοσελίδα για το Porto Naxos Hotel αποπνέει για τον επισκέπτη της σελίδας την ίδια αναννέωση όμοια με εκείνη που ανακαλύπτουν οι πελάτες όταν φτάνουν στο κατάλυμα.

 

Το πλέον ανακαινισμένο κατάλυμα προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις διαμονής και η ποιότητα υπηρεσιών είναι έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

 

Θα σας αρέσει:

 

– Ο τρόπος που θα πλοηγηθείτε στο μενού με ένα κλικ – η αυτόματη κύλιση προς την περιοχή διαμονής στην αρχική σελίδα – η οποία είναι πλήρης με περιγραφή, εικόνες και ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων!
– Ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή Price Check Widget (Abouthotelier) σας ενημερώνει άμεσα για τις προσφορές & εκπτώσεις που μπορείτε να λάβετε με την απευθείας κράτηση
– Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το είδος του πρωινού που σερβίρεται στο κατάλυμα θα πληροφορήσουν καταλλήλως τους ενδιαφερομένους. Άλλωστε, το πρωινό είναι πολύ σημαντικό για τους ταξιδιώτες και συχνά απαιτείται η παροχή πλούσιου, εύγεστου πρωινού που θα τους τονώσει για να ξεκινήσουν δυναμικά τη μέρα τους.

 

Η AboutHotelier, ως μια απο τις κορυφαίες εταιρείες Digital Marketing και ανάπτυξης σύγχρονων δηλώνει υπερήφανη για τη νέα αυτή συνεργασία.

 

Πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε το κατάλυμα στο “ https://www.portonaxos.gr

Related Post

Recent Posts

Το Ξενοδοχειακό Marketing υπό τον COVID-19
Βίντεο Παρουσίαση | Price Check Widget & Review Monitor
Βίντεο Παρουσίαση | SEO Πλατφόρμα για Ξενοδοχεία

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Email: info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

 

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier