facebook
A B O U T H O T E L I E R

Η Booking και η TripAdvisor, δύο από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ταξιδιωτικές μάρκες εκεί έξω, απόκτησαν πέρσι την Αμερικάνικη Fareharbor και την Ισλανδική Bokun αντίστοιχα – τι σημαίνει όμως αυτό; Και πως έχουν εξελιχθεί οι κινήσεις αυτές σήμερα;
 
Καταρχάς, για όσους δεν ήξεραν για την είδηση αυτή- η Fareharbor και η Bokun είναι γίγαντες στον τομέα της online πώλησης δραστηριοτήτων και tour.

 

Τι ακριβώς αγόρασε η Booking?

Όλοι  ήταν επικεντρωμένοι στη Booking.com η οποία εισήλθε πλέον και στον τομέα των εκδρομών και δραστηριοτήτων. Η αγορά τους αυτή είναι σημαντική. Η FareHarbor έχει επιδείξει ταχεία ανάπτυξη έχοντας ένα κερδοφόρο μοντέλο λογισμικού σε μια αγορά που παραμένει σημαντικά υποβαθμισμένη. Υπάρχει τεράστιο δυναμικό ανάπτυξης.

 

Τι ακριβώς αγόρασε η TripAdvisor?

Η Bokun είναι μια μικρότερη επιχείρηση από τη Fareharbor, η οποία όμως συγκεντρώνεται γύρω από τον ίδιο τομέα. Είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στην ισλανδική αγορά.

 

1 χρόνος μετά

Ένα χρόνο μετά την αγορά του FareHarbor, η Booking υιοθετεί μια πρόσθετη προσέγγιση, και συνεργάζεται απευθείας με ανταγωνιστές πωλητές ίδιου λογισμικού.

Πρώτος επιβεβαιωμένος συνεργάτης είναι η Rezdy, πλατφόρμα διανομής με έδρα την Αυστραλία, η οποία έχει ενσωματωθεί σήμερα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο που κατέχει το Booking Holdings.

Οι πελάτες στο δίκτυο προμηθευτών Rezdy θα έχουν διανομή στις εμπειρίες του Booking.com, καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης της απογραφής, της τιμολόγησης, της διαθεσιμότητας και των κρατήσεων, εντός της υπάρχουσας Rezdy πλατφόρμας.

 

Τι κρύβεται πίσω από τις νέες κινήσεις της Booking;

Η απόφαση της Booking.com να ανοίξει την πλατφόρμα της και σε άλλους διαχειριστές καναλιών, είναι συνέχεια της αγοράς της FareHarbor.

Το FareHarbor είναι γνωστό ότι έχει επικεντρωθεί σε ορισμένες περιοχές, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε συγκεκριμένους τύπους προϊόντων.
 
Η προσθήκη λοιπόν άλλων προμηθευτών στο δίκτυο εφοδιασμού είναι πιθανό να είναι η προσπάθεια της Booking να διαφοροποιήσει την γκάμα προϊόντων και να δώσει στους προμηθευτές που δεν βρίσκονται επί του παρόντος στην πλατφόρμα της FareHarbor, καθώς και σε άλλες περιοχές, την ευκαιρία να καταχωρήσουν στον ΟΤΑ.

 

Ένας νέος πωλητής αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

 

 

Related Post

Recent Posts

Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier