A B O U T H O T E L I E R

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το πολυτελές Messinian Icon Hotel, το ξενοδοχείο 5 αστέρων που έχει αναλάβει την αποστολή να γίνει το διαμάντι της Μεσσηνίας!

 

Το Messinian Icon είναι συνδεδεμένο με την επιμελημένη διακόσμηση, την ιδιωτικότητα και την άνεση, καθώς και με το παθιασμένο προσωπικό με εμμονή για την ικανοποίηση των επισκεπτών του. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο εξαιρετικής ποιότητας που δεν προσφέρει τίποτα λιγότερο από άψογη, εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής.

 

Οι ξενοδόχοι με τόσο υψηλά στάνταρ, έχουν φυσικά απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας.

 

Σε συνεργασία με την AboutHotelier, πέρα από ασυναγώνιστη αισθητική, το Messinian Icon έχει πλέον και μοναδική ψηφιακή παρουσία απόλυτα ταιριαστή με τη φιλοσοφία πολυτέλειας του: Μία ολοκαίνουργια ιστοσελίδα, με ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων WebHotelier. Η αποτελεσματικότητα αυτού του συνδυασμού είναι γνωστή, οπότε τα περαιτέρω λόγια είναι απλά περιττά.

 

Messinian Icon – καλωσόρισες στην οικογένεια της AboutHotelier. Είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Όσο για εμάς, είμαστε φυσικά ενθουσιασμένοι που η λίστα πελατών μας με εμπορικά σήματα παγκόσμιας κλάσης επεκτείνεται σημαντικά.

 


 

Δείτε εδώ το νέο website: https://messinianicon.gr

 


 

Related Post

Recent Posts

Το Ξενοδοχειακό Marketing υπό τον COVID-19
Βίντεο Παρουσίαση | Price Check Widget & Review Monitor
Βίντεο Παρουσίαση | SEO Πλατφόρμα για Ξενοδοχεία

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Email: info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

 

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier