A B O U T H O T E L I E R

Το Corfu Palace Hotel είναι ένα καθαρόαιμο ξενοδοχείο πολυτελείας στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο καλωσορίζει τους επισκέπτες του νησιού των Φαιάκων με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

Πέρα από ασυναγώνιστη εμπειρία εξυπηρέτησης, το Corfu Palace εμπνέει απλά και μόνο με τη διαμονή – δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ως ορόσημο της πόλης και από τους ίδιους τους ντόπιους. Χτισμένο από το 1954, αποτελεί θρύλο για το νησί και κλασσική επιλογή για τους απαιτητικούς, ασυμβίβαστους επισκέπτες του.

 

 

Ποιος είπε όμως ότι το κλασσικό, δεν είναι μοντέρνο;

 

 

Το ξενοδοχείο επιθυμούσε να προσφέρει την απόλυτη ευχέρεια στο κοινό που επισκεπτόταν την ιστοσελίδα του. Στόχευε, με λίγα λόγια, στην ανάδειξη της εξαιρετικής εμπειρίας εξυπηρέτησης ακόμα και στη διαδικτυακή του παρουσία. Ως εκ τούτου η ενσωμάτωση του RateStrip στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα του ήταν για την ομάδα της AboutHotelier επιβεβλημένη!

 

 

Τo RateStrip, προσφέρει στον επισκέπτη την ασφάλεια που αναζητά, αφού χάρη στο Rate calendar μπορεί να δει γρήγορα και εύκολα ποιες ημερομηνίες τον συμφέρουν. Επίσης, χάρη στη real-time σύγκριση τιμών μπορεί να δει ότι η απευθείας κράτηση είναι η οικονομικότερη επιλογή. Έχοντας πρόσβαση και σε όλες τις κριτικές του καταλύματος, καθώς και σε price – tracking, μπορεί να νιώσει ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πλάι του και του προσφέρει τα πάντα – με ένα κλικ. Αυτή είναι εξάλλου και η διάθεση που θέλει να έχει καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του.

 

 

Το πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας περιλαμβάνει τη προσθήκη του RateStrip Price Check Widget στην ιστοσελίδα του καταλύματος, πλήρη τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και διαρκή ενημέρωση και βελτιστοποίηση του προϊόντος. Ως γνωστόν, η τεχνολογία δεν σταματάει να εξελίσσεται!

 

 

Εφαρμόζοντας τη τεχνογνωσία μας στο μακροπρόθεσμο πλάνο της αύξησης των εσόδων από απευθείας κρατήσεις, καθώς και του hotel brand awareness, αισιοδοξούμε ότι το RateStrip θα προσφέρει τα μέγιστα ώστε οι νέοι μας συνεργάτες να πετύχουν τον στόχο τους.

 

 

Με αυτή τη δέσμευση, καλωσορίζουμε το Corfu Palace Hotel στην οικογένεια της AboutHotelier και του ευχόμαστε καλή αρχή στη digital εποχή!

Related Post

Recent Posts

Το Ξενοδοχειακό Marketing υπό τον COVID-19
Βίντεο Παρουσίαση | Price Check Widget & Review Monitor
Βίντεο Παρουσίαση | SEO Πλατφόρμα για Ξενοδοχεία

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Email: info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

 

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier