A B O U T H O T E L I E R

 

Με φόντο την αύξηση στις απευθείας κρατήσεις του καταλύματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε τη δυνατή συνεργασία μας με το Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική.

 


 

Πρόκειται για μία multi – property συνεργασία για το RateStrip Price Check Widget με στόχο την ενίσχυση της φιλικής-προς-τον-χρήστη εικόνας της ιστοσελίδας του brand. Το Porto Carras Resort είναι υψηλών προδιαγραφών, με διακρίσεις που το αποδεικνύουν – η μεγαλύτερη επιβράβευση του βέβαια, είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. Την εμπιστοσύνη αυτή την ευχαριστεί – προσφέροντας μεταξύ άλλων μοναδικές προσφορές στις απευθείας κρατήσεις καθώς και σωστή διαδικτυακή παρουσία.

 

 

Σε συνεργασία λοιπόν με την AboutHotelier, προσφέρει με κάθε ασφάλεια στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρίσκει άμεσα και εύκολα τις τιμές που του προσφέρει, αυξάνοντας έτσι τις απευθείας κρατήσεις κατά ένα σημαντικό ποσοστό. Έξυπνα και ειλικρινά.

 

 

Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το Porto Carras Grand Resort για την εμπιστοσύνη – και του ευχόμαστε να φτάσει στην κορυφή.

 

Related Post

Recent Posts

Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021
Email Marketing: Γιατί το ξενοδοχείο σου πρέπει να κάνει τμηματοποίηση στη λίστα επαφών;
Οικονομικοί δείκτες για ξενοδοχεία που μπορείς να υπολογίσεις μόνος σου

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Sales Department
Email:
sales(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 2202141, 2103000921
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

Account Department
Email:
accounts(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0919
Τηλέφωνο 2: (+30) 27510.25632

Support Department
Email:
support(at)abouthotelier.com,
info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier