A B O U T H O T E L I E R
Βίντεο Παρουσίαση | Ανέπαφο Ξενοδοχειακό Check In

Το ανέπαφο ξενοδοχειακό check-in δεν είναι πλέον πολυτέλεια – είναι μία απαραίτητη παροχή.

Η άφιξη και το check-in των επισκεπτών στο Hotel ή στο B&B σας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της εμπειρίας ταξιδιού.

Ειδικότερα στην τωρινή περίοδο, θέλετε να εισέλθουν και να αισθάνονται αναγνωρισμένοι, ασφαλής και, το πιο σημαντικό, ευπρόσδεκτοι. Αυτή είναι η πρώτη τους εντύπωση για την ιδιοκτησία σας! Με το ανέπαφο ξενοδοχειακό check-in, τα καταφέρνετε όλα αυτά πριν ακόμα έρθει ο πελάτης σας. Ακόμη περισσότερο, με το ανέπαφο ξενοδοχειακό check in της AboutHotelier.com, κάνετε την όλη διαδικασία προσωποποιημένη.

Για να επενδύσετε στη σωστή λύση, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι ανάγκες των επισκεπτών σας πρέπει πάντα να είναι πρώτες, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την γενικότερη αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας που θα επιλέξετε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα σας βοηθήσει να λειτουργείτε πιο αποτελεσματικά.

 

Δείτε στο τελευταίο μας seminar, όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

Youtube Link

 

Related Post

Recent Posts

Το Ξενοδοχειακό Marketing υπό τον COVID-19
Βίντεο Παρουσίαση | Price Check Widget & Review Monitor
Βίντεο Παρουσίαση | SEO Πλατφόρμα για Ξενοδοχεία

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Email: info(at)abouthotelier.com,
Τηλέφωνο 1: (+30) 210 300 0920
Τηλέφωνο 2: (+30) 2751025632

 

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier