facebook
A B O U T H O T E L I E R

Η Αbouthotelier συνεργάζεται με το υπερσύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο «Makedonia Palace» στην Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξει την αύξηση των απευθείας κρατήσεων μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας Hotel Manager.

 

Το γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, με 276 δωμάτια και σουίτες, το οποίο ολοκλήρωσε την «αναδημιουργία» του τον Μάιο του 2017, δεν θα μπορούσε να μην εντάξει τις υπερσύγχρονες τεχνολογικές τάσεις της τελευταίας γενιάς στο διαδικτυακό ιστότοπο του με την ενσωμάτωση της υπηρεσίας μας “Price Check Widget & Hotel Manager Platform”.
Ως AboutHotelier, με την εμπειρία που διαθέτουμε πάνω στις υπηρεσίες Digital Makreting, δηλώνουμε ιδιαίτερα περήφανοι που θα αναλάβουμε την αποστολή της αύξησης των απευθείας κρατήσεων του Macedonia Palace καθώς και την ανέλιξη της ψηφιακής τους παρουσίας στο χώρο του διαδικτύου.
“Η ιδέα πίσω από την πλατφόρμα της Abouthotelier είναι να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των εν δυνάμει πελατών με κύριο στόχο την αύξηση των απευθείας κρατήσεων», εξήγησε ο Γιάννης Κουτσόπουλος, επικεφαλής της ομάδας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι να αναπτύσσουμε έξυπνες λύσεις και ελπίζουμε να προσφέρουμε αυτά τα εργαλεία σε κάθε κατάλυμα που θέλει να τα εκμεταλλευτεί».

 

 

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier