Πώς να δημιουργήσετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει το ξενοδοχείο σας? - AboutHotelier
> Πώς να δημιουργήσετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει το ξενοδοχείο σας; Διαβάστε και ακολουθήστε τα τέσσερα απλά βήματα που θα δείτε παρακάτω:

  1. Ενημερώστε – Μπορείτε να πείτε στον κόσμο, ή τουλάχιστον σε πολλούς ανθρώπους, απλώς «ότι υπάρχετε». Ως ανεξάρτητο ξενοδοχείο, δεν έχει την ίδια αναγνώριση το όνομά σας με τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων. Μπορείτε, λοιπόν, να οικοδομήσετε τη φήμη του σήματος με πολλούς τρόπους.
  • Επενδύστε σε επιγραφή που εμφανίζει το όνομα του ξενοδοχείου σας έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να την δει κάποιος από τον δρόμο. Οι πινακίδες θα πρέπει να είναι τόσο πάνω στην ιδιοκτησία σας, καθώς και εμφανείς στους δρόμους που οδηγούν στο ξενοδοχείο σας.
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και εορτές της περιοχής.
  • Στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας, διαφημιστείτε σε έντυπη μορφή, στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.
  • Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Διαδικτύου. Τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης & δικτύωσης είναι η πιο φθηνή και συχνά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει το όνομά σας γνωστό.
  1. Χτίστε το προφίλ σας – Η εικόνα είναι σημαντική γιατί βοηθά το ξενοδοχείο σας δίνοντάς του έναν χαρακτηρισμό προς το κοινό. Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία για όλους τους ανθρώπους. Υπάρχει λόγος για τον οποίο τα καταλύματα κυμαίνονται σε κατηγορίες από το πιο οικονομικό στο πιο ακριβό και πολυτελές. Θέλετε να απευθυνθείτε σε οικογένειες, σε επαγγελματίες, ή σε πιο προχωρημένους ταξιδιώτες; Μπορείτε να επιλέξετε να είναι το ξενοδοχείο σας το πιο trendy ξενοδοχείο στην πόλη, ή το ξενοδοχείο με την καλύτερη τιμή, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο ή το ξενοδοχείο που έχει το καλύτερο δωρεάν πρωινό.
  1. Δημιουργήστε Bάση Πελατών – Είναι πάντα μια καλή είδηση ​​όταν ένας πελάτης επιλέγει το ξενοδοχείο σας, αλλά ακόμη καλύτερα είναι τα νέα όταν το ξενοδοχείο σας τους αρέσει τόσο πολύ που έρχονται ξανά και ξανά. Παρέχοντας πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες με ένα μεγάλο χαμόγελο, μπορείτε να αναπτύξετε μια πιστή πελατειακή βάση. Αναπτύξτε βάση πελατών με την οικοδόμηση μιας λίστας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα αλληλογραφίας για να στείλετε ευχαριστήρια σημειώματα για τους ανθρώπους που έχουν διαμείνει στο ξενοδοχείο σας. Στο ευχαριστήριο μήνυμα, οδηγήστε τους στην ιστοσελίδα σας και ρωτήστε τους εάν θα επιθυμούσαν να λαμβάνουν το newsletter του ξενοδοχείου σας. Δελεάστε τους προσφέροντάς τους μια ειδική τιμή για την επόμενη επίσκεψή τους.
  1. Χρησιμοποιήστε Ισχυρά Διαφημιστικά Μηνύματα – Όλα τα ξενοδοχεία λογικά έχουν καθαρά δωμάτια, άνετα κρεβάτια, και ψυγεία-μπαρ σε κάθε όροφο. Θέλετε να χτυπήσετε τον ανταγωνισμό? Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τονίσετε περισσότερο αυτό που κάνετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Έχετε μια εσωτερική πισίνα; Μήπως το ξενοδοχείο σας έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία; Μήπως το ξενοδοχείο σας χρησιμοποιεί μη τοξικά σαπούνια και ή εφαρμόζει ένα φιλικό προς τον χρήστη πρόγραμμα ανακύκλωσης; Επενδύστε στο πιο δυνατό σας σημείο, χρησιμοποιήστε ό, τι καλύτερο διαθέτετε προς όφελός σας!

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ