Νέα “Double Grand" συνεργασία για την AboutHotelier! - AboutHotelier

Καλωσορίζουμε δυο νέα “Grand” ξενοδοχεία στην ομάδα μας, το Grand Hotel Velingrad και το Thassos Grand Resort.

Τα δύο υπερσύγχρονα και πολυτελέστατα ξενοδοχεία αποτελούν τα πιο πρόσφατα entries στο δίκτυο πελατών μας. Το Grand Hotel Velingrad, το οποίο παρέχει μοναδικά χαλαρωτική εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του, βρίσκεται στη γειτονική Βουλγαρία, και πιο συγκεκριμένα, μια ώρα μακριά από το χιονοδρομικό θέρετρο του Μπάνσκο. Το Grand Thassos Resort, το οποίο φημίζεται για τη μοναδική και εγκάρδια φιλοξενία του, βρίσκεται στη καταπράσινη Θάσο και καταμετρείται στις πρώτες θέσεις προτιμήσεως εντός του νησιού.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το δίκτυο συνεργατών μας διογκώνεται με το πέρασμα το χρόνου και ολοένα και περισσότεροι ξενοδόχοι εμπιστεύονται τα τεχνολογικά μέσα για την προώθηση και διαφήμιση του brand τους. Οι απευθείας κρατήσεις δείχνουν να δελεάζουν όλο και περισσότερους ξενοδόχους που επιθυμούν να χρησιμοποιούν εργαλεία τελευταίας τεχνολογικής γενιάς όπως το «Ratestrip» Price Check Widget και τις πρωτοποριακές λειτουργίες του.

Η AboutHotelier βρίσκεται στην πιο ανταγωνιστική της διάθεση λανσάροντας με επιτυχία την ολοκαίνουρια πρωτοποριακή εφαρμογή Rate Intelligence & Revenue Management. Ενημερωθείτε για τις τιμές των ανταγωνιστών σας με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Ρωτήστε για περισσότερα!

Ζητήστε δωρεάν demo και ανακαλύψτε πώς το Hotel Manager της AboutHotelier καλύπτει τις ανάγκες των απευθείας πωλήσεων!

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier