Νέα τριπλή συνεργασία στην Σαντορίνη για την AboutHotelier! - AboutHotelier

Το Santorini Secret Suites & Spa, το Secret Legend Suites και το Santorini Secret Premium είναι οι brand new προσθήκες στο πελατολόγιο της AboutHotelier.


Τα 3 καταλύματα εμπιστεύονται την AboutHotelier για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων τους ακολουθώντας τις κορυφαίες ψηφιακές λύσεις μας και τα καινοτόμα εργαλεία μας.
«To Price Check Widget στην επίσημη ιστοσελίδα των καταλυμάτων δεν είναι πια απλώς μια μόδα. Είναι το παρόν και το μέλλον στο στάδιο αναζήτησης καλύτερης διαθέσιμης προσφοράς για τους ταξιδιώτες, είναι must εργαλείο στη προσέλκυση περισσότερων απευθείας κρατήσεων», δήλωσε περήφανος για την νέα αυτή συνεργασία ο Γιάννης Κουτσόπουλος, Ceo της Abouthotelier.


Το Hotel Manager Platform, πλήρως αναβαθμισμένο με τις τελευταίες προσθήκες της AboutHotelier, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις σύγχρονες ιστοσελίδες των ιδιαίτερα προτιμώμενων καταλυμάτων στην πολυσύχναστη Σαντορίνη για την διατήρηση της ανταγωνιστικότητας τους κατά τη τουριστική περίοδο.


Το Rate Intelligence “OTA Scanner” είναι η καταλληλότερη εφαρμογή για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των ανταγωνιστών σας τις ημερομηνίες που επιθυμείτε.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας!

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier