Νέα έξυπνη Λειτουργία “Future Flex Dates» στο Price comparison tool - AboutHotelier

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών εγκαταλείπουν τη διαδικασία κράτησης στο site ενός ξενοδοχείου, με επικρατέστερη δικαιολογία το: «δεν βρήκα διαθέσιμες ημερομηνίες», ή φεύγει όταν δει την τελική τιμή, ενώ το 87% δηλώνει ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην κράτηση. Πάμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ένα website ξενοδοχείου γι’ αυτό:

Γιατί οι πελάτες εγκαταλείπουν;
Φέυγουν όταν δουν την τελική τιμή. Αυτό τους κάνει να θέλουν να συγκρίνουν με άλλα sites πριν αγοράσουν, αλλά και να συνειδητοποιήσουν ότι τα travel sites έχουν την κακή συνήθεια να προσθέτουν τέλη και επιβαρύνσεις, κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Ο άλλος λόγος – ενημέρωση διαθέσιμων ημερομηνιών – ίσως να είναι μια λογική εξήγηση για να φύγει από το site και να ψαξει να βρει ημερομηνίες σε άλλα sites.

Τι σας προτείνουμε ?
Σύγκριση και εμφάνιση online τιμών μεταξύ δύο ευρών ημερομηνιών
Αρκετά καταλύματα χάνουν εύκολα πελάτες, όταν ένας επισκέπτης που μπαίνει στην ιστοσελίδα του καταλύματος, δεν βρίσκει εύκολα διαθεσιμότητα, τιμές ή προτεινόμενες διαθέσιμες μελλοντικές ημέρες για αναζήτηση – διαμονή.
Η νέα έξυπνη λειτουργία του Price comparison tool “Future Available flex dates”, της Abouthotelier, βελτιώνει αισθήτα αυτήν την αναζήτηση του επισκέπτη , πριν ακόμα μεταφερθεί ή φύγει ο επισκέπτης από την ιστοσελίδα σας.

Πως γίνεται αυτό?

Ας υποθέσουμε ότι είστε εσείς ο πελάτης και μπαίνετε μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματος, όπου σήμερα το κατάλυμα δεν έχει διαθεσιμότητα ή τιμές.
Σε αυτή την περίπτωση η νέα λειτουργία, θα εμφανίσει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, τις δημοφιλείς διαθέσιμες μελλοντικές ημερομηνίες και τιμές, με έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

α) με βάση τα κριτήρια αναζήτησης και κλικ που έχουν κάνει προηγούμενοι επισκέπτες στην σελίδα του καταλύματος
β) με βάση τις επόμενες “συγκεκριμένες” διαθεσιμες ημερομηνίες που εσείς θέλετε να εμφανίσετε.
γ) με βάση την πραγματική εικόνα μελλοντικών διαθέσιμων ημερομηνιών

Τι θα πετύχετε με αυτο?
Αρχικά θα αναγνωρίσουν οι επισκέπτες της σελίδας σας, την άμεση και έυκολη ενημέρωση για την πραγματική εικκόνα της διαθεσιμότητας και τιμών του καταλύματος σας.
Έπειτα θα τους διευκολύνετε να προχωρήσουν σε απευθείας κράτηση με ένα απλο΄βήμα, με μια λιγότερη αναζήτηση με ένα ισχυρό εργαλείο άμεσης εμφάνισης τιμών το «price check widget» και όλα αυτά μέσα απο το website σας.
Επιπλέον θα αναλύσετε τις αναζητήσεις των επισκέπτων σας καισε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία σας επισκεφτούν ξανά, θα τους εμφανιστεί το μήνυμα αναγνώρισης αναζήτησης όπου θα τους οδηγεί απευθείας στις επιλεγμένες ημερομηνίες που είχαν αναζητήσει!

Ποιος είναι ο σκοπός
Σκοπός όλων αυτών, είναι φυσικά η σωστή εμπειρία άμεσης κράτησης που πρεπει να έχουν οι επισκέπτες σας. Η εμπειρία που βρίσκουν σε μεγάλα δίκτυα πωλήσεων ή κανάλια (Booking.com, Expedia.com, κτλ,) αλλά όχι στην ιστοσελίδα σας….,μέχρι σήμερα.

Θέλετε λοιπον να μετατρέψετε πραγματικά τους επισκέπτες σας, σε απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας?
Θέλετε να μεταφέρετε στους επισκέπτες σας, την πραγματική εικόνα online τιμών, διαθεσιμότητας και σχολίων, πριν ακόμα φύγουν απο την ιστοσελίδα σας?

Η Abouthotelier με το προιόν Price comparison tool «Ratestrip», σας δίνει αυτή την δυνατότητα στον κατάλληλο χρόνο με το σωστό κόστος.
Ενημερώθείτε για τις επιπλέον δυνατότητες τις Hotel Manager πλατφόρμας στο τηλέφωνο (+30 2103000921) ή στείλτε email στο sales@abouthotelier.com.

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ