Aυξήστε με 4 βήματα τις online κρατήσεις σας απευθείας από την ιστοσελίδα σας! - AboutHotelier
> Aυξήστε με 4 βήματα τις  online κρατήσεις σας απευθείας από την ιστοσελίδας σας!

Ένα κρίσιμο θέμα για τους ξενοδόχους: «πώς να συνδεθούμε και να επικοινωνούμε με τους υποψήφιους πελάτες». Ενώ η ανησυχία αυτή επηρεάζει ακόμη και τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες, είναι ίσως πιο πιεστικό για τις μικρότερες, ανεξάρτητες επιχειρήσεις, οι οποίες πρέπει να κάνουν τα ίδια με τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, δίχως να έχουν τους ίδιους τεράστιους προϋπολογισμούς marketing. Την ανάπτυξη, δηλαδή, μιας πιο προσωπικής σχέσης με τους επισκέπτες και την ενθάρρυνση να επαναλάβουν τη διαμονή στο ξενοδοχείο τους.

Οι έρευνες δείχνουν σταθερά ότι οι ταξιδιώτες επισκέπτονται μια σειρά από διαφορετικές ιστοσελίδες πριν από την ολοκλήρωση της κράτησής τους. Αυτό αντιπροσωπεύει σαφώς μια χαμένη ευκαιρία για ξενοδοχεία, τα οποία φαινομενικά συχνά αποτυγχάνουν να πείσουν τους πελάτες ότι η καλύτερη διαδρομή για την ολοκλήρωση της κράτησής τους είναι μέσω των δικών τους άμεσων καναλιών. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των υπαρχόντων πελατών από τη στιγμή που θα μας προτιμήσουν, για να δημιουργήσουμε ένα σταθερό (και διαρκώς επεκτεινόμενο) πυρήνα των «πιστών» και των πελατών που επιστρέφουν.

Έχουμε καταλήξει σε 4 απλά βήματα για να οικοδομήσουμε μια θετική σχέση με τους υποψήφιους bookers (το κοινό- στόχος-κρατήσεων):

Βήμα 1. Ενθουσιάζω

Αμέσως από τη στιγμή της κράτησης, υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνετε τους ταξιδιώτες ενθουσιασμένους πριν από το ταξίδι τους. Σε αυτό το σημείο, η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να καθησυχάσετε τους επισκέπτες της «μεγάλης εμπειρίας» που θα απολαύσoυν το ξενοδοχείο σας, καθώς σας επιτρέπει να γνωρίζετε λίγο περισσότερα γι’ αυτούς με ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις τους.

Βήμα 2. Ακούω

Ωστόσο, το επόμενο βήμα είναι να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες που οι επισκέπτες σας θα έχουν. Όταν οι επισκέπτες φθάνουν, η βελτίωση της  παραμονής τους μπορεί να είναι τόσο απλή όσο «η αφαίρεση του ανεπιθύμητου αγγουριού από μια σαλάτα» – αυτά είναι τα μικρά πράγματα που θα αποδείξουν ότι σας ενδιαφέρει να ξέρετε τι οι πελάτες θέλουν και για τι ενδιαφέρονται. Το να ακούτε  τους πελάτες σας είναι απαραίτητο για τον «αποκεφαλισμό» των ανεπιθύμητων αρνητικών σχολίων  που μπορεί να επηρεάσει δραματικά το μέλλον της επιχείρησής σας.

Βήμα 3. Ενισχύω

Kαλλιεργήστε αυτήν την έννοια, μέσω αλληλογραφίας με newsletter ή social media: Φυσικά πρέπει να προσέξετε: το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να βομβαρδίζετε τους καλεσμένους σας με ανεπιθύμητο θόρυβο. Παρ ‘όλα αυτά, λαμβάνοντας μέτρα για να διατηρήσετε αυτές τις συνδέσεις με τους επισκέπτες μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της νίκης της επιχείρησής σας, ενθαρρύνοντας τους υπάρχοντες πελάτες σας να κλείσουν απευθείας μαζί σας και όχι να «ψωνίσουν» από τα γύρω ΟΤΑ και άλλους δικτυακούς τόπους του ξενοδοχείου.

Βήμα 4. Διατηρώ

Είναι σημαντικό να μείνετε σε επαφή με τους καλεσμένους σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη διαμονή τους, επιτρέποντάς σας να είστε δημιουργικοί. Ίσως υπάρχει μια αξιοσημείωτη τοπική έλξη που συχνά οι επισκέπτες έρχονται για να επισκεφθούν, ή κάτι ξεχωριστό για το ξενοδοχείο σας ή την ιστοσελίδα σας; Περάστε μέσω της επικοινωνίας σας πως είστε σίγουροι ότι ξεχωρίζετε στο μυαλό των επισκεπτών ως κάτι περισσότερο από ένα άλλο e-mail marketing. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το προφίλ του πελάτη-βασιστείτε και προσαρμόστε το e-mail σας αναλόγως. Όπως λέμε, αυτά είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε.

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ