Νέα δυνατότητα εμφάνισης προσφορών στην ιστοσελίδα σας, με real time συνδεση των προσφορών της Webhotelier. - AboutHotelier

Δεκέμβριος, μήνας εορταστικός και εμείς στην Abouthotelier σας έχουμε ένα δωράκι για να προωθήσετε τις ειδικές προσφορές σας!
Tα προωθητικά offers που δημιουργείτε στην WebHotelier για την εμφάνιση ειδικών προσφορών του καταλύματος σας, μπορούν πλέον να εμφανίζονται αυτόματα και στην επίσημη ιστοσελίδα σας (www.yoursite.com), με ένα απλό κλικ απο το hotel manager της Αbouthotelier!

 

 

Γρήγορα, εύκολα και χωρίς καμία επιπλέον διαχείριση απο εσάς! Κάνεις κλικ πάνω σε ένα χαρακτηριστικό, κρατάς πατημένο το κλικ &… Τα τάααααν! Έτοιμο.
Το όλο νόημα είναι να μη χρειαστεί να ξεκινήσεις στο site σου την υλοποίηση των προσφορών από το μηδέν, βάζοντας plugins η γράφοντας εξτρα κώδικα που έπειτα θα πρέπει να ενώσετε με τις ημερομηνίες της προσφοράς, κτλ……και για αυτό το λόγο υπάρχει η Abouthotelier….
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

 

 


Βοήθεια για την ενεργοποίηση των προσφορών σας.

Επείδή πολλές φορές τα περισσότερα καταλύματα, δυσκολεύονται στην υλοποίηση μιας προσφοράς μέσα στο site τους λόγω του ότι απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για τη δημιουργία ενός pop up ή μιας στοχευμένης προσφοράς και η διαχείριση από τους απλούς χρήστες γίνεται μέσα από ένα οπτικό περιβάλλον διαχείρισης, τότε ή πρέπει να ρίξετε  πολύ διάβασμα, ή απλά να περάσετε με χαρά στην επόμενη κατηγορία.
Το όλο νόημα είναι να μη χρειαστεί να ξεκινήσεις στο site σου την υλοποίηση των προσφορών από το μηδέν, βάζοντας plugins η γράφοντας εξτρα κώδικα που πρέπει να ενώσετε με τις ημερομηνίες της προσφοράς, κτλ……και για αυτό το λόγο υπάρχει η το Hotel manager της Abouthotelier..

 

 

Νέα δυνατότητα εμφάνισης προσφορών στην ιστοσελίδα σας, με real time συνδεση των προσφορών της Webhotelier.

Οι προσφορές είναι εκπτώσεις που κοινοποιείτε στους πελάτες σας μέσω της μηχανής κρατήσεων Webhotelier η απευθείας απο την ιστοσελίδα σας,  για να τους προτρέψετε να κάνουν αγορές από τον ιστότοπό σας, το φυσικό κατάστημά σας ή και τα δύο. Αν θέλετε να διαφημίσετε την προσφορά σας και να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο κοινό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια  προσφορά μέσω της Webhotelier και να την προωθήσετε από τη Σελίδα σας (www.yourname.gr) απλά πατώντας την επιλογή Ενεργοποίηση στην πλατφόρμα Hotel Manager της Abouthotelier και τότε θα εμφανιστεί αυτόματα χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια απο εσάς.

Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια προσφορά της Webhotelier μεσα απο την πλατφόρμα Hotel Manager της Abouthotelier, παρα μόνο μέσα απο το Webhotelier διαχειριστικό, απο εκεί δηλαδή που την δημιουργήσατε.

 

 

Δημιουργία προσφοράς από τη Webhotelier.

  1. Επιλέξτε απο την διαχειριση της μηχανής κρατήσεων σας, Manage, Offers, Create για την δημιουργία της προσφοράς σας.
  2. Προσθέστε λεπτομέρειες για την προσφορά σας, επιλέξτε σε ποια περίοδο θέλετε να εμφανίζετε, ορίστε τον τιμοκατάλογο που επιθυμείτε και έπειτα, πατήστε Δημιουργία.

Σημείωση: Η ενότητα “Δείτε τις προσφορές μας”, στην Webhotelier  δείχνει τις προσφορές που θα εμφανίζονται και στην ιστοσελίδα σας.

 

 

Ενεργοποίηση – Αυτόματη Εμφάνιση  προσφοράς στην ιστοσελίδα σας

Ενεργοποίηση των προσφορών της Webhotelier στην ιστοσελίδα σας,  από το Hotel Manager της Abouthotelier.

Αφού δημιουργήσετε μια προσφορά από την Webhotelier, μπορείτε να την προωθήσετε από τη ιστοσελίδα σας, μετατρέποντάς την έτσι σε μια προσφορά για όλους τους επισκέπτες της σελίδας σας. Να θυμάστε ότι μόνο οι διαχειριστές  Σελίδων μπορούν να εμφανίζουν ή να προωθούν προσφορές.

  1. Επιλέξτε απο το διαχειριστικό του Hotel Manager της Abouthotelier, Increase Sales, Booking engine offers, για την ενεργοποίηση της προσφοράς σας.
  2. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις που θέλετε στα πεδία Mobile View = On-Off, Τοποθετήσεις .
  3. Επιλέξτε μορφή για τον τρόπο εμφάνισης που θέλετε να έχετε απο τα έτοιμα σχέδια και πατήστε Enable.

 

Μάθετε περισσότερα

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 2103000921 η στείλτε μήνυμα στο support@abouthotelier.com!

 

 

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier