Cloud Pms για ξενοδοχεια | Ξενοδοχειακό πρόγραμμα κρατήσεων

Hotel Cloud PMS RoomRack

✓ Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας. Σκεφτείτε Room Rack! "Όλα σε ένα" λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων και λογισμικό μάρκετινγκ για ξενοδοχεία & Bnbs

✓ Απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA

✓ Αυτόματη Εισαγωγή Online Κρατήσεων απο Booking Engine και Channel Manager
Ξεκινήστε Σήμερα

Μία Εφαρμογή για όλες τις ανάγκες σας.
Οι σύγχρονες εποχές απαιτούν σύγχρονες λύσεις και η AboutHotelier.com συστήνει το Cloud
PMS "Room Rack" για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επιχείρησή σας .

Ολοκληρωμένες Λειτουργίες Front & Back Office

Ο ευέλικτος σχεδιασμός του φιλικού προς το χρήστη PMS σας επιτρέπει να οργανώσετε τις κρατήσεις σας με μια απλή μέθοδο drag & drop. Μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα τις πληροφορίες πελατών, τα φυλλάδια, τη διαθεσιμότητα, τις αλλαγές τιμών (σε όλα τα κανάλια) καθώς και την αυτόματη εγγραφή της κράτησης μέσω διαχειριστή καναλιών στην οθόνη γραφικών της μονάδας σας.

 
 

Η διασύνδεση έγινε απλή. Συνδέστε τα προγράμματα που διαχειρίζεστε!

Διαχειριστείτε εύκολα τη μηχανή κρατήσεων και το channel manager, όλα από μια πλατφόρμα. Όλα-σε-ένα.

Αυτό που κάνει το Room Rack ιδανικό

Εξαιρετικό Ecosystem

Το Room Rack Cloud PMS συνδέεται με τις καλύτερες λύσεις για να καλύψει όλες τις πτυχές των αναγκών του ξενοδοχείου σας. Το Channel manager, η booking engine, τα POS Τερματικά Μηχανήματα και οι φορείς δεδομένων για εικαστικές απεικονίσεις δεδομένων συνεργάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν το τέλειο περιβάλλον Room Rack.

Κατάλληλο για έμπειρο και άπειρο προσωπικό

Δεν έχει σημασία αν έχετε εμπειρία με τα συστήματα Cloud ή όχι. Η εκπαίδευση εξηγεί κάθε μέρος του και μπορεί να επαναληφθεί εάν είναι απαραίτητο για να καλύψει κάθε ερώτηση.

Εύκολη εναλλαγή

Μετάβαση από άλλο Cloud/Local PMS

Η έμπειρη ομάδα υποστήριξης μας αναλαμβάνει τη ρύθμιση, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις λοιπές καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η σύνδεση με τον διαχειριστή καναλιών διαρκεί μόνο μερικές ώρες. Η μετάβαση σε μας είναι απλή και απρόσκοπτη.

Το επόμενο βήμα

Μόλις είστε έτοιμοι, η επικοινωνία μας δε σταματάει εκεί. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης μας οποιαδήποτε στιγμή, είτε με email είτε με τηλεφωνική κλήση.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Κρατήσεις
  • Διαχείριση διαδικτυακών κρατήσεων και καναλιών
  • Διαχείριση τιμολογίων
  • Οικονομική παρακολούθηση
  • Συνέδρια και εκδηλώσεις
  • Ιστορικό και προεπισκοπήσεις πρακτορείου ταξιδιών
  • Ιστορικό πελατών και εταιρειών
  • Διαχείριση οροφοκομίας
  • Εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ
  • Διαχείριση εσόδων

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διαχειριστείτε το ξενοδοχείο σας.
Όλα σε μια πλατφόρμα, όπου και αν βρίσκεστε.

Όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας συγκεντρώθηκαν σε μία πλατφόρμα. Μπορείτε να δείτε τις κρατήσεις, τους πελάτες, αποδείξεις, τιμολόγια, στατιστικές αναφορές κλπ με μια ματιά. Έχετε πρόσβαση σε όλα με ένα μόνο κλικ!
Ένα σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων που βασίζεται σε Cloud μπορεί να αυτοματοποιήσει τις ξενοδοχειακές λειτουργίες.

Φόρμα ενδιαφέροντος – RoomRack cloud Pms (Gr)
Ποια είναι η περίοδος χρήσης σας; *
Παρακαλώ επιλέξετε τις διαθέσιμες προαιρετικές υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας: *
reCAPTCHA

Έχετε ερωτήσεις;

Στάσου, μύγδαλα! Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία αν έχετε απορίες.
Ειδάλλως δείτε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις για να βρείτε εύκολα την απάντηση σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Το RoomRack Cloud PMS είναι online. Θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας με έναν σύνδεσμο και τις πληροφορίες σύνδεσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σύνδεση στο internet!

Όχι. Το RoomRack παρέχει στατιστικές αναλύσεις που μπορούν να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να καταγράψετε τις κρατήσεις σας με το χέρι και να δημιουργήσετε τιμολόγια καθώς και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά στοιχεία. Ο διαχειριστής καναλιών συνιστάται ιδιαίτερα για καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας. Επιπλέον, με αμφίδρομη σύνδεση μπορείτε να ελέγχετε κάθε διοικητική εργασία που χρειάζεται το ξενοδοχείο σας.

Έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας είτε μονόδρομα είτε αμφίδρομα με την πλατφόρμα διαχείρισης καναλιών. Η διαφορά μεταξύ των τύπων συνδεσιμότητας σας είναι η ακόλουθη: 1) Μονόδρομος: οι κρατήσεις αποστέλλονται στο PMS, 2) Αμφίδρομος: οι κρατήσεις αποστέλλονται στο PMS + το PMS αποστέλλει ενημερώσεις στον διαχειριστή καναλιών.

Μπορείτε να εκδίδετε παραστατικά οποτεδήποτε επιθυμείτε μέσω της καρτέλας χρέωσης.

Απολύτως. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα αρχείο Excel με όλες τις προηγούμενες κρατήσεις σας στο νέο σας Cloud PMS χωρίς να χάσετε οποιoδήποτε δεδομένο.

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος των 14 ημερών είναι αρκετή για να αξιολογήσετε εάν η πλατφόρμα Room Rack Cloud PMS είναι ιδανική για εσάς. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να συνεχίσετε με το πρόγραμμα μηνιαίας πληρωμής το οποίο μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς κανένα κίνδυνο σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

featured

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑΕΣΠΑ