Online Check In για Ξενοδοχεία | AboutHotelier.com | Γρήγορα & Εύκολα

Online Check In

Επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να κάνουν το Pre Check In πριν ακόμα φτάσουν στο ξενοδοχείο σας, γλυτώνοντας χρόνο κατά τη διάρκεια της άφιξης. Γρήγορο και εύκολο Check in System για τους επισκέπτες σας.
Δωρεάν Δοκιμή

Digital Hotel Voucher για Ξενοδοχεία | AboutHotelier.com | Αύξηση Κερδών

Online Check In System & Hotel Manager Platform

Όλοι μας είμαστε συνηθισμένοι να πραγματοποιούμε το check in μας online για τα αεροπορικά μας ταξίδια.Γιατί να μην το κάνουμε και στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε στις διακοπές μας;

 Με την υπηρεσία  Mobile Online Check In App της Abouthotelier (πλήρως συμβατή σε desktop και κινητά) είναι τώρα δυνατό! 

Εύκολο και γρήγορο Check In που θα αφήσει τους επισκέπτες σας ικανοποιημένους, χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις! Η απόλυτη Online Check in Platform απαραίτητη για κάθε κατάλυμα. 

Πως λειτουργεί;

Επιλέγετε πόσες ώρες πριν την άφιξη θέλετε να σταλεί ένα email ή SMS (μήνυμα τηλεφώνου) στον επισκέπτη και ποια στοιχεία θέλετε να συμπληρώσει. Μόλις ο επισκέπτης ολοκληρώσει τη διαδικασία, ενημερώνεται και αυτός αλλά και το ξενοδοχείο ότι το Online Check In έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Όλες οι κρατήσεις σας

Το Online Check In απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες, ανεξάρτητα με τον τρόπο που έκαναν την κράτηση τους. Είτε από τη μηχανή κράτησης, είτε τα OTA κανάλια αλλά και από τις Οffline κρατήσεις (PMS).

Έγκαιρη ενημέρωση

Γνωρίζοντας ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία των ταξιδιωτών σας, γλυτώνετε χρόνο στην άφιξη. Χρησιμοποιήστε αυτόν το χρόνο έξυπνα μαθαίνοντας περισσότερα για τους επισκέπτες σας, προτείνοντας τους υπηρεσίες.

Χρήσιμα Στατιστικά

Μέσα στη Hotel Manager πλατφόρμα μπορείτε να δείτε χρήσιμα στατιστικά όπως, συνολικές κρατήσεις, αριθμό επισκεπτών, καθώς και στοιχεία για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία του Online Check In.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους ταξιδιώτες.

Δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση με τους επισκέπτες σας πριν ακόμα φτάσουν στο ξενοδοχείο σας, γνωρίστε τους καλύτερα και κάντε τους να σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο.

Γιατί αρέσει στους επισκέπτες το Online Check In;

1

Είναι εύκολο και γρήγορο

Μόλις ο επισκέπτης ενημερωθεί στο email του για το Online Check In δε θα του πάρει περισσότερο από 5 λεπτά για να συμπληρώσει όλα του τα στοιχεία. Μόλις τελειώσει, θα λάβει ένα δεύτερο email ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

2

Είναι ασφαλές

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις πολιτικές του καταλύματος και σε περίπτωση που καταχώρησε κάποιο στοιχείο λάθος, μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή.

3

Κερδίζουν χρόνο στην άφιξη

Σε αρκετούς από εμάς ίσως έχει τύχει κάποια στιγμή να περιμέναμε για ώρα στην υποδοχή μέχρι να ολοκληρώσουμε το check in μας. Πλέον όμως η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει πριν ο επισκέπτης φτάσει καν στο ξενοδοχείο.

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μέχρι τότε δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας.

Οι επισκέπτες λαμβάνουν στο email που καταχώρησαν κατά την κράτηση, ένα email που τους ενημερώνει ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν το check in τους online. Μόλις το ολοκληρώσουν, λαμβάνουν ένα δεύτερο email ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το κατάλυμα λαμβάνει επίσης ένα email ότι ένας νέος επισκέπτης μόλις ολοκλήρωσε το check in του.

Αυτό το ορίζετε εσείς! Απλώς επιλέγετε πόσες ώρες πριν την άφιξη θα σταλεί το email στον επισκέπτη.

Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, αριθμό διαβατηρίου κλπ. Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης μας ενημερώνετε ποια στοιχεία θέλετε να είναι υποχρεωτικά και ποια όχι.

Μέσα στην πλατφόρμα μπορείτε να δείτε συνολικό αριθμό κρατήσεων, αριθμό επισκεπτών, check in που ολοκληρώθηκαν ή δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα και άλλα.

Φυσικά! Υπάρχει η δυνατότητα να περαστεί μία κράτηση χειροκίνητα και να επιλέξετε πότε θα σταλεί το email στον επισκέπτη.

featured

Ο τέλειος τρόπος για να γίνει το check in
χωρίς καμία επαφή!

Ο τέλειος τρόπος για να γίνει το check in </br> χωρίς καμία επαφή!

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν το Online Check In με αυτές τις λύσεις για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Κάντε την καμπάνια του ξενοδοχείου σας αποτελεσματική προσαρμόζοντας το. Χρησιμοποιήστε τα κομψά και επαγγελματικά πρότυπα email της Abouthotelier.com και αυξήστε την πελατειακή βάση σας.

Παρακολουθείστε τον ανταγωνισμό σας και επωφεληθείτε από την αύξηση των εσόδων σας. Συγκρίνετε το κατάλυμα σας με τους ανταγωνιστές ανά πάσα στιγμή και ετοιμάστε τη στρατηγική σας.

Οι ταξιδιώτες θέλουν την καλύτερη τιμή. Εσείς την παρέχετε. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων – έως και 54%.

Μιλήστε με έναν ειδικό της Abouthotelier σήμερα.

Κλείστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑΕΣΠΑ