Price Check Widget Ratestrip | Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας

Price Check Widget & Review Monitor

Το Price Check Widget Ratestrip μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε απευθείας κρατήσεις! Κάντε τη διαδικασία κράτησης εύκολη για τους μελλοντικούς καλεσμένους σας.

Price check widget & review monitor

Μεγιστοποιήστε τις Άμεσες Κρατήσεις

Ο ιστότοπος του ξενοδοχείου σας αξίζει να είναι το πιο κερδοφόρο κανάλι σας.

Πείστε τους επισκέπτες να κάνουν απευθείας κράτηση

Εξατομικεύστε την εμπειρία πλοήγησης για κάθε επισκέπτη

Διαχειριστείτε εύκολα τη δυναμική πλατφόρμα διαχείρισης ξενοδοχείων

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας και βελτιώστε την απόδοση σας

Αυξήστε τις απευθείας πωλήσεις σας
Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας με τον τρόπο των ΟΤΑ!

Συντελεστές Μετατροπής

Ανακαλύψτε όλα τα εργαλεία σύγκρισης τιμών που "τραβάνε" την προσοχή των χρηστών. Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπής σας και κερδίστε περισσότερες απευθείας κρατήσεις.

Ειδοποίηση Ανισοτιμίας

Το κλειδί για υψηλότερα ξενοδοχειακά έσοδα είναι η παρακολούθηση των τιμών των OTAs. Ενημερωθείτε όταν ένα κανάλι πουλάει φθηνότερα από εσάς και αποκτήστε πίσω τον έλεγχο.

Προώθηση Θετικών Σχολίων

Τα OTAs κάνουν τις αναθεωρήσεις κεντρικό σημείο στρατηγικής περιεχομένου. Περιλαμβάνοντας τα στην ιστοσελίδα σας μέσω του ελέγχου των εργαλείων μας, κερδίζετε αξιοπιστία.

Αναδυόμενα Παράθυρα Εξόδου

Ένα αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζεται στην ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σας όταν ένας επισκέπτης επιχειρεί να εγκαταλείψει τον ιστότοπο, με σκοπό να τον κάνει να παραμείνει περισσότερο.

Ειδοποιήσεις Web Push

Χρησιμοποιούνται στο μάρκετινγκ για τη δημιουργία, την εμπλοκή και τη διατήρηση του κοινού. Μετατρέπουν την ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σας σε ένα εργαλείο πώλησης.

Αλυσίδες Επαναπροσανατολισμού

Ο επαναπροσανατολισμός είναι μια τεχνολογία βασισμένη σε cookies που ακολουθεί τον επισκέπτη σε όλο τον ιστό. Όπου και αν είναι, οδηγήστε τον πίσω στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Παρακολούθηση Τιμών για Ξενοδοχεία

Μερικές φορές οι επισκέπτες απλώς περιπλανιούνται χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμοι για μια κράτηση. Η ειδοποίηση παρακολούθησης, τους βοηθά να σας θυμούνται.

Ξενοδοχειακό Live Chat & Chatbot

Το chatting μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εμπειρία του χρήστη. Επιλέξτε τον μαχητή σας - ζωντανή κουβέντα ή chatbot; Η απάντηση εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας με τον τρόπο των OTA!

Επωφεληθείτε από εργαλεία παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από τους OTAs. Δώστε στους πελάτες σας με σαφήνεια τις διαφορές τιμών μεταξύ του επίσημου ιστότοπου του ξενοδοχείου σας και της τιμής των OTA. Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις μέσω εργαλείων που δημιουργούν επείγουσα ανάγκη στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου ρολογιού αντίστροφης μέτρησης για ειδικές προσφορές, γραφικά που εμφανίζουν το μήνυμα διαθέσιμων δωματίων, καθώς και τον αριθμό των πρόσφατων κρατήσεων.

Price check widget & review monitor

'Ratestrip' εργαλείο σύγκρισης τιμών για ιστοσελίδες.

Αποκτήστε περισσότερες απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας με αύξηση έως και 54%!
Αφήστε τους πελάτες να συγκρίνουν τις online τιμές σας, με ένα απλό αλλά ισχυρό widget, χωρίς να φύγουν απο τον ιστότοπό σας , ώστε να ολοκληρώσουν την κράτηση τους.
Οι πελάτες θα είναι σίγουροι ότι προσφέρετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή. Το Price Check widget θα τους οδηγήσει στην ολοκλήρωση της κράτησης εύκολα. Σημαντικά Οφέλη:
✔ Αύξηση της φήμης του καταλύματος για την ίδια ή καλύτερη online τιμή που προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας του.
✔ Γνωριμία με το επισκέψιμο κοινό, ανά χώρα και αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις σε επαναληπτικές αναζητήσεις.
✔ Περισσότερες κρατήσεις με ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων μέσω auto chat bot Facebook, στην ιστοσελίδα σας.
✔ Άμεση πληροφορία προς τους επισκέπτες (σχόλια, τιμές) με αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη τους στο κατάλυμα.

Βασικές λειτουργίες που βελτιστοποιούν τη μετατροπή

Αυτόματη Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Εμπνεύστε τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση με τιμολογιακή διαφάνεια. Το ενσωματωμένο εργαλείο metasearch, το πρώτο του είδους του, μπορεί να αναζητά ποσοστά σε πραγματικό χρόνο σε ιστότοπους και OTA και να κάνει αυτόματη αντιστοίχιση τιμών όποτε οι τιμές είναι χαμηλότερες αλλού.
Rate calendar
Βοηθήστε τους ταξιδιώτες να βρουν τις τέλειες ημερομηνίες και τιμές για τη διαμονή τους. Το ολοκληρωμένο ημερολόγιο των τιμών του καταλύματος σας, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βλέπουν εύκολα πότε είναι διαθέσιμες οι χαμηλότερες τιμές, καθώς και πότε τα ξενοδοχεία είναι πλήρως κρατημένα.

Εμφάνιση των αξιολογήσεων του ξενοδοχείου σας

Δείξτε στους δυνητικούς πελάτες λόγους να σας εμπιστεύονται, καταγράφοντας την κατάταξη του ξενοδοχείου από πολλές πηγές, όπως Booking.com, TripAdvisor, Hotels.com, Google, Facebook. Προσαρμόστε τις κριτικές σας ανάλογα με τον χρήστη. Η πλατφόρμα εντοπίζει ποιες κριτικές οδηγούν σε υψηλότερες μετατροπές και τις εμφανίζει αυτόματα στους πελάτες σας!

Έξυπνες αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις

Τραβήξτε τις απευθείας κρατήσεις στον ιστότοπό σας βελτιώνοντας τη στρατηγική σας με βάση την ψυχολογία των καταναλωτών.
Οι Αυτόματες Ειδοποιήσεις προσαρμοσμένες στα χρώματα της ιστοσελίδας σας εμφανίζουν διακριτικά στους επισκέπτες σας τις πληροφορίες που θέλετε να μεταφέρετε.
Δημοσιεύουμε αυτόματα μηνύματα με βάση τη δραστηριότητα του ιστότοπού σας (π.χ. αυτό το ξενοδοχείο τώρα το κοιτάνε τόσα άτομα") και δημιουργούμε προσαρμοσμένες σημειώσεις για να επισημάνουμε συγκεκριμένα οφέλη (π.χ. " δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες πριν από την άφιξη "). Κάντε τους επισκέπτες σας να αισθανθούν ότι είναι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή!

Αποθηκεύστε τις αναζητήσεις και βοηθήστε τους επισκέπτες σας να σας θυμούνται

Βοηθήστε τους επισκέπτες σας να σας θυμούνται, ώστε να ολοκληρώσουν την κράτησή τους αργότερα. Πολλοί χρήστες δεν είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν την κράτησή τους κατά την πρώτη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας. Το σύστημά μας τους επιτρέπει να αποθηκεύουν τις αναζητήσεις τους και να λαμβάνουν ένα email με τη βέλτιστη διαθέσιμη τιμή. Όταν επιστρέψουν στον ιστότοπό σας θα δουν ένα κουμπί για να συνεχίσουν την προηγούμενη αναζήτηση τους. Αυτή είναι μια αποδεδειγμένη τεχνική που δουλεύει με ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης.

Ανίχνευση και διόρθωση λαθών (Parity Alert)

Parity Alert Report
Η πλατφόρμα Hotel manager σας ενημερώνει αυτόματα όταν υπάρχει διαφορά στις τιμές ανάμεσα στα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε και σε αυτές που εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματός σας. Με το εργαλείο Parity alert Manager, μπορείτε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε πρόβλημα ασυμβατότητας υπάρχει ανάμεσα στις τιμές σας, με ευκολία.
Την επόμενη φορά που η τιμή σας στα κανάλια θα είναι χαμηλότερη από την τιμή που δίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα σας, θα σας ενημερώσουμε. Αρχικά, θα αποκρύψουμε την τιμή που εμφανίζεται στα κανάλια σας από το εργαλείο σύγκρισης τιμών της ιστοσελίδας σας και θα σας στείλουμε email ενημερώνοντάς σας ότι η τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα σας είναι υψηλότερη από αυτή που προσφέρετε στα υπόλοιπα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε (αυτό περιλαμβάνει και ημερομηνίες, χώρες, ισοτιμίες και συνολικό αριθμό πελατών), έτσι ώστε να μπορέστε να μεταβείτε κατευθείαν στην πλατφόρμα και να επιδιορθώστε το πρόβλημα άμεσα, προσφέροντας τις τιμές σας με αξιοπιστία.
Οι επισκέπτες πρέπει να ολοκληρώσουν την κράτησή τους άμεσα με την επίσημη τιμή της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κράτηση μέσω ενός καναλιού με το οποίο συνεργάζεστε το οποίο δίνει υψηλότερη τιμή. Αυτή είναι η ευκαιρία για κάθε ξενοδόχο να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην ισοτιμία και να αυξήσει τις άμεσες κρατήσεις του, παρουσιάζοντας τις καλύτερες τιμές στην ιστοσελίδα του.

Περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση

Ενημερώνουμε συνεχώς τα εργαλεία μας, ώστε να μπορούμε να σας κρατήσουμε στην κορυφή του παιχνιδιού.

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν το “RateStrip” Price Check Widget & Review Monitor με τις παρακάτω λύσεις
για να μεγιστοποιήσουν τη στρατηγική πωλήσεων δωματίων τους.

Η AboutHotelier.com προσφέρει το καλύτερο λογισμικό SEO που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. 

Μια καινοτόμος μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της μετατροπής και την ενίσχυση των άμεσων κρατήσεων.  Δημιουργείστε ένα περιβάλλον που ενισχύει τις απευθείας κρατήσεις. 

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ξενοδοχείων που κρατούν την προσοχή των επισκεπτών αυξάνοντας έτσι τις απευθείας πωλήσεις σας. Επιλέξτε μεταξύ των προτύπων μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Αύξηση της μετατροπής στη διαδικασία κράτησης!

Αύξηση της μετατροπής στη διαδικασία κράτησης!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;
Ζητήστε μια δωρεάν δοκιμή

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑΕΣΠΑ