Πρόσθετο για ΑΜΕΑ - AboutHotelier

Ιστοσελίδα με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0. Πλήρως λειτουργικές, με μοντέρνο design και Google Optimized.
Ξεκινήστε

Κατασκευή ιστοσελίδας W3C για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιτρέψτε σε όλους να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας! Η έμπειρη ομάδα μας δημιουργεί ιστοσελίδες φιλικές προς άτομα με ειδικές ανάγκες για καταλύματα κάθε τύπου. Διευκολύνουμε τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη κίνηση και φωτοευαισθησία.

Βασιζόμαστε στο πρότυπο WCAG 2.0

Δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες, συμβατές με όλες τις συσκευές. Με τον ίδιο γνώμονα κατασκευάζουμε και τις ιστοσελίδες που απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Με δυναμικό και σωστό τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κατάλυμα σας.

Επιδοτούμενες Ιστοσελίδες μέσω ΕΣΠΑ

Η Abouthotelier εξειδικεύεται στη δημιουργία ιστοσελίδων που απευθύνονται σε άτομα με
ειδικές ανάγκες, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας σας σε πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Ακόμα κι αν διαθέτετε ήδη την ιστοσελίδα σας και δεν θέλετε να την αλλάξετε η ομάδα μας μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες αλλαγές ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις Ιστοσελίδες ΑΜΕΑ

Σχετικά με την επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Για να λάβει κάποιο κατάλυμα την επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ είναι απαράιτητη η συμβατότητα της ιστοσελίδας με το πρότυπο WCAG 2.0.

Σχετικά με την "Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ"

Με τον όρο "Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ" εννοούμε ότι η ιστοσελίδα είναι κατάλληλη για χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι σύμφωνη με το πρότυπο WCAG 2.0. Φροντίζουμε ώστε να υπάρχει σε όλους η δυνατότητα πρόσβασης στην πληροφορία.

Σχετικά με το σχεδιαστικό κομμάτι

Στην Abouthotelier δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για την προβολή του καταλύματος σας. Το template που θα επιλέξετε μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως για τη φιλική πλοήγηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά με τα επίπεδα συμμόρφωσης του προτύπου WCAG 2.0

Στις ιστοσελίδες ΑΜΕΑ υπάρχουν 3 επίπεδα συμμόρφωσης με βάση το πρότυπο WCAG 2.0, το "Α", το "ΑΑ" και το "ΑΑΑ". Ο αριθμός των κριτηρίων που διαθέτει η ιστοσελίδα αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο.

Σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να πλοηγηθούν στη ιστοσελίδα με διάφορους τρόπους, όπως με μηχανισμούς ανάγνωσης ή εκφώνησης κειμένων, φωνητικές εντολές, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, εναλλαγή χρωμάτων κλπ.

Σχετικά με το κόστος

Το κόστος υλοποίησης μιας ιστοσελίδας ΑΜΕΑ εξαρτάται από το template που έχετε επιλέξει και τις ενέργειες που απαιτείται να γίνουν.

Μιλήστε με έναν ειδικό της Abouthotelier σήμερα.

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ