Μηχανή Κράτησης Ξενοδοχείων

Η Abouthotelier σας προσφέρει μια καινοτόμο μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη μετατροπή και να ενισχύει τις άμεσες κρατήσεις του ξενοδοχείου σας. Αποκτήστε κρατήσεις απευθείας από τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το Online Booking System της Webhotelier.

Μεγιστοποιήστε τις Απευθείας Κρατήσεις

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας οφείλει να είναι το πιο κερδοφόρο κανάλι σας.
Αποκτήστε την καλύτερη Μηχανή Κρατήσεων για ξενοδοχεία!

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΑΣ

Η επιλογή των σωστών εργαλείων για την ανάπτυξη άμεσων πωλήσεων αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ανάκτηση της εμπορικής σας ανεξαρτησίας. Με τη μηχανή κρατήσεων της WebHotelier μπορείτε να ενισχύσετε τις κρατήσεις σας όχι μόνο όσον αφορά την ποσότητα αλλά και την ποιότητα.

ONLINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχει ανάγκη να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό ή να έχετε επιπλέον έξοδα για τεχνικούς. Όλες οι λειτουργίες του συστήματος WebHotelier διαχειρίζονται εύκολα online. Δε θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις - αν κάτι είναι ασαφές, η υποστήριξη είναι ένα τηλεφώνημα μακριά.

ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Αγαπάμε τα χαρακτηριστικά που σας εξοικονομούν χρόνο. Το extranet της WebHotelier είναι πραγματικά το καλύτερο στην κατηγορία του. Επωφεληθείτε από τις ισχυρές λειτουργίες του, όπως η δυναμική στρατηγική τιμολόγησης και ξεκλειδώστε το δυναμικό του ξενοδοχείου σας.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Συνδέστε τη μηχανή κρατήσεων με το "Room Rack" Cloud PMS σας για το τέλειο δίδυμο που διατηρεί τις προτεραιότητές σας στη σωστή ευθεία. Είναι το αγαπημένο μας σημείο - αυτοματοποιούμε χρονοβόρες διαδικασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στους καλεσμένους σας.

Γιατί είναι αυτή η μηχανή κρατήσεων ιδανική για το ξενοδοχείο σας;

-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-
Βελτιστοποιημένη Μηχανή Κρατήσεων

Ξέρουμε ότι η επισκεψιμότητα στον ιστότοπο που δεν οδηγεί σε μετατροπή είναι απογοητευτική. Η WebHotelier μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας. Δε θα βρείτε καλύτερες επιδόσεις αλλού.

Σχεδιασμένη για το Ξενοδοχείο σας

Προκειμένου ο πελάτης να αποφασίσει, οι πληροφορίες που τον απασχολούν πρέπει να παρουσιάζονται με σαφήνεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Προσαρμόστε τη μηχανή κράτησης ώστε να ταιριάζει με το εμπορικό σήμα σας.

Ισχυρό με Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Πιστοποιημένα με PCI, κρυπτογραφημένη επικοινωνία, τείχη προστασίας και κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης. Η Webhotelier είναι παρέχει ασφάλεια σε εσάς και στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας.

Τα Καλύτερα Εργαλεία στα Χέρια σας

Το Back office της WebHotelier είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ισχυρές λειτουργίες όπως η δυναμική τιμολόγηση για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του ξενοδοχείου σας.

Εύκολο στην Εγκατάσταση - Εύκολο στη Χρήση

Η WebHotelier είναι εύκολη στη ρύθμιση και ακόμα πιο εύκολη στη χρήση. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για τους ξενοδόχους και όχι για τεχνικούς. Κάθε βήμα είναι βελτιστοποιημένο για καλύτερη διαχείριση.

Επιλέξτε τις Καλύτερες Αποφάσεις

Από την πρώτη προβολή του πίνακα ελέγχου ως τα στατιστικά στοιχεία και τις αναφορές, η WebHotelier σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τις αποφάσεις που πραγματικά σας συμφέρουν.

Πώς λειτουργεί;

Ο επισκέπτης του ιστότοπού σας συνδέεται με τη δική σας μηχανή κρατήσεων (Webhotelier) μέσω του συστήματος σύνδεσης που θα δημιουργήσουμε για εσάς. Ο πελάτης ενημερώνεται για τις τιμές, τις προσφορές, τη διαθεσιμότητα και κάνει τις κρατήσεις του σε μόλις 2 βήματα. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου και κάντε την κράτησή σας σε πραγματικό χρόνο ή ζητήστε μια παρουσίαση επίδειξης!

Υψηλή απόδοση

Η WebHotelier προσφέρει μια προσαρμόσιμη μηχανή κρατήσεων που ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση του ιστότοπού σας. Ταυτόχρονα εστιάζει στην εμπειρία των χρηστών, γεγονός που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται πλήρως σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ασφάλεια επισκεπτών και εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια συναλλαγών

Επιβεβαιώστε τους φιλοξενουμένους σας ότι τα προσωπικά τους δεδομένα είναι ασφαλή με την ισχυρά προστατευμένη, με ισχυρή κρυπτογράφηση, πλατφόρμα κρατήσεων WebHotelier.

Πόσο κοστίζει;

Ποσοστό Κρατήσεων

Για κάθε κράτηση που γίνεται από τη μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία της Webhotelier, αποδίδετε προμήθεια ίση με μόλις 5€ αν το σύνολο της κράτησης είναι μέχρι 200€ ή προμήθεια 8,5€ αν το σύνολο της κράτησης είναι πάνω από 200€!

Σταθερή Προμήθεια

Υπάρχει εναλλακτικά και η επιλογή της ποσοστιαίας προμήθειας με (3%) για όσα ξενοδοχεία επιθυμούν σταθερή προμήθεια.

Τι δυνατότητες προσφέρει στο ξενοδοχείο σας

Ο ιστότοπός σας είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της ψηφιακής παρουσίας σας. Πολλοί πελάτες μας έχουν περισσότερες κρατήσεις
μέσω της μηχανής κράτησης του ιστοτόπου τους και ως εκ τούτου αυξάνουν τα έσοδά τους, δεδομένου ότι δεν έχουν
να πληρώσουν τις αυξημένες προμήθειες του OTA. Η μηχανή κρατήσεων θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας
σε κρατήσεις για τους ακόλουθους λόγους:

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν το Online Booking System της Webhotelier με αυτές τις λύσεις για να αυξήσουν τα έσοδά τους και την κερδοφορία τους.

Πηγαίντε τη διαχείριση του ξενοδοχείου σας στο επόμενο επίπεδο. Το Room Rack Cloud PMS καλύπτει όλες τις πτυχές των αναγκών του – όλα σε μια φιλική προς το χρήστη γραφική οθόνη.

Δημιουργούμε και ακολουθούμε ένα στρατηγικό σχέδιο μέσω του οποίου επιτυγχάνουμε τους στόχους του ξενοδοχείου σας. Διαμορφώνουμε την ανταγωνιστική παρουσία που αξίζει στο κατάλυμα σας.

Οι ταξιδιώτες θέλουν την καλύτερη τιμή. Εσείς την παρέχετε. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων – έως και 54%.

Έχουμε καλύψει τις ανάγκες σας.
Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις με τη μηχανή κρατήσεων της WebHotelier.

Δείτε τη Μηχανή Κράτησης σε Δράση
Έχουμε καλύψει τις ανάγκες σας.
Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις με τη μηχανή κρατήσεων της WebHotelier.

Θέλετε να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας;

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ