Κατασκευή Ιστοσελίδας για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων που οδηγούν σε πωλήσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Ξενοδοχεία που αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε προκαθορισμένες ή πρωτότυπες δημιουργίες ανάλογα με τους στόχους σας!

Hotel Website for conversion

Αποκτήστε την ιστοσελίδα που αξίζει στο κατάλυμα σας

Εύκολη διαχείριση. Υψηλή αισθητική. Δημιουργήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα, που αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο σας. Χρησιμοποιήστε εμπνευσμένα ειδικά σχεδιασμένα πρότυπα για καταλύματα, με τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία ή δημιουργήστε στα μέτρα σας τις σελίδες που επιθυμείτε. Δημιουργούμε το website σας με βάση τη φιλικότητα προς την πλοήγηση των χρηστών του διαδικτύου (user friendly / usability). Ενσωματώνουμε τελευταίας γενιάς εργαλεία για την αύξηση των κρατήσεων σας, μελετάμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για εσάς το site που αξίζει το κατάλυμα σας με βάσει τις απαιτήσεις σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα, φιλική προς την Google, με εύκολη διαχείριση και άριστη προσαρμογή σε όλες τις συσκευές. Το σύγχρονο design που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας θα προσδίδει κύρος και θα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε περιεχόμενο, δίχως την απαίτηση γνώσης κάποιας γλώσσας προγραμματισμού, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Κρατήστε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας και αυξήστε τις μετατροπές σας

Δημιουργία ιστοσελίδας βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές: από κινητά τηλέφωνα μέχρι τάμπλετ.
Έχουμε δημιουργήσει μια εκπληκτική συλλογή από ιστοσελίδες για να διαλέξετε. Τα θέματα της Abouthotelier σχεδιάζονται από έμπειρους designers ιστοσελίδων ξενοδοχείων, με κύριο σκοπό την άμεση βελτιστοποίηση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Έχουμε συνδυάσει τις καλύτερες λύσεις για περισσότερες απευθείας κρατήσεις, με εκπληκτικά σχέδια ιστοσελίδας ώστε να μπορείτε να πουλήσετε online τα δωμάτια σας με τον τρόπο που θέλετε και να αφήσετε τους επισκέπτες να μάθουν γιατί πρέπει να κλείσουν απολύτως μαζί σας.

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία με τους καλεσμένους σας από την αρχή και διευκολύνετε τις online κρατήσεις σας.

– Μηχανή αναζήτησης από την Abouthotelier για να γίνονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας πραγματικοί πελάτες.

– Προσελκύστε επισκέπτες από όλο τον κόσμο με δυνατότητα μεταφράσεων σε όποια γλώσσα επιθυμείτε.

– Ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε και να κάνετε την ιστοσελίδα σας μοντέρνα και μοναδική.

Σχεδιασμός και επιλογή εμφάνισης που σας ταιριάζει

Σιγουρευτείτε ότι η πλοήγηση της ιστοσελίδας σας θα είναι user friendly και αντιπροσωπευτική για το κατάλυμα σας

Απεριόριστες ενότητες στην ιστοσελίδα για να αναδείξετε όλα όσα θέλετε

Σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο σε λιγότερο χρόνο από ποτέ.
Δε χρειάζεται να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες σκεπτόμενοι από την αρχή κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας. Όλα όσα χρειάζεστε έχουν ήδη σχεδιαστεί προσεκτικά και θα σας προταθούν από την έμπειρη ομάδα μας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τις σελίδες που χρειάζεστε και να εισάγουμε το δικό σας κείμενο και εικόνες.

 • Αρχική
 • Διαδρ. Χάρτης
 • Φόρμα κρατήσεων
 • Φωτογραφίες
 • Βραβεία
 • Ειδικές Προσφορές
 • Υπηρεσίες
 • Σχόλια Πελατών
 • Sitemap
 • Διαμονή
 • Προορισμός
 • Δραστηριότητες
 • Φιλοσοφία
 • Blog – Νέα

Χαρακτηριστικά και Δημιουργικά Στοιχεία Ιστοσελίδων

Εδώ θα βρείτε μερικά από τα τελευταία τεχνολογικά
χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν όλες οι σελίδες μας.

Marketing & Seo

Marketing & Seo

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάταξή σας στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Ελέγξτε πώς εμφανίζονται οι άλλοι μας ιστότοποι στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όλα μας τα θέματα έχουν βελτιστοποιημένο SEO ON PAGE.

Απεριόριστη πολυγλωσσική δυνατότητα

Απεριόριστη πολυγλωσσική δυνατότητα

Δημιουργήστε στην ιστοσελίδα σας, τη δυνατότητα εμφάνισης των κειμένων σας σε 2 ή περισσότερες διαφορετικές γλώσσες. Προσελκύστε κοινό από όλο τον κόσμο στη δική τους γλώσσα και δημιουργήστε φιλικές σελίδες για μεγαλύτερα αποτελέσματα κρατήσεων.

Responsive (Σε όλες τις συσκευές)

Responsive (Σε όλες τις συσκευές)

Όλα τα website που δημιουργούμε ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις συσκευές. Τα smartphone, τα tablet, ο φορητός υπολογιστής και οι επιφάνειες Desktops έχουν επιμέρους λειτουργίες βελτιστοποιημένης προβολής σε όλη τη δομή των ιστοσελίδων μας.

Έξυπνη πλοήγηση (Sticky navigation)

Έξυπνη πλοήγηση (Sticky navigation)

Σημαίνει ότι τo μενού ιστότοπου θα είναι κλειδωμένο στη θέση του, έτσι ώστε να μην εξαφανίζεται όταν ο χρήστης μετακινηθεί προς τα κάτω στη σελίδα. Με άλλα λόγια, είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε στον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Φόρμα διαθεσιμότητας

Φόρμα διαθεσιμότητας

Αφού ο χρήστης ενδιαφερθεί για το κατάλυμα σας μέσω της ιστοσελίδας σας, η αμέσως επόμενη ενέργειά του αφορά στον έλεγχο της διαθεσιμότητας για να προχωρήσει σε online κράτηση. Ο έλεγχος διαθεσιμότητας και η δυνατότητα της online κράτησης, αποτελούν τις βασικότερες λειτουργίες σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου.

Interactive map

Interactive map

Μια τέτοια λειτουργία θα βοηθήσει πολύ το χρήστη να αποφασίσει αν το κατάλυμα σου είναι αυτό που ζητά. Αν διαθέτεις έναν συγκριτικό πλεονέκτημα στην τοποθεσία, εδώ είναι η ευκαιρία σου να το αναδείξεις! Μπορείς αν θέλεις να παρέχεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες στους επισκέπτες σου, όπως για παράδειγμα, αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή.

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν τη νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου τους με τις
παρακάτω λύσεις για να αντανακλούν πλήρως τη δέσμευσή τους στον επισκέπτη.

Η AboutHotelier.com προσφέρει το καλύτερο λογισμικό SEO που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. 

Μια καινοτόμος μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της μετατροπής και την ενίσχυση των άμεσων κρατήσεων.  Δημιουργείστε ένα περιβάλλον που ενισχύει τις απευθείας κρατήσεις. 

Οι ταξιδιώτες θέλουν την καλύτερη τιμή. Εσείς την παρέχετε στην ιστοσελίδα σας. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων – έως και 54%.

Μιλήστε με έναν ειδικό της Abouthotelier σήμερα.

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ