Digital e-Vouchers

Για την ξενοδοχειακή επιχείρησή σας, τα digital e-Voucher είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Ξεκινήστε

Digital Hotel Voucher για Ξενοδοχεία | AboutHotelier.com | Αύξηση Κερδών

Τι είναι τα Digital e-Vouchers ;

Τα Digital e-Vouchers είναι με λίγα λόγια, η αγορά δωματίων / υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών. Τα κουπόνια δώρου εκδίδονται σύμφωνα με την αναγραφόμενη τιμή που επιλέγεται κατά την αγορά, ενώ η αξία του κάθε κουπονιού είναι συνήθως μεγαλύτερη δίνοντας πλεονέκτημα στον ταξιδιώτη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πληρωμή για διανυκτερεύσεις, πρωινό, μεσημεριανό, spa, gifts from the souvenir shop, δώρο γενεθλίων ή επετείου, δωροκάρτες σε τρίτα πρόσωπα ή οτιδήποτε άλλο.

 

Πώς Λειτουργεί;

Η βάση του προγράμματος «Spend less, Travel more, Come to Life» είναι ότι αυτό το ξενοδοχειακό κουπόνι (e – Voucher) θα πωληθεί τώρα στον ταξιδιώτη για 100€ (ενδεικτικό ποσό) και θα έχει μεγαλύτερη αξία (πχ 130€) και θα ξεκινά να ισχύει μετά την περίοδο 60 ημερών (ενδεικτική ημερομηνία) και για διάρκεια ανάμεσα σε 12-24 μήνες μετά την αγορά. Τους κανόνες τους φτιάχνετε εσείς! Καθορίζετε ανάλογα με τη στρατηγική σας τυχόν λήξεις, ημερομηνίες αποκλεισμού, περιορισμούς κλπ.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 τρόπους χρήσης:

  1. e-Voucher για προσωπική χρήση
  2. Gift card (δωροκάρτα) σε τρίτους

Οι δυνατότητες αγοράς πολλαπλών η μεμονωμένων e-vouchers μπορούν να ολοκληρωθούν με 3 κύριους τρόπους πληρωμής (paypal, credit card, bank transfer), για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος. Δεν υπάρχει καμία προμήθεια για εμάς – το 100% των κερδών ανήκει σε εσάς!

 

Τι παραπάνω κερδίζετε εσείς;

  1. Άμεσα έσοδα. Λόγω συνθηκών, είναι σημαντικό τα έσοδα σας να μην παγώσουν εντελώς, καθώς έχετε ήδη επενδύσει χρήματα και χρόνο στη μακροχρόνια στρατηγική σας. Μία προσωρινή κατάσταση δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτή.
  2. Σχέση εμπιστοσύνης με τους λάτρεις των ταξιδιών. Θα δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση που θα συμβάλει σημαντικά στο loyalty program του brand σας καθώς ακολουθείτε τη νέα τάση αγορών.
  3. Θα συνεχίσετε να είστε ενεργοί διαδικτυακά, προσθέτοντας νέες, πρακτικές συμβουλές στην ιστοσελίδα σας, γεγονός που θα ενισχύσει την παρουσία σας στο ίντερνετ.
  4. Θα έχετε κάποια σίγουρη πελατεία για το επόμενο διάστημα. Μπορείτε να αυξήσετε το χρονικό όριο εξαργύρωσης των κουπονιών όσο θέλετε – μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε χρονικό περιθώριο 2 ετών. Έτσι, θα γνωρίζετε ήδη από σήμερα, ένα δείγμα της κίνησης που θα έχετε μελλοντικά.
  5. Ασφάλεια συναλλαγών. Σε κάθε αγορά τα χρήματα μπαίνουν απευθείας στον προσωπικό σας λογαριασμό. Δεν υπάρχουν κρυφές προμήθειες, άρα μεγαλύτερο κέρδος για εσάς.

Πως λειτουργούν;

Είναι απλό! Τη στιγμή που ένας επισκέπτης αγοράζει ένα e-Voucher από τον ιστότοπό σας, λαμβάνει απευθείας στο e-mail του
ένα κομψό κουπόνι κωδικού με την αξία της αγοράς, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιλέξει κατά την αγορά.

Θα αυξήσει τις online κρατήσεις σας, άμεσα

Λόγω συνθηκών, είναι σημαντικό τα έσοδα σας να μην παγώσουν εντελώς, καθώς έχετε ήδη επενδύσει χρήματα και χρόνο στη μακροχρόνια στρατηγική σας. Μία προσωρινή κατάσταση, δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτή.

Ενισχυμένη παρουσία στο διαδίκτυο

Διαδικτυακά θα συνεχίσετε να είστε ενεργοί προσθέτοντας νέες, πρακτικές συμβουλές στην ιστοσελίδα σας. Οι σελίδες της AboutHotelier.com τηρούν πάντα όλες τις σωστές πρακτικές ώστε να είναι seo-friendly.

Εγγυημένη μελλοντική πρόβλεψή

Μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο εξαργύρωσης των e-Voucher όπως εσείς θέλετε, ορίζοντας προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης. Έτσι θα γνωρίζετε ήδη από σήμερα, μία πρόβλεψη της κίνησης που θα έχετε μελλοντικά.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους ταξιδιώτες.

Θα δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση που θα συμβάλει σημαντικά στο loyalty program της στρατηγικής σας.Θα αποκτήσετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερα email, που μπορείτε να εντάξετε στα newsletter σας.

Τι κερδίζουν οι ταξιδιώτες;

Για την ξενοδοχειακή επιχείρησή σας, τα digital e-Voucher είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

1

Οργάνωση ταξιδιού με ασφάλεια

Με τα e-Voucher, θα ενισχύσετε την ανυπομονησία των μελλοντικών ταξιδιωτών να επισκεφθούν την τοποθεσία σας δίνοντας τους την επιλογή να κάνουν μία κράτηση σήμερα σε εσάς, χωρίς όμως να υπάρχει ο περιορισμός μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας εξαργύρωσης.

2

Σύγχρονες ιδέες για δώρα προσφορών

Χριστούγεννα, γενέθλια, επέτειος, ευχαριστήριο δώρο, προαγωγή... Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από την πλατφόρμα δώρων την προσφορά που τους ταιριάζει και να κάνουν το ιδανικό δώρο.

3

Μεγαλύτερη Αξία διαμονής

Ανάλογα τις πολιτικές και τις προσφορές σας, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μπορούν να κερδίσουν μία έκπτωση που δε θα μπορούν να προσπεράσουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το e- Voucher να πωληθεί τώρα για 100€ (ενδεικτικό ποσό) και να έχει αξία 130€ μετά την περίοδο 60 ημερών (ενδεικτική ημερομηνία).

Voucher e-shop για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας

Η βάση του προγράμματος digital e-Vouchers by AboutHotelier.com είναι η αγορά δωματίων/ υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών.

Τους κανόνες τους φτιάχνετε εσείς. Καθορίζετε ανάλογα τη στρατηγική σας τυχόν λήξεις, ημερομηνίες αποκλεισμού, περιορισμούς κ.λπ.
Digital Hotel Voucher για Ξενοδοχεία | AboutHotelier.com | Αύξηση Κερδών
Digital Hotel Voucher για Ξενοδοχεία | AboutHotelier.com | Αύξηση Κερδών

Κάντε ένα μοναδικό δώρο.

Κάθε δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από μια διαμονή, ανοίγοντας έναν κόσμο ευκαιριών για ανακάλυψη.

Κάντε την επιλογή σας!

Επιλέξτε ένα ποσό – €50, €100, €150 για να κερδίσετε επιπλέον αξία διαμονής. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα αγαπημένας πρόσωπα θα λάβουν email με το Gift e-voucher.

Δωρίστε το στους αγαπημένους σας!

Στείλτε τον κωδικό στους φίλους σας και φτιάξτε τους τη μέρα. Τόσο εύκολα!

Έχετε ερωτήσεις;

Στάσου, μύγδαλα! Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία αν έχετε απορίες.
Ειδάλλως δείτε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις σας για να βρείτε εύκολα την απάντηση σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Με e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη.

Για όσο διάστημα ορίσετε εσείς!

Τα e-Voucher μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πληρωμή για διανυκτερεύσεις, πρωινό, μεσημεριανό, spa, gifts from the souvenir shop ή οτιδήποτε άλλο.

Ο ταξιδιώτης θα λάβει έναν μοναδικό κωδικό που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στη μηχανή κρατήσεων σας, ή μπορεί να τον εκτυπώσει και να τον δώσει στη ρεσεψιον αν πρόκειται για κράτηση μέσω τηλεφώνου/e-mail/walk-in… Οι πολιτικές μπορούν να οριστούν από εσάς. Ο μοναδικός κωδικός, δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί 2 φορές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των e-Voucher, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απολύτως. Μπορούν να συμμετέχουν ξενοδοχεία από κάθε ήπειρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ιστοσελίδα.

Ναι, φυσικά. Όλες η σελίδες που φτιάχνει η AboutHotelier.com είναι προσεγμένες αρκετά ώστε να είναι SEO-friendly. Αν χρειάζεστε βοήθεια για περισσότερη προώθηση και διαφήμιση, μπορούμε να προχωρήσουμε με διάφορες τεχνικές. Ενημερώστε μας σχετικά.

Η πρωτοβουλία αυτή βοηθά το ξενοδοχείο σας να έχει μία πηγή εσόδων τώρα που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Το 100% των κερδών ανήκει σε εσάς.

Μεταβείτε στο Τιμές > Επικοινωνία από το μενού και επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Φυσικά. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις, αλλά το κάθε ξενοδοχείο μπορεί να έχει τη δική του πολιτική για πώληση των e-Voucher.

Δεν υπάρχει προμήθεια. Το 100% των κερδών μεταφέρεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

featured

Αυξήστε τα κέρδη σας μειώνοντας το κόστος με προγραμματισμένο και οργανωμένο τρόπο.

Αυξήστε τα κέρδη σας μειώνοντας το κόστος με προγραμματισμένο και οργανωμένο τρόπο.

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν το πρόγραμμα Digital Hotel e-Voucher με αυτές τις λύσεις για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Κάντε την καμπάνια του ξενοδοχείου σας αποτελεσματική προσαρμόζοντας το. Χρησιμοποιήστε τα κομψά και επαγγελματικά πρότυπα email της Abouthotelier.com και αυξήστε την πελατειακή βάση σας.

Πηγαίντε τη διαχείριση του ξενοδοχείου σας στο επόμενο επίπεδο. Το Room Rack Cloud PMS καλύπτει όλες τις πτυχές των αναγκών του – όλα σε μια φιλική προς το χρήστη γραφική οθόνη.

Οι ταξιδιώτες θέλουν την καλύτερη τιμή. Εσείς την παρέχετε. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων – έως και 54%.

Μιλήστε με έναν ειδικό της Abouthotelier σήμερα.

Κλείστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier