2 + 1 ξενοδοχειακές πρακτικές για καλύτερο περιεχόμενο και καλύτερη τοποθέτηση στη Google - AboutHotelier

Συμβαδίστε με τις εξελίξεις της αγοράς μαζί με την AboutHotelier.com!

 

Το 2019, συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της προηγούμενης χρονιάς, μας δείχνει και πάλι ότι το περιεχόμενο του SEO έχει ως επίκεντρο τον πελάτη. Το 2018 έκανε σαφή στους ξενοδόχους ότι για να κερδίσουν το παιχνίδι του digital marketing, οφείλουν να έχουν περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας και σαφώς υψηλής αισθητικής. Μαζί όμως με τη τεχνολογία που εξελίσσεται ραγδαία – το ίδιο ραγδαία εξελίσσονται και οι απαιτήσεις των ταξιδιωτών. Ποιες είναι λοιπόν οι μέχρι στιγμής κορυφαίες τάσεις στις ξενοδοχειακές αναζητήσεις; Και το πιο σημαντικό – πως μπορείτε να τις ενσωματώσετε στη διαδικτυακή σας παρουσία, ώστε να αυξήσετε με οργανικό τρόπο τη κατάταξη σας στην αναζήτηση της Google?
 

Τάση 1: Στοχεύστε σε συγκεκριμένες ομάδες, με συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά.

 

AboutHotelier

 

 

Ένα σημαντικό ποσοστό ταξιδιωτών, ψάχνουν για ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Εσείς σαν επιχείρηση, δεν μπορείτε να έχετε προσφορές που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο σας, πρέπει παρόλα αυτά να εστιάσετε περισσότερο σε μια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο. Το 2019 οι τουρίστες αναζητούν προσωπική εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις τους. Ποια είναι λοιπόν η συνταγή για να προσελκύσετε δυναμικά αυτό το λεγόμενο “niche market”;
Για αρχή, πρέπει να ανακαλύψετε:
 

    • Ποιο είναι το βασικό κοινό που μπορείτε να προσελκύσετε;
    • Ποιες είναι οι απαιτήσεις τους;
    • Γιατί χρειάζονται αυτές τις απαιτήσεις;
    • Ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν για να τις βρουν;

    

Έχοντας αυτά υπόψη, μπορείτε πλέον να δείτε ποιο είναι το σημαντικότερο κοινό που επισκέπτεται τον προορισμό σας. Μπορείτε πλέον να βελτιώσετε τις αντίστοιχες υπηρεσίες και παροχές στο κατάλυμα σας. Επόμενο βήμα, να δημιουργήσετε ξεχωριστό και στοχευμένο περιεχόμενο για το website σας, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα keywords.

 

Τάση 2: Long Tail Keywords: Όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεστε, τόσο πιο ποιοτικό πελατολόγιο θα έχετε.

 

Ας ξεκινήσουμε εξηγώντας τι είναι τα Long Tail Keywords. Πρόκειται για λέξεις – κλειδιά με τις λιγότερες αναζητήσεις, αφού αποτελούνται συνήθως από 4-5 λέξεις. Γιατί όμως τις προτείνουν οι τάσεις του 2019; Μα φυσικά, έχοντας υπόψη και την Τάση 1, επειδή εκφράζουν συγκεκριμένα “θέλω” και χρησιμοποιούνται από χρήστες που βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας κράτησης. Επιπροσθέτως, η κατάκτηση υψηλής θέσης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι ευκολότερη, λόγω λιγότερου ανταγωνισμού. Ο χαμηλός όγκος αναζήτησης βέβαια, αποτελεί λόγο επιφύλαξης. Δεν θα μπορούσε βέβαια κάτι φαινομενικά ασύμφορο να αποτελεί τάση για το 2019.
 
Η λύση βρίσκεται στο σωστό SEO. Μπορείτε να λαμβάνετε τον επιθυμητό αριθμό επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας γράφοντας ποιοτικό περιεχόμενο για δεκάδες long tail keyword, και το καθένα από αυτά πρέπει να βελτιστοποιηθεί γύρω από μια λέξη-κλειδί. Και μία συμβουλή από εμάς στην AboutHotelier: Γράψτε πρωτίστως για τον αναγνώστη, και ύστερα για την μηχανή αναζήτησης.

 

Τάση 3: Δημιουργήστε έναν ιστότοπο φιλικό προς το κινητό.

 

Ακόμα και στο 2019, η πλοήγηση μέσω κινητού βρίσκεται στη κορυφή. Γνωρίζετε ότι ίσως έχετε ήδη περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπο από κινητές συσκευές παρά από επιτραπέζιους υπολογιστές. Ιδανικά, το έχετε ήδη δει στα analytics της ιστοσελίδας σας. Αν όχι, το βασικό ερώτημα που πρέπει να σας απασχολεί είναι: Είναι ο ιστότοπός σας βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές; Πλέον η google, προτιμά να έχει υψηλότερα στη κατάταξη τις ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες και από κινητά. Η εμπειρία του χρήστη σε μια ιστοσελίδα μετράται πλέον από τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται σε κινητά και όχι από τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται στον υπολογιστή.
 


 

Αυτά τα θεμέλια λοιπόν έχει ένα πετυχημένο site το έτος 2019. Η AboutHotelier, όντας πάντα ενημερωμένη για τις εξελίξεις του web design και του SEO, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που έχει ένα κατάλυμα του σήμερα. Σας ενθαρρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα μας, και να ανακαλύψετε το πακέτο που σας ταιριάζει. Ένα κατάλυμα που είναι ανανεωμένο και πελατοκεντρικό, είναι ένα κατάλυμα που κερδίζει την αξιοπιστία του ταξιδιώτη. Εμπιστευτείτε την AboutHotelier, και αποκτήστε περιεχόμενο που συνάδει με τη πραγματικότητα.

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ