Digital Marketing ξενοδοχεια | Abouthotelier | Διαφήμιση ξενοδοχείων

Boost your online reservations with clever solutions.

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες

Ενισχύστε τις online κρατήσεις σας με έξυπνες λύσεις.

Προωθήστε στοχευμένα και αποτελεσματικά το κατάλυμα σας. Οδηγήστε την επιχείρηση σας ψηλά ενισχύοντας την διαδικτυακή σας
εικόνα, με το δικό σας κανάλι απευθείας πωλήσεων, με σίγουρη αύξηση κρατήσεων και συνολικών εσόδων. Εύχρηστα εργαλεία σχεδιασμένα
για να αυξήσετε τις κρατήσεις, να απλοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες και να ικανοποιήσετε ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες σας!

RateStrip Price Check Widget
RateStrip Price Check Widget

Οι ταξιδιώτες θέλουν να κλείσουν το δωμάτιό τους στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εσείς την παρέχετε. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων έως και 54%.

Πως γίνεται;

Room Rack Cloud Hotel PMS
Room Rack Cloud Hotel PMS

Κάθε ξενοδόχος χρειάζεται ένα αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων. Εξασφαλίζει τις ανάγκες του front & back office πριν καν καταλάβετε ότι υπάρχουν. Από την τιμολόγηση ως τη διαχείριση διανομής στο διαδίκτυο, το RoomRack PMS θα σας λύσει τα χέρια.

Θέλω να το δοκιμάσω

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Όμορφη εξωτερικά - θηρίο εσωτερικά. Ο νέος ιστότοπός σας θα έχει μια άψογο, φιλικό προς το χρήστη εικαστικό και απρόσκοπτη εσωτερική λειτουργία. Γρήγορη φόρτωση, εξαιρετική απόδοση σε οποιαδήποτε συσκευή, συνεχείς ενημερώσεις - και η λίστα συνεχίζεται.

Δείξε μου τη δουλειά σου!

Revenue & Rate Intelligence
Revenue & Rate Intelligence

Μην περιορίζετε τις δυνατότητες του ξενοδοχείου σας. Επιτύχετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Περισσότερες πωλήσεις. Με τη σωστή και έξυπνη καθοδήγηση των τιμών, η οικονομική στρατηγική σας βελτιώνεται και παραμένετε σταθερά στην κορυφή.

Θέλω να ξεκλειδώσω τα έσοδά μου

CRM Email Marketing
CRM Email Marketing

Τα παραδοσιακά email που είτε καταλήγουν στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είτε δεν προκαλούν ενδιαφέρον, είναι νεκρά. Αποχαιρετήστε αυτήν τη στρατηγική και υποδεχθείτε τα εξατομικευμένα μηνύματα CRM που δίνουν στις εκστρατείες σας νέα ζωή.

Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες

Booking Engine
Booking Engine

Αυξήστε τα έσοδά σας από πωλήσεις και στηρίξτε πλήρως τα στρατηγικά σας μάρκετινγκ σχέδια. Η AboutHotelier.com σας προσφέρει μια καινοτόμο μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων που σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Πως λειτουργεί;

Chanel Manager
Chanel Manager

Αυτός είναι ο πυρήνας της διαδικτυακής διανομής σας. Η AboutHotelier.com, σε συνεργασία με την κορυφαία channel managment πλατφόρμα Primal Res, διευκολύνει τη διαδικασία αλλαγής διαθεσιμότητας, τιμών και δωματίων σε όλα τα κανάλια σας.

Θέλω να αυξήσω τα έσοδα μου

SEO & SEM
SEO & SEM

Ανεβείτε στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης με .. ασανσέρ! Η AboutHotelier.com σας φέρνει ψηλά στην κατάταξη και οι ταξιδιώτες σας βρίσκουν αβίαστα. Προωθούμε το brand σας, βελτιστοποιούμε το site σας και εσείς απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι δυνάμεις μου;

Εφαρμογή σύγκρισης Online Τιμών “Ratestrip” (Price check widget)

Αυξήστε τις κρατήσεις σας μέσα από τη σελίδα σας έως και 54% επιπλέον. Δείξτε μέσα στην ιστοσελίδα σας τις τιμές του καταλύματος σας από όλα τα κανάλια (Official website, Booking.com, Expedia, κτλ), σε πραγματικό χρόνο! Αφού ο χρήστης ενδιαφερθεί για το προβαλλόμενο κατάλυμα, η αμέσως επόμενη ενέργειά του αφορά στον έλεγχο της διαθεσιμότητας σε δωμάτια. Ο έλεγχος διαθεσιμότητας και η δυνατότητα της direct online κράτησης αποτελούν τις δύο βασικότερες λειτουργίες σε ένα site ξενοδοχείου. Η εφαρμογή price check που υλοποιεί τη συγκεκριμένη λειτουργικότητα ενθαρρύνει τον χρήστη να προχωρήσει άμεσα στην κράτηση του δωματίου από το site σας , ενώ παράλληλα παρέχει μια άμεση εικόνα των διαθέσιμων τιμών σας σε όλα τα κανάλια(Booking.com,Expedia.com,Hotels.com κτλ).

Περισσότερα

Ιστοσελίδα με σύγχρονο design για όλες τις συσκευές.

Εύκολη διαχείριση. Υψηλή αισθητική. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο με όλα όσα χρειάζεται να περιλαμβάνει αυτή ή δημιουργώντας στα μέτρα σας όσες σελίδες επιθυμείτε. Η υλοποίηση της κατασκευής γίνεται με βάση τη φιλικότητα προς τον χρήστη (user friendly / usability), την ταχύτητα και την υψηλή αισθητική. Μελετάμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε είναι μερικά από τα βήματα τα οποία ακολουθούμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα βάσει των απαιτήσεών σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα.

Περισσότερα

Πλατφόρμα Hotel Manager – Η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σας

Τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία για κάθε ξενοδοχείο!
– Ενθαρρύνετε την επικοινωνία με τους επισκέπτες εξασφαλίζοντας απευθείας κρατήσεις.
– Μάθετε ποιο είναι το κοινό σας – αλλά και πώς να το προσεγγίσετε.
– Συγκρίνετε την απόδοσή σας με αυτή του ανταγωνισμού.
– Προωθήστε τις τιμές της ιστοσελίδας σας.
– Τονίστε τα δυνατά σας σημεία και ενθαρρύνετε τους ικανοποιημένους πελάτες.
– Προωθήστε σημαντικά μηνύματα και προσφορές.
– Εμφανίστε τις κριτικές όλων των καναλιών, στην ιστοσελίδας σας (real time).
Εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας!

See More

Ελέγξτε και διαχειριστείτε εύκολα την διαδικτυακή σας εικόνα.

Ενσωματώστε εύκολα σε μια πλατφόρμα όλα τα συστήματά σας.

Δώστε στους πελάτες σας, πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές.

f_img

Market Intelligence – Προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη τιμή!

Εξοικονομήστε χρόνο στη διαχείριση δεδομένων

Έχουμε αναπτύξει λύσεις που βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων σας και στην επίτευξη των στόχων σας. Διαθέτουν διαισθητικά σχέδια, συμβατότητα με την τελευταία τεχνολογία και υποστηρίζονται από χρόνια εμπειρίας και δεδομένων.

Οι τιμές που έχετε ορίσει έχουν άμεσο αντίκτυπο στον αριθμό των επισκεπτών που προσελκύετε. Προσφέρετε στους καλεσμένους σας την καλύτερη τιμή με το σωστό σύνολο δεδομένων στα χέρια σας.

Αναλύστε τους ανταγωνιστές σας

Τo Μarket Intelligent λαμβάνει δεδομένα & πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως η τοπική ζήτηση & η διαθεσιμότητα.Τα δεδομένα που λαμβάνετε απο το εργαλείο διαχείρισης τιμών, προβλέπουν τον ρυθμό αναζήτησης των τιμών & θα σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο έξυπνες αποφάσεις τιμολόγησης.

Οι πελάτες θα είναι σίγουροι ότι προσφέρετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή & θα τους οδηγήσει στην ολοκλήρωση της κράτησης εύκολα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας!

Περισσότερα

ROOM RACK Cloud Hotel PMS - Προηγμένη Διαχείριση Ξενοδοχείων

Λογισμικό που καλύπτει όλες τις ανάγκες του Front & Back Office σε ξενοδοχεία, βίλες και αλυσίδες ξενοδοχείων!

Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα όλων των κρατήσεων σας, από όλα τα κανάλια σας, σε ένα μέρος. Αλλάξτε τις τιμές, αναθέστε δωμάτια, διαχειριστείτε, προσθέστε ή αλλάξτε κρατήσεις.

Διανείμετε με άνεση και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές σε όλα τα κανάλια. Όταν διαχειρίζεστε τα πάντα από μια ενιαία πλατφόρμα, αποφεύγετε τις διπλόκρατήσεις, ενώ βρίσκεστε σε πολλαπλά κανάλια διανομής.

Αύξηση της αποτελεσματικότητας της καθαριότητας με εύκολη δημιουργία αναφορών που αναθέτουν καθήκοντα στο προσωπικό σας. Παρακολουθήστε την κατάσταση κάθε δωματίου και βελτιώστε την εμπειρία του επισκέπτη.

Εκτυπώστε με πλήρη έλεγχο και ιστορικό καταγραφής όλα τα τιμολόγια που χρειάζονται οι πελάτες σας. Έχετε τη δυνατότητα να τιμολογείτε τις κρατήσεις ομάδων, να δεχτείτε καταθέσεις, να πραγματοποιείτε προσαρμοσμένη τιμολόγηση για ξεχωριστούς λογαριασμούς ή για προϊόντα / υπηρεσίες εκτός από εκείνες που σχετίζονται με τη διαμονή.

featured

iHotel Manager Application – Η έξυπνη επιλογή για τη διαχείρισή σας

Σας δίνουμε 8 λόγους για να αγαπήσετε την εφαρμογή iHotel Manager. Με αυτή τη νέα εφαρμογή, οι συνεργάτες μας θα έχουν στην τσέπη τους τη Webhotelier, την Primal res και την Abouthotelier. Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα, κρατώντας τους πελάτες σας ικανοποιημένους, σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή.

featured

Ενημερωθείτε για τις αφίξεις, αναχωρήσεις, νέες κρατήσεις και ακυρώσεις.

Ελέγξτε την απόδοσή σας βάσει νέων στατιστικών, σε καθημερινή βάση. Κάντε τις σωστές επιλογές.

Εύχρηστο χρονοδιάγραμμα για προηγούμενες και μελλοντικές κρατήσεις.

Αλλάξτε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές σας σε όλα τα ΟΤΑ σε πραγματικό χρόνο.

Ελέγξτε τον ανταγωνισμό σας και τις τιμές άλλων ξενοδοχείων στον τομέα σας.

Ελέγξτε τη συνολική τιμή και τις λεπτομέρειες διαμονής ανά διανυκτέρευση.

Ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με τις κρατήσεις σας, όπως αριθμό επισκεπτών και διανυκτερεύσεις.

Δείτε με μία ματιά το σκορ αναθεώρησής σας από όλους τους ΟΤΑ.


Υψηλότερα περιθώρια κέρδους

Άμεση εμπειρία κράτησης στον ιστότοπό σας, σε κινητά και σε κοινωνικά δίκτυα.

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες

Παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών για βέλτιστα αποτέλεσματα.

Φιλική, ευχάριστη επικοινωνία

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Διαθέτουμε εμπειρία ετών

Συνάπτουμε δημιουργικές συνεργασίες με απόλυτη επιτυχία και απόδοση.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ