Ανάπτυξη σύγχρονης ιστοσελίδας με 4 βήματα! - AboutHotelier

Με την καλοκαιρινή σεζόν να πλησιάζει, είναι δεδομένο πως όλοι οι ξενοδόχοι επιθυμούν να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις τους σε σχέση με πέρυσι και να έχουν μια όσο πιο προσοδοφόρα σεζόν γίνεται. Σε προηγούμενο post, μιλήσαμε για το πώς να διαχειριστείτε τις τιμές σας ώστε να επωφεληθείτε από τους OTas κι όχι να τους ανταγωνιστείτε.

 

Στο παρακάτω post, θα αναλύσουμε τρόπους και έξυπνα tricks που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα του καταλύματος σας και να βελτιώσετε την εικόνα του στους επισκέπτες της.

 

  • Εικόνες

 

Είναι πρωτεύουσας σημασίας να χρησιμοποιείτε πολύ καλής ανάλυσης φωτογραφίες στον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας. Είναι πλέον passé η λήψη φωτογραφιών με κινητό ή μια κοινότυπη φωτογραφική μηχανή και η τοποθέτηση τους σε ξενοδοχειακές ιστοσελίδες. Τέτοιες μέθοδοι πλέον αποστασιοποιούνται από τα γούστα των επισκεπτών και αποτελούν βασική αιτία που δεν πραγματοποιούν κράτηση! Προτιμήστε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση του ξενοδοχειακού χώρου σας. Είναι η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση καθώς ένας φωτογράφος γνωρίζει στις σωστές γωνίες και τους απαραίτητους φωτισμούς για την τέλεια φωτογραφία.

Άλλωστε είναι σε θέση να επεξεργαστεί με εφέ κάθε φωτογραφία και να δώσει ένα άριστο αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, αν πιστεύετε ότι το έχετε με τη φωτογραφία και το editing, προμηθευτείτε μια υψηλής ανάλυσης φωτογραφική μηχανή και τραβήξτε φωτογραφίες όπως τις έχετε φανταστεί. Στήστε ένα όμορφο σκηνικό με εικόνες πρωινού και χαλάρωσης, ζηλευτές για τον οποιοδήποτε και προτιμήστε να φωτογραφήσετε τα πιο χαρακτηριστικά προνόμια του ξενοδοχείου σας (πχ. την θέα προς τη θάλασσα/βουνό).

Μην ξεχνάτε πως η εικόνα ενός ξενοδοχείου είναι το πρώτο πράγμα που κοιτά ένας πιθανός πελάτης, γι’ αυτό μην το αμελείτε! Συνοδέψτε τις φωτογραφίες σας με μικροσκελείς περιγραφές στις οποίες θα χρησιμοποιείτε «πιασάρικες» λέξεις-κλειδιά που θα εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη. Μην βομβαρδίζετε τους επισκέπτες με μακροσκελείς περιγραφές. Προτιμείστε τις πολλές πληροφορίες σε μια καρτέλα με όνομα «Ποιοι Είμαστε/Η ιστορία μας/About us».

 

  • Φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα

 

Με τις online κρατήσεις να είναι must τα τελευταία χρόνια, είναι βέβαιο πως οι πιθανοί πελάτες σας θα πλοηγηθούν στο site σας για να ανακαλύψουν φωτογραφίες, τύπους δωματίων, διάφορες πληροφορίες τοποθεσίας, καθώς και το ιστορικό σας. Δημιουργείστε έναν ιστότοπο που θα είναι εύκολος στην πλοήγηση, με απλό αλλά σύγχρονο μενού στο πάνω μέρος που θα γίνεται κατανοητό και εύκολο στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας. Οι πιθανοί πελάτες δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν τι μπορεί να σημαίνει η κάθε καρτέλα του μενού.

Παρέχετε απλούς και κατανοητούς τίτλους που θα οδηγούν τον επισκέπτη σε όμορφες και μοντέρνες υποσελίδες του ιστότοπου σας. Ζητήστε από τον σχεδιαστή της ιστοσελίδας σας χρώματα και στυλ στις καρτέλες και στα banners που να σας εμπνέουν και να ταιριάζουν στην εικόνα του καταλύματος σας. Προτιμείστε γαλανόλευκες αποχρώσεις αν το κατάλυμα σας είναι παραθαλάσσιο και γήινες αποχρώσεις αν το κατάλυμα σας βρίσκεται στην ενδοχώρα. Δημιουργείστε ένα ξεχωριστό logo για το κατάλυμα σας ώστε οι επισκέπτες να εντυπωσιαστούν.

Αποφύγετε τα δυσνόητα γράμματα και προτιμείστε όμορφες και καθαρές καλλιγραφίες. Μην ξεχνάτε, το απλό είναι και το πιο ελκυστικό! Αρκεί να είναι μοντέρνο και εκσυγχρονισμένο στα μάτια του επισκέπτη.

Αν κι εσείς ενδιαφέρεστε να αναβαθμίστε την ιστοσελίδα σας ή αν τώρα ξεκινάτε μια ξενοδοχειακή μονάδα, επικοινωνήστε μαζί μας! Η AboutHotelier.com συνεχίζει περήφανη να αναλαμβάνει την ανάπτυξη σύγχρονων ιστοσελίδων για καταλύματα σε όλη την Ελλάδα!

 

  • “Βοοκ Now” σε κάθε σελίδα

 

Καθώς ο επισκέπτης πλοηγείται στην ιστοσελίδα του καταλύματος σας μπορεί να οδηγηθεί σε καρτέλα του μενού σας η οποία να μην αφορά απαραίτητα τις κρατήσεις (πχ στις φωτογραφίες εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου). Κινηθείτε έξυπνα και ενσωματώστε κουμπί «Βook Νow» σε κάθε υποσελίδα.

Είναι μια λειτουργική ιδέα τόσο για εσάς όσο και για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας! Από τη μια, είναι βολικό γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιθυμεί να κάνει κράτηση και να «βαριέται» να επιστρέψει στην σελίδα κρατήσεων, και αφετέρου, του υπενθυμίζετε έξυπνα και χωρίς πίεση την διαδικασία των κρατήσεων.

Η AboutHotelier έχει δημιουργήσει το κατάλληλο εργαλείο που μπορεί να υπενθυμίζει την κράτηση στον επισκέπτη αλλά ταυτόχρονα να παραμένει διακριτικό και μοντέρνο. Το Price Check Widget όχι μόνο υπενθυμίζει την κράτηση στον επισκέπτη αλλά μπορεί να του εμφανίζει και την χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή του καταλύματος σας ενώ πλοηγείται σε οποιαδήποτε υποσελίδα. Άλλωστε, προσφέρει και σύγκριση των τιμών σας με αυτές των OTas και διευκολύνει τον πιθανό πελάτη να τα τσεκάρει εκείνη τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ανακατευθυνθεί στα sites τους.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το  “ Price Check Widget ” μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  • Εύκολη και μοντέρνα μηχανή κρατήσεων

 

Προτιμήστε να ενσωματώσετε μια φιλική προς το χρήστη μηχανή κρατήσεων! Διευκολύνετε τον πιθανό επισκέπτη μέχρι και την ολοκλήρωση της κράτησης του. Προμηθευτείτε μια εύκολη και μοντέρνα μηχανή κρατήσεων που θα γίνεται κατανοητή στον επισκέπτη και δεν θα του τρώει πολύτιμο χρόνο για να ολοκληρώσει μια απλή κράτηση ξενοδοχείου.

Άλλωστε οι περισσότεροι πιθανοί πελάτες σας έχουν συνηθίσει στην απλότητα της ολοκλήρωσης μιας κράτησης που τους προσφέρουν οι OTas και δεν θα ήθελαν να μπουν σε μακροσκελείς διαδικασίες. Έτσι, με κάθε πάτημα στα «Book Now» ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας στη σελίδα της μηχανής κράτησης σας και σώστε του χρόνο από το αν την αναζητήσει μόνος του!

 

Τέλος, μην ξεχνάτε πως οι τάσεις και οι προτιμήσεις στον κόσμο της τεχνολογίας αλλάζουν συνεχώς. Οι τρόποι πρόσβασης στο διαδίκτυο συνεχώς εξελίσσονται και όλα προσαρμόζονται στον τρόπο που οι πελάτες επιθυμούν να αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους.

Σημασία έχει να μπορείτε να τους ελκύετε το ενδιαφέρον, να κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους και να τους ωθείτε στις απευθείας κρατήσεις με ένα εκσυγχρονισμένο και ευχάριστο τρόπο.

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ