Αναβαθμισμένη εμφάνιση του Multi-Property Price Check Widget στα Yes Hotels - AboutHotelier

Τα Yes Hotels είναι τα ολοκαίνουρια entries στο δίκτυο αύξησης των απευθείας κρατήσεων της AboutHotelier.

 

Το New Hotel, το Periscope, το Semiramis, το Twenty One και το Kefalari Suites, τo καθένα διαφορετικό από το άλλο αλλά ταυτόχρονα εναρμονισμένο στην ίδια Yes! φιλοσοφία, υπηρετούν άριστα την αστική πολυτέλεια στην πιο αγνή μορφή της, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια των design ξενοδοχείων στην Ελλάδα. O γνωστός όμιλος design ξενοδοχείων αποτελεί την πιο σύγχρονη απάντηση σε κάθε ερώτημα που σχετίζεται με την αθηναϊκή φιλοξενία, την artistic διάθεση και τον κοσμοπολιτισμό.

 

Οι πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες της AboutHotelier δεν θα μπορούσαν να μην συνάδουν με την εκσυγχρονιστική προσέγγιση των direct κρατήσεων των φιλοξενούμενων της αλυσίδας Yes Hotels . Γι’ αυτό και η ομάδα μας διαμόρφωσε και προσάρμοσε στις απαιτήσεις και το απαράμιλλο στυλ της φιλοσοφίας του ομίλου το multi-property Price Check Widget ώστε να αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογική τους εξέλιξη.

 

Η πλέον αναβαθμισμένη εμφάνιση του multi-property Widget θυμίζει application κινητού και διακρίνεται για την χρηστικότατα και την user-friendly λειτουργία του. Η ώθηση μας να εξελίξουμε την εμφάνιση του πηγάζει από την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση του από ομίλους και αλυσίδες ξενοδοχείων εντός και εκτός Ελλάδας. Ακολουθούμε τη νοοτροπία ότι η τεχνολογική μας εξέλιξη οφείλει να είναι συνεχιζόμενη για να δίνει ιδέες και μεγαλύτερο εύρος ευκαιριών στους αξιότιμους συνεργάτες μας.

 

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ