Τα Top Digital Trends Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Το 2019 - AboutHotelier

Η εξέλιξη της τεχνολογίας ανανεώνει συνεχώς και τα digital trends.
 

– Mobile Marketing: To μέλλον του Marketing!

 

Οι προσδοκίες των χρηστών για ταχύτερες και καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες αυξάνονται και η πλοήγηση μέσω κινητών δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, τελευταία παρατηρείται πως τα websites λαμβάνουν μεγάλο μέρος της “κίνησης” (traffic) τους από τα κινητά τηλέφωνα. Είναι ένα από τα πρώτα digital trends που εκμεταλλεύονται οι επιχειρήσεις και προσαρμόζουν στα websites τους, ώστε να είναι mobile friendly. Αξίζει να σημειωθεί πως τα website τα οποία είναι αρμονικά προσαρμοσμένα στα κινητά τηλέφωνα κατατάσσονται πιο υψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

 
Η στροφή σε μια mobile oriented εποχή, έχει χαρίσει πολλά πλεονεκτήματα – χρειάζεται όμως και την ανάλογη προσοχή. Ακόμα και μικρές καθυστερήσεις μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια ενός πελάτη: το 53% των ανθρώπων εγκαταλείπουν τον ιστότοπο εάν το άνοιγμα της σελίδας διαρκεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Οι γρηγορότερες σελίδες προορισμού συνήθως οδηγούν σε περισσότερες συναλλαγές.
 

Σε συνδυασμό λοιπόν και με μία εύχρηστη εφαρμογή άμεσων κρατήσεων – η AboutHotelier προτείνει το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Price Check Widget -μπορείτε να δείτε την επιχείρηση σας να ανεβαίνει στα στάνταρ του σήμερα, και να κερδίζει τις εντυπώσεις.
 

– Χρήση video για αύξηση τoυ brand visibility

 

Tα videos έχουν ξεπεράσει πλέον τα σύνορα του YouTube και έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και στα υπόλοιπα social media κανάλια που υποστηρίζουν τη λειτουργία τους. Τα video posts στο Facebook και τα Instagram Stories είναι μόνο μερικά σχετικά παραδείγματα. Η τάση δείχνει ότι το video θα εξακολουθήσει να είναι βασικό συστατικό μιας digital marketing στρατηγικής και το 2019 γιατί ευνοεί το engagement.
 

Σύμφωνα με τα στατιστικά της google, το 2019, οι χρήστες θα περάσουν για πρώτη φορά περισσότερο χρόνο online παρά μπροστά από τις οθόνες τηλεόρασης.
 

Έτσι λοιπόν, το 2019 ευνοεί τη διαφήμιση της επιχείρησης με τη χρήση βίντεο. Το βίντεο μπορεί να εμφανίζεται είτε στο website της ιστοσελίδας είτε στα social media της. Σχεδόν 3 στους 4 καταναλωτές δηλώνουν ότι έχουν μοιραστεί ένα video περιεχόμενο κάποιου brand. Η έλλειψη βίντεο μάλιστα μπορεί να αυξήσει το χάσμα μεταξύ της επιχείρησης και του πελάτη – κρατήστε υπόψη σας ότι μεταξύ άλλων, το βίντεο ικανοποιεί και το αίτημα για ακρίβεια και αυθεντικότητα.
 

– Chatbots

 

Τα Chatbots θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικό μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ το 2019. Αυτή η τεχνολογία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων για συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, ημέρα ή νύχτα, με τους πελάτες ή τους επισκέπτες της τοποθεσίας σας. Πολλοί πελάτες προτιμούν να αλληλεπιδρούν με chatbots, καθώς ανταποκρίνονται άμεσα, ανακαλούν με ακρίβεια ολόκληρο το ιστορικό αναζήτης στο website και ποτέ δεν χάνουν υπομονή.
 

– Περισσότερες εξατομικευμένες εμπειρίες

 

Πλέον οι επιτυχημένες επιχειρήσεις αξιοποιούν την τεχνολογία για να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες. Το μυστικό βρίσκεται στην “παρακολούθηση” των βημάτων των πελατών στο διαδίκτυο. Ιστορικό αναζήτησης, η συμπεριφορά των καταναλωτών και οι σύνδεσμοι που έχουν γίνει κλικ, κάνουν το προσαρμοσμένο περιεχόμενο πιο εύκολο. Με λίγα λόγια, σκοπός είναι να γίνει η εμπειρία του χρήστη στο website σας πιο προσωπική.
 
Η εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει μια επιχείρηση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιτυχία της. Μπορείτε να είστε πιο εξυπηρετικοί, παρουσιάζοντας τις τιμές του καταλύματος σας αυτόματα στο νόμισμα που χρησιμοποιεί ο ταξιδιώτης. Μπορείτε επίσης, να στέλνετε πιο εξατομικευμένα email, που παρουσιάζουν το όνομα του χρήστη, ή που του δείχνουν περιεχόμενο ανάλογο με τις αναζητήσεις του στο website σας.
 

 

Φυσικά, η AboutHotelier διαθέτει ομάδα πλήρως ενημερωμένη με τις νέες τάσεις. Εμπιστευτείτε μας για την εξατομίκευση της επιχείρησης σας με τη δημιουργία φιλικού προς τον χρήστη περιεχομένου, το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις συσκευές. Μεγιστοποιούμε την ικανοποίηση και ελαχιστοποιούμε τον χρόνο αναζήτησης. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier