Νέα σύγχρονη, λειτουργική και super optimized ιστοσελίδα για το Porto Naxos Hotel από την AboutHotelier! - AboutHotelier

Η νέα ιστοσελίδα για το Porto Naxos Hotel αποπνέει για τον επισκέπτη της σελίδας την ίδια αναννέωση όμοια με εκείνη που ανακαλύπτουν οι πελάτες όταν φτάνουν στο κατάλυμα.

 

Το πλέον ανακαινισμένο κατάλυμα προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις διαμονής και η ποιότητα υπηρεσιών είναι έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

 

Θα σας αρέσει:

 

– Ο τρόπος που θα πλοηγηθείτε στο μενού με ένα κλικ – η αυτόματη κύλιση προς την περιοχή διαμονής στην αρχική σελίδα – η οποία είναι πλήρης με περιγραφή, εικόνες και ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων!
– Ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή Price Check Widget (Abouthotelier) σας ενημερώνει άμεσα για τις προσφορές & εκπτώσεις που μπορείτε να λάβετε με την απευθείας κράτηση
– Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το είδος του πρωινού που σερβίρεται στο κατάλυμα θα πληροφορήσουν καταλλήλως τους ενδιαφερομένους. Άλλωστε, το πρωινό είναι πολύ σημαντικό για τους ταξιδιώτες και συχνά απαιτείται η παροχή πλούσιου, εύγεστου πρωινού που θα τους τονώσει για να ξεκινήσουν δυναμικά τη μέρα τους.

 

Η AboutHotelier, ως μια απο τις κορυφαίες εταιρείες Digital Marketing και ανάπτυξης σύγχρονων δηλώνει υπερήφανη για τη νέα αυτή συνεργασία.

 

Πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε το κατάλυμα στο “ https://www.portonaxos.gr

Related Post

Recent Posts

We have high standards which prove that our approach is based on quality, robust error management, guarantees and open communication. These characteristics allow us to work focusing on quality, based on the interest of our clients. 

Choose your language
                 English  / Greek

Follow Us

Contact Us Email: sales(at)abouthotelier.com, Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ