A B O U T H O T E L I E R

Paid Social Advertising

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει γρήγορα ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις να προωθήσουν τις προσπάθειές τους στο μάρκετινγκ σε νέα επίπεδα.

Paid Social Advertising

Όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση της επωνυμίας της εταιρείας και να δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ της επιχείρησης και των πελατών της μέσω εξατομικευμένης, διαδραστικής επικοινωνίας. Στο Siren Digital Marketing, προσφέρουμε πολύ αποτελεσματικές υπηρεσίες διαφήμισης κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης διαφημίσεων Facebook και Instagram. 

Facebook Ads Management

Οι υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων Facebook επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να δημιουργήσει μια στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της επωνυμίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει πελάτες ακόμη και όταν δεν πραγματοποιούν αναζήτηση.
facebook-ads-managment
Instagram-Ad-Management-1 (1)

Instagram Ads Management

Σκεφτείτε την επιρροή! Οι περισσότεροι άνθρωποι ακούνε το Facebook και σκέφτονται τον ιστότοπο κοινωνικών μέσων που όλοι γνωρίζουμε. Ωστόσο, οι διαφημίσεις Facebook ξεπερνούν τις διαφημίσεις Instagram, τα δίκτυα κοινού και τους ιστότοπους συνεργατών. Όλα τα διαφημιστικά πακέτα μας στο Facebook και Instagram συνοδεύονται από διευθυντή επιχείρησης Facebook, διαφήμιση Facebook και Instagram, ρύθμιση λογαριασμού διαφημίσεων Facebook, παρακολούθηση μετατροπών, ρύθμιση και εγκατάσταση pixel Facebook και ρουτίνα βελτιστοποίησης διαφημίσεων.

Generate High-Quality Leads for Your Business

Με την πληρωμένη κοινωνική διαφήμιση, μπορείτε να δείτε περισσότερους πιθανούς πελάτες ακόμα και όταν δεν σας αναζητούν. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της καθιέρωσης επωνυμίας βάσει προθέσεων, της πρακτικής της διαφήμισης σε πιθανούς πελάτες με περιεχόμενο και, στη συνέχεια, της προώθησης σε αυτούς τους πιθανούς πελάτες που ασχολούνται περισσότερο με το περιεχόμενό σας. 

shutterstock_630306113
shutterstock_779194723-658x329

Own Your Audience

Μέσω των υπηρεσιών διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών στο Facebook, θα βοηθήσουμε την εταιρεία σας να ορίσει τα πιο κερδοφόρα είδη κοινού της και να δημιουργήσει εξατομικευμένες διαφημίσεις που θα παράγουν τεράστιες αποδόσεις. Ρωτήστε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί κατά 30% ή περισσότερο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων στο Facebook μαζί με τις άλλες επιλογές διαφήμισης κοινωνικών μέσων, καλέστε την ομάδα μας σήμερα. 

Questions About Facebook & Instagram Marketing

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις Διαφημίσεις Facebook, το Instagram Marketing ή τη
Διαχείριση πληρωμένων κοινωνικών διαφημίσεων; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.


Η πληρωμένη κοινωνική διαφήμιση είναι η πρακτική της πληρωμής διαφημίσεων σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn ή το Instagram για την προώθηση ενός προϊόντος, υπηρεσίας ή μάρκας.

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η απάντηση είναι ναι. Η διαφήμιση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε το κοινό-στόχο σας όταν δεν σας αναζητούν απευθείας. Αυτό ανοίγει την επιχείρησή σας σε τεράστιες πιθανές αυξήσεις στη δημιουργία μολύβδου και στην έκθεση επωνυμίας.

Περιεχόμενο Ακορντεόν

Παρέχουμε απόλυτη διαφάνεια στο έργο που εκτελούμε. Κάθε πελάτης θα έχει πρόσβαση σε έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου αναφορών που δείχνει κάθε ενέργεια που εκτελείται στους κοινωνικούς λογαριασμούς του. Οι πελάτες θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε ενέργεια που εκτελείται, καθώς και να παρακολουθεί τη συνολική απόδοση. Παρέχουμε επίσης εβδομαδιαίες και μηνιαίες ενημερώσεις για όλους τους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ελέγχουν τη δραστηριότητα και την απόδοση της καμπάνιας, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνονται οι στόχοι τους.

ΝΑΙ! Ωρες ωρες.

Εδώ είναι η έτοιμη απάντηση: “Όχι. Όπως κάθε είδος διαφήμισης, τα Social Media δεν μπορούν ποτέ να εγγυηθούν σίγουρες πωλήσεις ή πελάτες. Μόλις το περιεχόμενο δημοσιεύεται σε κοινωνικά δίκτυα, δεν μπορούμε πλέον να ελέγξουμε την απόφαση των δυνητικών πελατών σας. μπορούμε να κάνουμε είναι να στοχεύσουμε τους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή. Και τα υπόλοιπα είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. “

Στη Siren, δεν θα ξεκινήσουμε ή θα συνιστούσαμε διαφημίσεις επί πληρωμή, εκτός εάν ήμασταν σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και το υποστηρίζουμε με 100% ικανοποίηση. 

100% Ναι! – Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες διαχείρισης κοινωνικών μέσων, το Siren Digital Marketing δεν αποκλείει την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook. Έχετε το 100% του λογαριασμού σας, το 100% του χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνδεθείτε για να δείτε στατιστικά στοιχεία και να αναλύσετε την απόδοση για εσάς, όποτε θέλετε. 

Ναι, θα μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο πριν ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ζητήσετε αναθεωρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Μην ανησυχείτε, διαχειριζόμαστε όλες τις σελίδες Facebook, τους λογαριασμούς Instagram και τους λογαριασμούς διαφημίσεων μέσω του Facebooks Business Manager. Αυτό δεν απαιτεί από εμάς να λάβουμε τα διαπιστευτήριά σας. Στην πραγματικότητα, η σύνδεση σε προφίλ άλλων χρηστών αποθαρρύνεται ιδιαίτερα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει το κλείδωμα του προφίλ.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επισκεφθείτε την αρχική μας σελίδα, πώς βοηθάμε και ποιον βοηθούμε για περισσότερες πληροφορίες και μετά να επιστρέψετε:). Λοιπόν … Ναι, η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας και αυτό είναι το νόημα!

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier