A B O U T H O T E L I E R

Social Media Marketing

Κυριαρχήστε κοινωνικά, ευαισθητοποιήστε, αυξήστε την αφοσίωση των πελατών και πηγαίνετε στο H.A.M. με ειδικές υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Get Noticed By Your Customers On Social Media

Η νούμερο ένα πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο χρόνος και η αυθεντικότητα. Βοηθάμε τους πελάτες μας να σχεδιάζουν περιεχόμενο και στρατηγικές κοινωνικών μέσων που συνδέονται. Με τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου και κοινωνικών μέσων, θα έρθετε μπροστά σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, θα δημιουργήσετε νέες επιχειρήσεις και θα δημιουργήσετε αφοσίωση με υπάρχοντες πελάτες. 

paid-ads-1024x638
paid-ads-1024x638

Μοναδικές δημοσιεύσεις για την επιχείρησή σας

Οι σωστές αναρτήσεις για την επιχείρησή σας με σχετικούς υπότιτλους με hashtag, δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά και τάσεις που αναζητούνται περισσότερο θα εμφανίζονται στο χρονοδιάγραμμα των δημογραφικών στόχων σας πιο συχνά. 

Προσέγγιση χρηστών μεταξύ πλατφορμών

Το Facebook, το Twitter, το Instagram και το LinkedIn προσφέρουν στην επιχείρησή σας απίστευτη έκθεση και δημιουργεί την ευκαιρία να δημιουργήσετε σχέσεις με τους πελάτες σας σε πολλά κανάλια όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram. 

paid-ads-1024x638
paid-ads-1024x638

Γίνετε αξιόπιστος ειδικός στον κλάδο σας

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δημοσίευσης που περιλαμβάνει μια στρατηγική περιεχομένου προγραμματισμένες ημέρες, εβδομάδες, ακόμη και μήνες νωρίτερα για να μείνετε μπροστά από την καμπύλη και στη ροή του κοινού σας, διευρύνοντας την εμβέλεια και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Social Media Marketing Experts

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μάρκετινγκ
κοινωνικών μέσων. Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να βοηθήσουν.

Το Social Media Marketing είναι η χρήση πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn ή το Instagram για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Περιλαμβάνει τη δημιουργία και την κοινή χρήση περιεχομένου σε δίκτυα κοινωνικών μέσων προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και επωνυμίας σας.

Επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn ή το Instagram και να δείξουν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους σε εκείνους τους ανθρώπους που τα αναζητούν. Βελτιώνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο και αυξάνει την πιθανότητα αλληλεπίδρασης με τον κατάλληλο πελάτη σε όλα τα επίπεδα της διοχέτευσης πωλήσεων. 

Περιγράψτε το αντικείμενο ή απαντήστε στην ερώτηση, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπου που ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να επισημάνετε αυτό το κείμενο με κουκκίδες, πλάγιους χαρακτήρες ή έντονα γράμματα και να προσθέσετε συνδέσμους. 

Επί του παρόντος, Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn. Από ένα μέρος, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να δημοσιεύσουν περιεχόμενο σε πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Παρέχουμε απόλυτη διαφάνεια στο έργο που εκτελούμε. Σε κάθε πελάτη θα έχει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου της Siren που δείχνει κάθε ενέργεια που εκτελείται στους κοινωνικούς λογαριασμούς του. Οι πελάτες θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε ενέργεια που εκτελείται, καθώς και να παρακολουθεί τη συνολική απόδοση. Παρέχουμε επίσης εβδομαδιαίες και μηνιαίες ενημερώσεις για όλους τους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ελέγχουν τη δραστηριότητα και την απόδοση της καμπάνιας, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνονται οι στόχοι τους. 

Ναί! Μπορείτε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη σε όλα τα κανάλια από έναν πίνακα ελέγχου, να παρακολουθείτε τις αλλαγές στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram και να βλέπετε την αύξηση των θαυμαστών και των οπαδών από τις κοινωνικές καμπάνιες.

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier