Google AdWords: Διαφημιστείτε στο Διαδίκτυο & αυξήστε αμέσως τα κέρδη σας - AboutHotelier

Google AdWords: Διαφημιστείτε στο Διαδίκτυο & αυξήστε αμέσως τα κέρδη σας
Ύστερα από μια μεγάλη αναζήτηση συγκεντρώσαμε μόνο για εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τα Google Adwords.
Google AdWords
Ποτέ πάλι στο παρελθόν η διαφήμιση δε διέθετε τόσα εργαλεία και μεθόδους στόχευσης όσα της προσφέρει σήμερα το Internet. Οι επιχειρήσεις μπορούν με μικρό κόστος να αυξήσουν την πελατεία τους μέσω Διαδικτύου άμεσα και αποτελεσματικά. Πολλές, όμως, επιχειρήσεις σπαταλούν άσκοπα χρήματα επειδή δεν γνωρίζουν την επαγγελματική αξιοποίηση των εργαλείων αυτών. Μάθετε τα βασικά κανάλια διαφήμισης στο Internet και κυρίως πώς λειτουργούν, προτού επενδύσετε σε αυτά…
Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords;
Για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες
Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.
Για να προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή
Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.
Για να διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο
Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.
Πριν ξεκινήσετε…
Είναι απολύτως απαραίτητο, προτού ξεκινήσετε μια διαφημιστική καμπάνια στο Adwords, να γνωρίζετε τέσσερις ζωτικής σημασίας παράγοντες για να έχετε αποτέλεσμα:
Χρειάζεστε:
(1) ένα προϊόν ή μια υπηρεσία για να διαφημίσετε,
(2) έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό βάσει των δυνατοτήτων σας,
(3) μια ιστοσελίδα και
(4) έναν σαφώς καθορισμένο διαφημιστικό στόχο.
Έχοντας αυτά τα τέσσερα συστατικά στην διάθεσή σας μπορείτε να ξεκινήσετε!
Πώς λειτουργεί;
Οι διαφημιζόμενοι ορίζουν μια προσφορά (bid) για κάθε λέξη-κλειδί προκειμένου να εμφανιστεί η διαφήμιση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όταν ο χρήστης κάνει κλικ πάνω σε αυτή τη διαφήμιση, οδηγείται στην ιστοσελίδα σας (στο ακριβές σημείο που εσείς θα έχετε επιλέξει), όπου μπορεί να ολοκληρωθεί μια αγορά ή γενικά να επιτευχθεί ο στόχος για τον οποίο διαφημίζεστε.
Οι διαφημιζόμενοι διαγωνίζονται μεταξύ τους, στο σύστημα δημοπρασίας του Google Adwords, για να επιτύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης που εμφανίζονται στον χρήστη. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται κυρίως πάνω ή δεξιά από τα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης.
Το σύστημα δημοπρασιών του Adwords, βασίζεται σε δύο θεμελιώδη στοιχεία: (1) στις λέξεις κλειδιά και (2) στο κόστος ανά κλικ (cost–per–clic / CPC). Οι διαφημιζόμενοι προσφέρουν ένα ποσό για κάθε πιθανό όρο αναζήτησης σχετικό, φυσικά, με το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουν. Το μέγιστο κόστος ανά κλικ (Maximum cost-per-click) είναι το μέγιστο ποσό που είναι διατεθειμένος ο διαφημιζόμενος να πληρώσει κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμισή του.
Μερικοί από τους λόγους που τόσες πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη το Google AdWords για να προωθήσουν την επιχείρησή τους είναι οι εξής:
Πληρώνετε μόνο όταν επισκέπτονται άτομα τον ιστότοπό σας.
Το Google AdWords βασίζεται στην απόδοση. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.
Ξοδεύετε την προσφορά δωρεάν διαφήμισης όπως θέλετε.
Με το Google AdWords, ελέγχετε τι ξοδεύετε για προώθηση κάθε μέρα και πόσο θέλετε να πληρώσετε όταν κάποιος κάνει κλικ.
Δεν ρισκάρετε τίποτα.
Δεν υπάρχει όρος ή δέσμευση ελάχιστων δαπανών. Εφόσον χρησιμοποιήσετε την δωρεάν διαφήμιση που σας παρέχει η DnHost είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε ή όχι το πρόγραμμα. Εσείς αποφασίζετε.
Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του AdWords στη σελίδα: https://www.google.com/intl/el/adwords/select/advantages.html

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ