Εφαρμογή Mobile Concierge. Αποκτήστε τη δική σας εφαρμογή για κινητά & tablet - AboutHotelier

Εφαρμογή ξενοδοχείου για κινητά και tablet

 

Λίγα Λόγια

Είναι γεγονός πλέον ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών έχουν στραφεί από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στη χρήση των κινητών τους για τον σχεδιασμό των ταξιδιών και των διακοπών τους. Το ποσοστό αυτών των χρηστών συνεχίζει να αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων συνήθως πιο γρήγορα εισάγουν νέες τεχνολογίες εξαιτίας του αυξημένου προϋπολογισμού Marketing και πόρων που έχουν στη διάθεσή τους. Τα μικρότερα και ανεξάρτητα ξενοδοχεία, ωστόσο, έχουν την τάση να πιστεύουν ότι μια εφαρμογή «concierge», είναι χρήσιμη μόνο για μεγαλύτερα ξενοδοχεία, και θέτουν συχνά μια κοινή ερώτηση, «έχω κάτω από 50 δωμάτια, γιατί χρειάζομαι μια concierge εφαρμογή για το ξενοδοχείο μου;»

 

Παρακάτω παρατίθενται ενδεικτικά κάποιοι τρόποι με τους οποίους η χρήση της εφαρμογής i-hotel App θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας και θα ωφελήσει την επιχείρησή σας:

  • Αύξηση Κρατήσεων
  • Προώθηση Υπηρεσιών
  • Εύκολο και γρήγορο Setup
  • Διαχείριση πολλών ξενοδοχείων
  • Ενδυνάμωση της Εμπιστοσύνης των Πελατών
  • Διαδραστικός Χάρτης για τους Πελάτες σας και Αύξηση των Εσόδων σας μέσω πώλησης χώρου διαφήμισης σε τοπικές επιχειρήσεις

 

Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες με τον πλέον σύγχρονο και εξελιγμένο τρόπο!

  • Άμεση επικοινωνία μέσω chat για την ολοκλήρωση των αιτημάτων.
  • Άμεση αποστολή προσφορών μέσω push notification system και αμφίδρομης επικοινωνίας.
  • Αποστολή Passbook cards για την επιβράβευση της διαμονής τους με Loyalty points και νύχτες διαμονής.
  • Παρουσίαση του καταλύματοςμε έξυπνα εργαλεία.

 

Διατηρήστε τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες  της mobile concierge εφαρμογής και να σας προτείνει ιδέες για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Related Post

Recent Posts

7 Προβλέψεις για το Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ 2022
Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier