10 Λόγοι για να κατασκευάσετε ένα web site για το ξενοδοχείο σας... - AboutHotelier

10 Λόγοι για να κατασκευάσετε ένα web site για το ξενοδοχείο σας…

Θα ρωτάτε τον εαυτό σας “Γιατί να φτιάξω ένα Web Site;”. Με ένα site στο Internet, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας είναι προσπελάσιμες από πελάτες 24 ώρες 365 ημέρες τον χρόνο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το internet σαν πρώτο σημείο αναφοράς λόγω της ευκολίας χρήσης του και επειδή γλιτώνουν χρόνο. Οι πελάτες και το γενικό κοινό περιμένουν να έχετε μία ιστοσελίδα και αν ζητούν πληροφορίες για ένα προϊόν ή υπηρεσία τώρα λένε “Νομίζω έχουν ένα web site, Θα κοιτάξω πρώτα εκεί”

Επειδή τα web-sites είναι πιο γρήγορα εύκολα και οικονομικά στην ενημέρωση τους από τα έντυπα μέσα μπορείτε να έχετε φωτογραφίες πληροφορίες και τιμές για τα προϊόντα σας , τα τελευταία νέα σας, ή και χάρτες που βρίσκεται η επιχείρηση σας. Ένα web-site μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στην διαφημιστική στρατηγική της επιχείρησης σας. Επίσης δίνει ένα ισχυρό, μήνυμα για την επιχείρηση σας, δείχνοντας ότι έχετε σχεδιάσει για το μέλλον εξασφαλίζοντας την διαδικτυακή σας παρουσία σήμερα

Τα δέκα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός web site είναι :

1. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε πιθανούς πελάτες. Ένα web site μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Δουλέψτε με τρόπο που είναι βολικό για τους πελάτες σας, Δεν είσαστε ποτέ κλειστοί. Αν φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα οι πελάτες σας μπορούν να ψωνίζουν από εσάς 24 ώρες την ημέρα.
2. Μπορείτε να ανανεώσετε το site σας με τις τελευταίες τιμές και προσφορές πολύ πιο εύκολα από φυλλάδια και άλλα έντυπα μέσα. Ένα web site μπορεί να σας γλυτώσει από επικοινωνιακά έξοδα. Η επιχείρηση σας διαφημίζεται και δημοσιεύεται στο ίντερνετ 24 ώρες την μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.
3. Μπορείτε να συνδυάσετε το web site σας με άλλες διαφημιστικές καμπανιές δημιουργώντας μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για την επιχείρηση σας.
4. Οι πελάτες έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και προτιμούν τις εταιρίες και επαγγελματίες που ξέρουν καλύτερα. Ενημερώστε τους επισκέπτες σας για την δομή την επιχείρησης σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε, επιτεύγματα της εταιρίας και ευκαιρίες εργασίας.
5. Η επιχείρηση σας έχει μία ακόμα διέξοδο να δέχεται παραγγελίες. Αν είσαστε στο Ίντερνετ σας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού όταν βρίσκουν εσάς και όχι τους ανταγωνιστές σας που δεν έχουν ιστοσελίδα.

Hotelwebsite
6. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για την επιχείρηση σας και να πάρουν απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις τους, που με την σειρά του θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον χρόνο που διαθέτετε απαντώντας σε τηλεφωνήματα και σε ερωτήσεις.
7. Ένα Web sites κάνει ευκολότερο για τους πελάτες να δουλέψουν μαζί σας. Οι πελάτες αυτοί μπορεί να είναι τοπικοί ή σε όλοι την Ελλάδα.
8. Μπορείτε να συναγωνιστείτε με ίσους όρους με άλλες μεγαλύτερες εταιρίες του τομέα σας. Ένα καλοφτιαγμένο site μπορεί να συναγωνιστεί άνετα με αντίστοιχα μεγάλων εταιρειών.
9. Ένα web site μεγαλώνει το πρεστιζ της επιχείρησης σας και δείχνει ότι ακολουθείτε τους συγχρόνους ρυθμούς.
10. Η Σελίδα σας μπορεί να γίνει πολύτιμη πηγή πληροφοριών για το κοινό με το να προσφέρετε συμβουλές και άρθρα σχετικά με το αντικείμενο σας θα δώσει κίνητρο για τους επισκέπτες να επισκέπτονται συχνά την σελίδα σας και να μετατραπούν σε πελάτες.
Φανταστείτε το σενάριο όπου πελάτες σας τηλεφωνούν ή έρχονται αυτοπροσώπως ζητώντας πληροφορίες για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Ο χρόνος είναι πάντα περιορισμένος και δεν μπορούμε πάντα να εξυπηρετήσουμε τον πιθανό πελάτη όπως θα θέλαμε. Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσατε να πείτε “Αν ρίξετε μία ματιά στο site μου θα βρείτε εκεί όλα όσα χρειάζεστε.” Ένα καλοφτιαγμένο site είναι ένας ακόμα ακούραστος πωλητής για εσάς. Θα εντυπωσιαστείτε από την δυνατότητα μια καλοφτιαγμένης σελίδας να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε πελάτες. Ακόμα ένα site μπορεί να μειώσει τον χρόνο που αφιερώνετε απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την πώληση προσφέρονται οδηγούς χρήσης και έτοιμες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις των πελατών σας. Προσφέρετε άμεση εξυπηρέτηση. απαντήστε στα προβλήματα των πελατών σας γρήγορα μέσω email.

Το internet είναι εδώ και θα μείνει. Δράστε ΤΩΡΑ και χρησιμοποιήστε αυτό το πανίσχυρο εργαλείο μάρκετινγκ.

Αν το ξενοδοχείο σας δεν έχει ιστοσελίδα οι μόνοι που επωφελούνται είναι οι ανταγωνιστές σας Που Έχουν!

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ