LiveChat & Offline ChatBot για Ξενοδοχεία - AboutHotelier blog
Live Chat & ChatBot για Ξενοδοχεία: Ο Νέος Τρόπος να Προσελκύσετε Περισσότερους Πελάτες

Chat…τι; Ενώ ο όρος chatbot για ξενοδοχεία εξακολουθεί να είναι ξένος όρος για κάποιους ξενοδόχους, αυτή η τεχνολογία κερδίζει γρήγορα δυναμική στη βιομηχανία φιλοξενίας και ταξιδιών καθώς περισσότεροι marketing experts αρχίζουν να αξιοποιούν τις δυνατότητές του. Τα ξενοδοχειακά chatbot είναι ό,τι πιο σύγχρονο στην επικοινωνία με τους πελάτες. Αποτελούν, μία από τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των εμπειριών.

Η AboutHotelier.com, στηρίζει τη συναρπαστική αυτή τεχνολογία και δημιουργεί τα δικά της chatbot & live chat services με σκοπό να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας, να αυξήσετε τα έσοδα και να πολλαπλασιάσετε τις κρατήσεις σας.

 

Τι είναι το livechat; 

Φανταστείτε το εξής σενάριο: Μια ομάδα επισκεπτών μπαίνει στο ξενοδοχείο σας και αντικρίζουν μια κενή ρεσεψιόν – ένα ξενοδοχείο, πλήρως ερημικό από υπαλλήλους. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια που σίγουρα οι περισσότεροι διευθυντές ξενοδοχείων προσπαθούν να αποφύγουν. Δημιουργείται όμως η εξής απορία: Γιατί οι ιστότοποι τόσων ξενοδοχείων προσφέρουν ακριβώς αυτήν την εμπειρία; Η ξενοδοχειακή ιστοσελίδα είναι το πρώτο σημείο επαφής με αρκετούς επισκέπτες. Είναι επομένως λογικό να έχει κάποιος ανοίξει την πόρτα γι ‘αυτούς – με το livechatting.

Με το livechat, μπορείτε:

  • να κάνετε personalized εκπτώσεις
  • να απαντήσετε σε ερωτήματα
  • να προτείνετε τύπους δωματίων

Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν business traveller που αναζητά ένα ήσυχο δωμάτιο ώστε να προετοιμαστεί για την παρουσίαση του. Φυσικά οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων δεν παρέχουν μονάδες μέτρησης ήχου στις πληροφορίες δωματίων και έτσι αυτό που αναζητά δεν μπορεί να το καταλάβει εύκολα ώστε να κλείσει το σωστό δωμάτιο. Ωστόσο, επισημαίνοντας αυτήν την ανάγκη κατά τη συνομιλία, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου σας μπορούν να προτείνουν το πιο ήσυχο δωμάτιο στο κτίριο, κερδίζοντας τον πελάτη. Για όταν το προσωπικό σας είναι απασχολημένο, ή για όταν είναι εκτός ωραρίου – τότε τα ηνία τα παίρνει το chatbot. Το δικό σας ρομπότ, στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας! 

 

Τι είναι το chatbot για ξενοδοχεία;

Live Chat & ChatBot για Ξενοδοχεία

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη αλληλεπιδράσει με ένα chatbot. Σκεφτείτε το Siri της Apple, την Cortana της Microsoft, τον Βοηθό Google ή το Alexa του Amazon – αυτές είναι προηγμένες μορφές chatbot. Με απλά λόγια, πρόκειται για προγράμματα που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη (AI) και έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιώνουν ανθρώπινες συνομιλίες. Μπορεί να μην ακούγεται και σαν μια πολύ προσωπική εμπειρία, αλλά με τον σωστό προγραμματισμό, τα chatbots μπορούν να έχουν πολλά προτερήματα που θα επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις σας.

Έχοντας ένα chatbot σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να λάβουν πληροφορίες κατ ‘απαίτηση με φυσικό τρόπο, 24 ώρες το 24ωρο με ένα μόνο κλικ. Οι πιθανότητες απώλειας επισκέπτη κατά τη διάρκεια της περιήγησης στην ιστοσελίδα μειώνονται σημαντικά.

Όταν οι υπάλληλοί σας δεν είναι ενεργοί, το chatbot μπορεί να βοηθήσει τον επισκέπτη να πλοηγηθεί αλλά και να κρατήσει τα στοιχεία του για μετέπειτα επικοινωνία. 

Επίσης, το chatbot δεν προορίζονται μόνο για τις ώρες που το προσωπικό σας βρίσκεται offline. Μπορεί επιπλέον να εξυπηρετεί τον επισκέπτη, στην περίπτωση που ο υπάλληλος είναι απασχολημένος. Γνωρίστε για παράδειγμα τον Έλιοτ – το ρομπότ του Palladion Boutique Hotel. Ο Έλιοτ συμμετέχει στο livechatting μέχρι ο υπάλληλος να είναι και πάλι διαθέσιμος. Ο επισκέπτης, μπορεί να επιλέξει εύκολα σε ποια σελίδα (εσωτερικά ή και εξωτερικά της ιστοσελίδας) θέλει να μεταφερθεί.

Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ

 

Γιατί να προσθέσετε το livechat & chatbot της AboutHotelier.com στην ιστοσελίδα σας;

Τα Chatbot για ξενοδοχεία είναι ακόμη σχετικά νέα στη βιομηχανία φιλοξενίας, με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων να επωφελούνται από αυτές. Για ανεξάρτητα ξενοδοχεία, το livechatiing εξακολουθεί να παρέχει μια οικονομική επιλογή που ωριμάζει το τεχνολογικό αποτύπωμα του καταλύματος. Ας δούμε με συνοπτικό τρόπο τα βασικά προτερήματα από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε:

  • Βελτίωση της επικοινωνίας των επισκεπτών
  • Τα chatbot μπορούν να είναι πάντα ενεργοί και να παρέχουν στους επισκέπτες έξυπνη επικοινωνία 24/7
  • Τα bots βοηθούν τους επισκέπτες να μετακινούνται κατά μήκος της διαδρομής κράτησης γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα
  • Αυξήστε τις μετατροπές κρατήσεων και μειώστε την εγκατάλειψη της ιστοσελίδας σας
  • Μειώνετε ο φόρτος εργασίας του προσωπικού σας
  • Βελτιώστε τις γνώσεις σας σχετικά με το προφίλ της αγορά σας

 

Συνοψίζοντας, με σωστές ενοποιήσεις στα συστήματα σας και με καλύτερη εμπειρία πελατών, η στρατηγική σας μπορεί να μεταλλαχθεί και να εξελιχθεί στον καλύτερο εαυτό της. Είστε έτοιμοι να δείτε τη νέα μας υπηρεσία;

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας σήμερα! 

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ