Νέα συνεργασία της AboutHotelier με τα Xenios Ventures Hotels - AboutHotelier

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε μια ακόμα συνεργασία μας με ξενοδοχειακό όμιλο της Χαλκιδικής.

 

Πρόκειται για τα Xenios Ventures Hotels, τη γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα που διαθέτει περισσότερα από 10 καταλύματα στην περιοχή της Χαλκιδικής και η οποία φημίζεται για τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρουν τα καταλύματα της. Μάλιστα, η ομώνυμη ξενοδοχειακή αλυσίδα εντάσσει στην πλατφόρμα μας 5 επιπλέον συνεργαζόμενα καταλύματα, τα Elinotel Hotels, το Ammon Zeus και το Belohorizonte Fine Accomodation.

 

Η AboutHotelier, ως κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη σύγχρονων Digital Marketing υπηρεσιών που στοχεύουν στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό ξενοδοχειακών καταλυμάτων εκτιμά ιδιαίτερα τη νέα αυτή συνεργασία με τον όμιλο ξενοδοχείων Xenios Ventures Hotels.

 

Η εταιρία μας υπόσχεται την αύξηση των απευθείας κρατήσεων των ξενοδοχείων της αλυσίδας και κατ΄επέκταση την προσθήκη εκσυγχρονιστικού πρεστίζ στην online παρουσία τους στο διαδίκτυο.

 

Είναι χαρά μας που τα Xenios Ventures Hotels εμπιστεύτηκαν την AboutHotelier για να εφαρμόσει τα καινοτόμα εργαλεία της και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών της ώστε να βελτιώσει την ροή των απευθείας κρατήσεων τους.

 

Κάθε νέα προσθήκη στο εύρος συνεργατών μας, μας ωθεί να συνεχίσουμε την εξέλιξη και την διεύρυνση των υπηρεσιών μας με νέες αναβαθμίσεις κι ενημερώσεις, ώστε να ανταπεξερχόμαστε πάντοτε στην αδιάκοπη ανέλιξη του τεχνολογικού κόσμου στον οποίο ζούμε.

 

Η υπηρεσία μας «Price Check Widget & Hotel Manager Platform» εμπλουτίζεται συνεχώς με τέτοιες νέες ενημερώσεις ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και του διαδικτύου γενικότερα.

 

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ