Η AboutHotelier εντάσσεται στον χώρο της τεχνολογίας δεδομένων & της επιχειρηματικής πληροφορίας λανσάροντας την πλατφόρμα Otascanner - AboutHotelier
Πλάνο τιμών Otascanner - Market Watch | by AboutHotelier.com

Περίπου ένα χρόνο πριν, η AboutHotelier αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέο δίοδο όταν άρχισε να παρατηρεί ολοένα και περισσότερους πελάτες της από τον ξενοδοχειακό χώρο να ανησυχούν για την ισοτιμία τους στους Otas καθώς και για το εάν η στρατηγική διαχείρισης εσόδων που ακολουθούσαν ήταν επικερδής για την επιχείρηση τους. Έχοντας λάβει πολυάριθμα αιτήματα από το πελατολόγιο μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη μιας λύσης που θα παρείχε πρωτοποριακή τεχνολογία για την ξενοδοχειακή διαχείριση εσόδων, με άλλα λόγια μια πλατφόρμα που θα τους «έλυνε τα χέρια». Ξεκινήσαμε λοιπόν συλλέγοντας τα απαραίτητα data. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε την ικανότητα κατανόησης και κάλυψης των αναγκών όλων των revenue managers και να σταθούμε ικανοί να πραγματώσουμε τις προσδοκίες τους.

 

Η rate shopper και rate intelligence πλατφόρμα μας, το OtaScanner είναι η νεότερη προσθήκη στις υπηρεσίες της AboutHotelier. Είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη ενός interface που έχει την ικανότητα να βοηθάει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, να βελτιστοποιήσουν τα έσοδα τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα τους. Είναι μια μοναδική μέθοδος παροχής διορατικότητας σε όλα τα κύρια κανάλια διανομής που το καθιστά απαραίτητο στις προσπάθειες κάθε καταλύματος να βελτιώσει την ισοτιμία του. Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, όπως τα Blue Villas Collection, η SWOT κ.ά., αλλά και μεμονωμένα καταλύματα, όπως το Egnatia Palace Hotel, το Contaratos Beach Hotel κ.ά., είναι μόνο μια μικρή αναφορά των πελατών που δείχνουν εμπιστοσύνη στην προοπτική της πλατφόρμας να επιφέρει μεγαλύτερες επιτυχίες στα έσοδα των καταλυμάτων.

 

Αυτή η user-friendly πλατφόρμα παρέχει σε revenue managers & ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων εύληπτη, real-time πρόσβαση στις τιμές των ανταγωνιστών τους, διορατικότητα στα διαδικτυακά κανάλια, διαθεσιμότητες των ανταγωνιστών τους, ratings, reviews και προβλέψεις του city demand αλλά και τα δημοφιλέστερα events και αργίες της περιοχής, καθένα από τα οποία χρησιμοποιούνται για να επηρεάσουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα την στρατηγική πωλήσεων. Η συνεχή ικανότητα του να παρέχει έγκαιρες και σχετικές επιχειρηματικές λύσεις είναι αυτό που κάνει το Otascanner τον καλύτερο business partner. Τα καταλύματα είναι σε θέση να παράγουν και να παρακολουθούν τα πλάνα τιμών τους σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, διευκολύνοντας τον καταναλωτή να ολοκληρώσει με μεγαλύτερη ευκολία την κράτηση του.

 

Ο Γιάννης Κουτσόπουλος, CEO και co-founder δήλωσε σχετικά με το Otascanner:
«Στην πραγματικότητα, ο απόλυτος στόχος μας, μέσω του Otascanner, είναι να διευρύνουμε το διεθνές πελατολόγιο μας και να επιταχύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παράδοση των τελευταίων δεδομένων και των business intelligence προϊόντων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία».

Related Post

Recent Posts

7 Προβλέψεις για το Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ 2022
Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;
Sustainable Hotel Management: Γιατί η βιώσιμη διαχείριση ξενοδοχείων είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας το 2021

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier