Ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε Email Marketing σε 4 βήματα! - AboutHotelier

Εσείς πώς θα στείλετε στους πελάτες σας, τις Χριστουγεννιάτικες ευχές;
Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον εορταστικό μήνα την πλατφόρμα Email Marketing της Abouthotelier και κερδίστε δωρεάν την σύνδεση αυτόματης καταχώρησης subscribers των online κρατήσεων σας απο Webhotelier!

 

Στην Abouthotelier σας προσφέρουμε επιπλέον features για να αξιοποιήσετε πλήρως την δυναμικη του email marketing!
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες ή δείτε εδώ περισσότερα.
Μείνετε συντονισμένοι.. Τα δώρα συνεχίζονται!

Ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε Email Marketing!


4 βήματα αρκούν για να καταλάβετε πόσο εύκολη είναι η μαζική αποστολή email με την πλατφόρμα που σας προσφέρει η Abouthotelier.

1) Μάζεμα των επαφών. 

α) Συνδέεται την πλατφόρμα Email Marketing με λίστα επαφών απο την μηχανή κρατήσεων σας. Αυτόματα μεταφέρονται όλες οι onbline κρατήσεις σας έτοιμες προς αποστολή και ταυτόχρονα κάνουμε ελέγχους για να πιστοποιήσουμε αν τα email που έχετε είναι σωστά ή διπλότυπα.

β)Έχετε στην κατοχή σας μια λίστα email σε Excel, σε μορφή [.txt], [.csv], κλπ. Δημιουργείτε νέους φακέλους και κάνετε upload των νέων επαφών σας. Αφού γίνει ο έλεγχος, προχωράμε στην διαδικασία οριστικοποίησης της λίστας.

2) Δημιουργία νέας καμπάνιας. 

Εάν έχετε το δικό σας newsletter, το ανεβάζετε στο σύστημα και το επεξεργάζεστε εκείνη την στιγμή! Αν δεν έχετε κάποιο δικό σας newsletter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ήδη υπάρχοντα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για όσες φορές θέλετε!

3) Αποστολή καμπάνιας. 
Πρίν στείλετε το newsletter σας στους παραλήπτες που έχετε επιλέξει, μπορείτε να κάνετε όσες δοκιμαστικές αποστολές θέλετε, με αποτέλεσμα να διορθώσετε πιθανά λάθη. Μπορείτε να ορίσετε το θέμα που θα εμφανίζεται, το πεδίο του αποστολέα, δηλαδή το “ΑΠΟ” για να εμφανίζει αυτό που θέλετε. Κάθε email που θα σταλθεί στο πεδίο “ΠΡΟΣ” εμφανίζεται μόνο απο μια διεύθυνση (την δική σας). Έτσι φαίνεται ότι η αποστολή έχει γίνει πιο προσωποποιημένη και όχι μαζική!

4) Παρακολούθηση καμπάνιας – Στατιστικά. 

Όταν στείλετε την καμπάνια σας, τότε θα μπορείτε να δείτε έπειτα ποιά επαφή (email) άνοιξε το newsletter σας, τί ώρα και ημερομηνία και πόσες φορές το διάβασε, απο ποιά χώρα. Μπορείτε να δείτε πού έκανε κλίκ μέσα στο email και τί του άρεσε περισσότερο.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

  • Χρησιμοποιώ την μηχανή κρατήσεων Webhotelier. Ποια είναι η καλύτερη λύση για εμένα ;

Η σύνδεση της Email Marketing πλατφόρμας μας με την μηχανή κρατήσεων Webhotelier, δίνει την δυνατότητα σε όλα τα καταλύματα να αποθηκευουν αυτόματα λίστες παραληπτων απο τις online κρατήσεις τους. Σκεφτείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να γεμίσετε μια λίστα απο πραγματικούς πελάτες σας την στιμή που πραγματοποιούν την κράτησητους  και  να ορίζετε σε ημερομηνίες που επιθυμείτε τις μελλοντικές αποστολές σας.

 

 

  • Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα SPAM. Δεν θέλω τα email μου κατά την αποστολή, να πηγαίνουν στα SPAM. Γίνεται;

Ναι, μπορούμε να μειώσουμε τουλάχιστο 80% το ποσοστό των email που οδηγούνται στα SPAM. Οι Servers μας είναι πιστοποιημένοι για αυτό τον σκοπό.

 

 

  • Τα email μας τα δίνετε εσείς ή πρέπει να έχουμε τα δικά μας;

Η εταιρία μας δεν πουλάει και δεν ενοικιάζει λίστες με email. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει τις δικές του λίστες με email και να χρησιμοποιεί την μηχανή κρατήσεων Webhotelier.

 

 

  • Σε περίπτωση που δεν ανανεώσω το ετήσιο κόστος, ο λογαριασμός μου διαγράφεται;

Όχι. Σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε, ο λογαριασμός σας και ό,τι έχετε κάνει παραμένουν άθικτα, δεν διαγράφεται καμία πληροφορία, απλά δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποστολές.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ