Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε; - AboutHotelier
Instant Messaging για Ξενοδοχεία: Πως θα Ξεχωρίσετε;

Όταν ενημερώσαμε το λογισμικό του “RateStrip” νωρίτερα στο έτος, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό LiveChat. Η κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του widget, σηματοδότησε το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στην πολυλειτουργικότητα του – και μας δίδαξε πολλά για το τη σημασία του instant messaging για ξενοδοχεία.

 

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, είδαμε πολλούς  ταξιδιώτες να διερευνούν τις επιλογές τους last – minute – λόγω κατάστασης, αναζητούν μία περισσότερο ουσιαστική επικοινωνία με τα ξενοδοχεία, κάνοντας τελευταία στιγμή τις κρατήσεις τους ή εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για αυτά. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί που θα δέσει το κατάλυμα με τον ταξιδιώτη, προσφέροντας αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Οι λύσεις instant messaging για ξενοδοχεία στην αγορά είναι πολλές – πως όμως θα αξιοποιήσουν έξυπνα τη δυναμική οι επαγγελματίες; Πώς θα ξεχωρίσουν, ανάμεσα στον ανταγωνισμό;

Στην AboutHotelier.com χρησιμοποιήσαμε τις στατιστικές αναφορές που είναι ενσωματωμένες στην πλατφόρμα “livechat” και σας έχουμε α βήματα για να ξεχωρίσετε:

 

Βελτιστοποιήστε την ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σας για κινητά τηλέφωνα

 

Φυσικά και ξεκινάμε από τα θεμέλια. Για να “ντύσετε” την σελίδα σας με τα πιο έξυπνα widget και tools, θα πρέπει πρώτα από όλα σιγουρευτείτε ότι η ιστοσελίδα σας έχει το σωστό optimize. Μπορείτε να ελέγξετε τα πιθανά αδύναμα σημεία της ιστοσελίδας σας εντελώς δωρεάν στο παρακάτω link -> 

Λαμβάνοντας υπόψιν και τις συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, οφείλετε να είστε σίγουροι ότι το website εφαρμόζει τέλεια ειδικά σε κινητά. 

 

Προσωποποιήστε την επιβεβαίωση των απευθείας κρατήσεων

 

Οι χρήστες κινητών ανοίγουν αμέσως σχεδόν όλα τα μηνύματα SMS που λαμβάνουν. Μπορείτε να στείλετε τον κωδικό επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της κράτησης μέσω κειμένου. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SMS για να στείλετε το online check – in.  Αυτό θα εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν πάντα γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι τους – ενδέχεται να μην έχουν πάντα πρόσβαση στο διαδίκτυο για να ελέγξουν την κράτησή τους μέσω email, αλλά πάντα θα μπορούν να ελέγξουν τα SMS τους χωρίς θέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PMS σας για αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία.

 

Κάντε το instant messaging για ξενοδοχεία μέρος της καθημερινής ρουτίνας

 

Αφίξεις, τιμολόγηση, αναχωρήσεις, customer service, κλείσιμο ημέρας. Είναι όλα εξίσου σημαντικά (οκ, σχεδόν). Αλλά σκεφτείτε το – το instant messaging ενσωματώνεται στον κώδικα της δικής σας ιστοσελίδας – όσοι προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μέσω αυτού, ερευνούν εσάς. Γιατί να πείτε όχι σε μία ευκαιρία; Αυτό που γρήγορα ανακαλύψαμε, είναι ότι οι επισκέπτες θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί με τα ξενοδοχεία με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν  με όλους τους άλλους.

 

Ένα από τα οφέλη της επιδίωξης μιας τέτοιας στρατηγικής, είναι ότι δε χρειάζεται καν να είναι κάποιος πελάτης για να ξεκινήσει μία συνομιλία. Συγκρίνοντας με μία πιο γνωστή μέθοδο επικοινωνίας, αυτή των ξενοδοχειακών εφαρμογών, οι πελάτες δε χρειάζεται  να κατεβάσουν καμία εφαρμογή ώστε να πετύχουν στην επικοινωνία. 

 

Το κύριο σημείο των instant messaging για ξενοδοχεία, είναι η φιλοσοφία του να βρίσκεστε εκεί που σας χρειάζεται ο ταξιδιώτης. Ο επισκέπτης βρίσκεται στον browser του – δε θέλει να κατεβάσει κάποια έξτρα εφαρμογή. Αν βρίσκεται σε σημείο αναζήτησης ξενοδοχείου, δε θέλει καν να καλέσει ή να ανοίξει την εφαρμογή των email και να σας στείλει μέσω αυτής. Ψάχνει κάτι άμεσο, κάτι προσωποποιημένο.  Η προϋπόθεση της υπηρεσίας είναι να επιτρέπεται στους επισκέπτες να επικοινωνούν μαζί σας μέσω της δικής τους συσκευής – με τους δικούς τους όρους. 

 

Για τα ξενοδοχεία που δεν έχουν τους πόρους μεγάλων ομίλων ώστε να φτιάξουν ένα δικό τους app για επικοινωνία με τους πελάτες τους, υπάρχει η λύση: Instant messaging για ξενοδοχεία από την AboutHotelier.com. Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση όλων των στοιχείων σε μία ενιαία πλατφόρμα, την οποία το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να χρησιμοποιήσει με ευκολία. 

 

Ανακαλύψτε σήμερα την υπηρεσία, κάνοντας κλικ εδώ.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ