Αποστολή Newsletter! Ένα δυνατό όπλο στα χέρια σας... - AboutHotelier
> Αποστολή Newsletter! Ένα δυνατό όπλο στα χέρια σας…

Email Marketing

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και αναζητάτε κάποια τεχνική marketing που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας; Το μεγάλο μυστικό για να αυξήσετε τους πελάτες σας στην επιχείρησή σας είναι να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύτιμη λίστα κι όχι απαραίτητα μια τεράστια λίστα από emails. Κάτι τέτοιο δε λειτουργεί, γιατί κανείς πλέον δεν ανταποκρίνεται σε κάποιον που δε γνωρίζει.  Για μια επιτυχημένη στρατηγική marketing αυτό που σας ενδιαφέρει δεν είναι το μέγεθος της λίστας email που διαθέτετε, αλλά τι είδους σχέση έχετε με τη λίστα και ποια είναι η ποιότητά της.

Και πώς χτίζεται η σχέση αυτή; Προσέξτε! Χτίζεται με τη χρησιμότητα και την ωφελιμότητα της υπηρεσίας που θα προσφέρετε εσείς στη λίστα.

Πάμε τώρα να δούμε ένα ένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε στον επόμενο πελάτη σας τη δυνατότητα εγγραφής σε newsletter, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας σας. Και θα το κάνει το βήμα αυτό ο πελάτης σας εάν περιμένει να πάρει κάτι σαν αντάλλαγμα. Κι αν το αντάλλαγμα είναι καλό τότε έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη του επισκέπτη και την εγγραφή του στο newsletter.

Βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης σας με τον πιθανό σας πελάτη και θα πρέπει να διατηρήσετε την καλή πίστη του απέναντί σας. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται και πάλι στο ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. Τι είναι όμως αυτό;

Επειδή ο εγγεγραμμένος στο newsletter σας θα βομβαρδιστεί από email πώλησης και η προηγούμενη καλή του πρόθεση θα αρχίσει να μειώνεται  εσείς δε θα πρέπει  να ξεχνάτε το ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

Ένα newsletter λοιπόν το οποίο θα εμπεριέχει δωρεάν το ιδανικό αντάλλαγμα
• Μια αναφορά PDF σε θεματική ενημερωτική βάση.
• Ένα βίντεο παρουσίασης νέου προϊόντος.
• Ένα βίντεο ή μια παρουσίαση νέων τεχνικών ή άλλων ενημερώσεων που θα επιδείξει την τεχνογνωσία που διαθέτετε.
• Νέα και τεχνικές πάνω στον τομέα τον οποίο δραστηριοποιείστε.

Μέσα από αυτά τα δωρεάν ιδανικά ανταλλάγματα, άμεσα μπορείτε να:
• Προσκαλέσετε τον επισκέπτη να επισκεφθεί και να δει την ιστοσελίδα σας.
• Να τον προετοιμάσετε, με καλή πίστη, να προβεί σε αγορές από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
• Να περιμένει με αγωνία το επόμενο newsletter, που θα κρύβει ενδεχομένως την πληροφορία μιας προηγμένης τεχνογνωσίας που αυτός δεν έχει.

Αυτή λοιπόν η συγκεκριμένη ροή επισκεπτών είναι και η λεγόμενη ποιοτική κατηγορία.

Τώρα θα πρέπει να βρείτε και την κατάλληλη στιγμή για το Newsletter σας.

«Ποια είναι η κατάλληλη ώρα και ημέρα για να αποστείλω το ηλεκτρονικό μήνυμά μου», θα αναρωτιέστε σίγουρα!

Καταφέρατε επιτέλους να συγκεντρώσετε αρκετές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών και συνεργατών της επιχείρησής σας, αφού προηγουμένως κερδίσατε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Συντάξατε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε και τώρα αναρωτιέστε ποια θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το στείλετε στους πελάτες σας;
Πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Ποιες ώρες ελέγχουν συνήθως τα μηνύματά τους οι ενδιαφερόμενοι;
  • Ποιες συσκευές χρησιμοποιούν για να τα διαβάσουν;
  • Πρέπει να αποσταλούν στην προσωπική ή στην επαγγελματική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
  • Τι προϊόντα πουλάει η κάθε επιχείρηση;
  • Ποια ημέρα της εβδομάδας θα ήταν καλύτερο να αποστείλετε τα μηνύματα;


Μην ξεχνάτε ότι:

  • Το Newsletter είναι ένα ενημερωτικό δελτίο που χρησιμοποιεί κάποια εταιρεία ή επιχείρηση- μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία- για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Το δελτίο αυτό το λαμβάνετε εσείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιέχει κυρίως προσφορές, ανακοινώσεις, αναλύσεις, ειδήσεις, χρήσιμες πληροφορίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και όλα αυτά διατηρώντας ένα ενημερωτικό στιλ.

Το πιο σημαντικό: Έχουν μικρό κόστος παραγωγής συγκριτικά με άλλα μέσα που χρησιμοποιούνται για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Χρήσιμο Tip: Εμπλουτίστε το newsletter σας με φωτογραφίες και βίντεο. Αυτά στην πορεία θα αποδειχθούν εξίσου ουσιαστικά με το περιεχόμενό του.

  • Με το email newsletter μπορεί να δημιουργήσει κανείς ένα δυνατό δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, χωρίς να είναι αναγκασμένος να περιμένει την επίσκεψη των πελατών στην ιστοσελίδα του.

Η χρήση των newsletter αποτελεί πρόκληση για κάθε σοβαρό επαγγελματία της επικοινωνίας και του marketing σήμερα.

Μείνετε σε επαφή με το πελατολόγιό σας αλλά και διευρύνετέ το, αυξάνοντας την προβολή σας, τις πωλήσεις σας και χτίζοντας μεθοδικά το όνομα της επιχείρησής σας.

Μην ξεχνάτε ότι εταιρείες παγκοσμίου φήμης (Booking.com, Expedia.com), στέλνουν έως και 2 φορές την εβδομάδα newsletter με  άμεσα αποτελέσματα πωλήσεων. Γιατί να μην το δοκιμάσετε κι εσείς?

Είναι μια άμεση και αποδοτική τεχνική προβολής μιας επιχείρησης, που έχει μικρό κόστος αλλά απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και μελέτη για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες  που προσφέρει η δυναμική πλατφόρμα Email marketing που διαχειρίζεται.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο «+30 210 3000 920» ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Related Post

Recent Posts

7 Προβλέψεις για το Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ 2022

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ