Hotel blogging: Δημιουργικό περιεχόμενο – Α’ μέρος - AboutHotelier

Η προσέλκυση επισκεπτών στον ιστότοπο σας είναι συχνά μία δύσκολη υπόθεση.  Ευτυχώς, υπάρχουν ποικίλοι τρόποι να τους αυξήσετε. Ένας τέτοιος τρόπος είναι το μάρκετινγκ περιεχομένου και, ειδικότερα, το hotel blogging. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό το ένα τρίτο της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου του ξενοδοχείου σας να προέρχεται από τα blog. Ωστόσο, ένα κοινό πρόβλημα για τους ξενοδόχους είναι ότι εξαντλούνται οι ιδέες τους για περιεχόμενο.
 
Έρχεται λοιπόν η ερώτηση: Τι πρέπει να προσέξετε; Και τι είδος αναρτήσεων πρέπει να έχετε;
Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα ενσωματώσει σελίδα blog στον ιστότοπο σας, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κατά τη σύνταξη περιεχομένου για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας, υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες αρχές της online γραφής στις οποίες πρέπει να προσπαθήσετε να επιμείνετε :
 

1. Γνωρίστε το ακροατήριό σας

 

Πάντα κρατήστε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στο μυαλό σας και σκεφτείτε τους τύπους blog που θα απολαύσουν την διαβάσουν. Πρέπει πάντα να γράφετε για το ακροατήριό σας και όχι για τον εαυτό σας.
 

2.  Δώστε βάση στην εισαγωγή

 

Θα πρέπει να ελκύσετε τους αναγνώστες με μια συναρπαστική παράγραφο εισαγωγής – θα αυξήσει τις πιθανότητες ανάγνωσης, και όσο περισσότερο μένουν στον ιστότοπό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να μετατραπούν σε bookers.
 

3. Διορθώστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

 

Τα λάθη ορθογραφίας και γραμματικής σε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου του ξενοδοχείου και στις αναρτήσεις ιστολογίου το μόνο που κάνουν είναι την επιχείρησή σας να φαίνεται αντιεπαγγελματική. Ζητήστε από κάποιον να διαβάσει τις δημοσιεύσεις σας πριν να τις δημοσιεύσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε λάθη που μπορούν να αποφευχθούν.
Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το hotel blogging έχοντας το ιδανικό περιεχόμενο για τους επισκέπτες:
 

4. Δημιουργήστε εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους καλεσμένους σας

 

Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία για να δημιουργήσετε μια εικόνα για τον επισκέπτη-στόχο σας, δείτε ποιες είναι οι προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, οι απαιτήσεις του. Μπορείτε να συγκεντρώστε περαιτέρω πληροφορίες με μια ηλεκτρονική έρευνα. Μία εξαιρετική ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε τα social media σας και να κάνετε ανά καιρούς δημοσκοπήσεις που στοχεύουν στο να μάθετε περισσότερα για τη πλειοψηφία του κοινού σας. Γράψτε blogs που απευθύνεται ειδικά σε αυτούς.
 
 

5. Μετατρέψτε το ξενοδοχείο σας σε τοπικό οδηγό

 

Υπάρχουν τοπικά αξιοθέατα, εστιατόρια ή εξαιρετικές παραλίες κοντά σας; Ενσωματώστε τη κοντινή τοποθεσία που έχετε με αυτά τα κέντρα ζήτησης στο περιεχόμενο του ξενοδοχείου σας. Αναφέρετε τα συχνά, σε όλο το ιστολόγιό σας και στα social media, εστιάστε σε ταξιδιωτικούς συνδέσμους και σε οποιαδήποτε αντιπαροχή μπορείτε να διαπραγματευτείτε, και κάντε τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι αντιμετωπίζουν προνομιακή πρόσβαση σε αυτά τα αξιοθέατα μέσω της κράτησής τους μαζί σας.
 

6. Χρησιμοποιήστε φιλική γλώσσα

 

Αντικαταστήστε τις τυποποιημένες εκφράσεις με λέξεις που υποδηλώνουν μια συναισθηματική εμπλοκή – επιλέξτε τη λέξη «γειτονιά» αντί από την λέξη «τοποθεσία», την λέξη «ομάδα» αντί για «προσωπικό» και ούτω καθεξής.
 

7. Επικεντρωθείτε σε long-tail keywords για να βελτιώσετε το SEO του ξενοδοχείου σας

 

Οι αποτελεσματικές στρατηγικές περιεχομένου ισορροπούν μεταξύ γραφής για τον χρήστη και για τα ρομπότ μηχανών αναζήτησης που ανιχνεύουν τον ιστότοπό σας. Τα short-tail keywords μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο σας, αλλά λιγότερες μετατροπές άμεσης κράτησης. Για αυτό τον λόγο προσπαθήστε να εστιάσετε σε φράσεις που δεν θα χρησιμοποιούν και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της τοποθεσίας σας.
 

8. Μην παραλείψετε τις ετικέτες κεφαλίδας και τις meta –περιγραφές

 

Οι ετικέτες κεφαλίδας είναι τίτλοι που λένε στους αναγνώστες και στα bots μηχανών αναζήτησης τι είναι μια σελίδα. Για να προσελκύσετε και τα δύο, αποφύγετε μια γενική περιγραφή. Μια meta -περιγραφή είναι αυτοί οι 130 χαρακτήρες κάτω από τον τίτλο της σελίδας σας σε μια αναζήτηση. Πρέπει να συλλάβει τη φαντασία ενός αναγνώστη. Κάντε τη διασκεδαστική και δελεαστική.
 
Είναι βέβαια βασικό να χρησιμοποιείτε μια όμορφη φωτογραφία για να πουλήσετε τα δωμάτιά σας στο διαδίκτυο. Είναι όμως και εύκολο – και ανταγωνισμός τεράστιος. Ακόμα λοιπόν και αν δεν έχετε το πιο συναρπαστικό εσωτερικό design, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε εξατομικευμένο περιεχόμενο για να μετατρέψετε τα κλικ στον ιστότοπο σας σε κρατήσεις. Μία άψογα σχεδιασμένη ιστοσελίδα, σε συνδυασμό με εύχρηστες εφαρμογές και ποιοτικό περιεχόμενο θα κάνει τη διαφορά.
 


 

>Μείνετε συντονισμένοι!<

 
Το επόμενο μέρος του σημερινού blog θα σας δώσει έξυπνες ιδέες για να ενσωματώσετε στην επωνυμία σας την απόλυτη hotel blogging εμπειρία.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ