Βίντεο Παρουσίαση | Ανέπαφο Ξενοδοχειακό Check In - AboutHotelier Blog
Βίντεο Παρουσίαση | Ανέπαφο Ξενοδοχειακό Check In

Το ανέπαφο ξενοδοχειακό check-in δεν είναι πλέον πολυτέλεια – είναι μία απαραίτητη παροχή.

Η άφιξη και το check-in των επισκεπτών στο Hotel ή στο B&B σας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της εμπειρίας ταξιδιού.

Ειδικότερα στην τωρινή περίοδο, θέλετε να εισέλθουν και να αισθάνονται αναγνωρισμένοι, ασφαλής και, το πιο σημαντικό, ευπρόσδεκτοι. Αυτή είναι η πρώτη τους εντύπωση για την ιδιοκτησία σας! Με το ανέπαφο ξενοδοχειακό check-in, τα καταφέρνετε όλα αυτά πριν ακόμα έρθει ο πελάτης σας. Ακόμη περισσότερο, με το ανέπαφο ξενοδοχειακό check in της AboutHotelier.com, κάνετε την όλη διαδικασία προσωποποιημένη.

Για να επενδύσετε στη σωστή λύση, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι ανάγκες των επισκεπτών σας πρέπει πάντα να είναι πρώτες, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την γενικότερη αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας που θα επιλέξετε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα σας βοηθήσει να λειτουργείτε πιο αποτελεσματικά.

 

Δείτε στο τελευταίο μας seminar, όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

Youtube Link

 

Related Post

Recent Posts

7 Προβλέψεις για το Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ 2022

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Follow Us

Contact Us

Email: sales(at)abouthotelier.com
Phone 1: (+30) 210 2202141
Phone 2: (+30) 210 3000920
Phone 3: (+30) 27510.25632

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ