Ήρθε η ώρα να αυξήσετε τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο σας - 10 Μυστικά...για άμεσα αποτελέσματα! - AboutHotelier

Μηχανή κρατήσεων Webhotelier – Μυστικά…για αύξηση των κρατήσεών σας.

Τα παρακάτω 10 βήματα που σας προτείνει η ομάδα της Abοuthotelier.com, έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της απόδοσης του καταλύματός σας. Mπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένους τρόπους πωλήσεων και να προσεγγίζετε καλύτερα τους πελάτες σας.

Δείτε κάποιες από τις προτάσεις μας:

1) Δώστε τη σωστή ονομασία στην επικεφαλίδα των τιμοκαταλόγων σας, ώστε να είστε πιο σαφείς και άμεσοι: Εξασφαλίστε μεγαλύτερη αναλογία προσσέγισης από πελάτες.

> Λίγα λόγια

Είναι σημαντικό οι επισκέπτες σας να διαβάζουν άμεσα το μήνυμα που προωθείτε για πώληση. Αποφύγετε τις κλασικές ονομασίες τιμοκαταλόγων όπως «Stadard rate, Rate, Flexible, κτλ..) πχ…αν το ξενοδοχείο μας έχει Coco Mat υπηρεσίες, μπορείτε να ονομάσετε τον τιμοκατάλογο του δωματίου σας σε «Enjoy Coco Mat Experience» ή αν απευθύνεται περισσότερο σε εμπορικούς αντιπροσώπους ονομάστε τον τιμοκατάλογο σε «For our Business Traveler» και δώστε και την κατάλληλη περιγραφή… Μην ξεχνάτε να δίνετε ενδεικτικές ονομασίες ανάλογα με το τι προσφέρετε. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας να προσεγγίζετε σωστά τους επισκέπτες σας.

Ενδεικτικά παραδείγματα Τιμοκαταλόγων
Enjoy Coco Mat Experience >
Best Saver Rate >
Divine Spa Moments >
Best Available Flexible Rate >
For our Business Traveler >
Last Minute Offer! >

Κάντε το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει προσθέτοντας το προσωπικό σας μήνυμα

Βοηθήστε τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση, παρέχοντας λίγες παραπάνω πληροφορίες για εσάς και το κατάλυμά σας. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά, περιγράφοντας με δικά σας λόγια τι κάνει το κατάλυμά σας ξεχωριστό.

2) Δημιουργήστε περισσότερους τιμοκαταλόγους: Εξασφαλίστε εναλλακτικούς τρόπους πωλήσεων εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη απήχηση στους πελάτες σας.

> Λίγα λόγια

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να το κάνετε. Πρέπει να σκεφτόσαστε σαν πελάτες και όχι σαν «υπεύθυνοι κρατήσεων». Εάν θέλατε να αγοράσετε ένα προϊόν σίγουρα θα προτιμούσατε να είχατε παραπάνω από (1) μια επιλογές. Δεν θα ήταν πιο βολικό για εσάς να μπορούσατε να έχετε εναλλακτικούς τρόπους αγοράς μέσα από τους οποίους θα μπορούσατε ίσως να εξασφαλίσετε και κάποιο όφελος? Αυτό πρέπει να δώσετε και στους πελάτες σας. Να μπορούν να αγοράσουν από εσάς με διάφορους τρόπους και ταυτόχρονα να επιλέξουν μόνοι τους τι τους συμφέρει καλύτερα! Συνδυάστε λοιπόν καλύτερα τους τρόπους πωλήσεών σας, δημιουργήστε περισσότερους τιμοκαταλόγους σε κάθε τύπο δωματίου και δώστε το μήνυμα με σωστό τρόπο!

Ενδεικτικό παράδειγμα δείτε εδώ >

3) Προσθήκη προσφορών & πακέτων: Αποκτήστε τη δυνατότητα να λαμβάνετε κρατήσεις απευθείας από τις προσφορές σας.

> Λίγα Λόγια

Όλοι ψάχνουν για προσφορές ή πακέτα που να συνδυάζουν bonus διαμονής. Δημιουργήστε έξυπνες προσφορές μέσα στην ιστοσελίδα σας για κάθε περίσταση (εορτές, τριήμερα, ειδικές βραδιές, φεστιβάλς, κτλ), πακέτα που βασίζονται στις ανάγκες των πελατών σας ή της ευρύτερης περιοχής σας (συμπεριλάβετε αξιοθέατα, δείπνο, αυτοκίνητο,κτλ.) και συνδέστε τις προσφορές σας με τη μηχανή κρατήσεων στις ημερομηνίες που ισχύουν οι προσφορές σας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρετε στους πελάτες σας, ξεχωριστές προτάσεις για το ταξίδι τους ή εκπτώσεις που τους βοηθούν να κερδίσουν κάποιο όφελος από το ταξίδι τους.
Μην περιμένετε λοιπόν > Ενεργοποιήστε τις προσφορές σας!

Ενδεικτικά παραδείγματα

Stay 4 days, pay 3
Stay and drive
Hot Escapes. Book by Saturday
Posidonia Exhibition 2016 – Stay & Save 15%
Experience Romance in Athens
Enjoy your family vacation in …city
Explore Nafplio; Capture the finest cultural experiences – Save 15%

4) Ενεργοποιήστε τα Booking codes: Οδηγήστε τους χρήστες ήεπαναλαμβανόμενους πελάτες, σε συγκεκριμένες σελίδες του ιστότοπού σας.

> Λίγα Λόγια

Μην αφήνετε να φεύγουν πελάτες από το κατάλυμά σας, χωρίς να τους δίνετε έναν ειδικό κωδικό για την επόμενη κράτησή τους. Το ίδιο πρέπει να κάνετε σε κάθε επικοινωνία σας με ενδιαφερόμενους πελάτες (Email\Tel). Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας προσφέροντας καλύτερες τιμές από τα υπόλοιπα κανάλια αγοράς με έξυπνους τρόπους όπως είναι και τα Booking Codes. Χειριστείτε έξυπνα τις δυνατότητες των συστημάτων που διαχειρίζεστε.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τους ειδικούς κωδικούς και σαν σύνδεση με συνεργάτες σας ή σε προωθητικές καμπάνιες που κάνει το κατάλυμά σας.

5) Συνδέστε την Trivago και το Trip connect με την WebHotelier: Προωθήστε δημοφιλή ή μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Η trivago και το Trip connect είναι από τα κορυφαία metasearch κανάλια ξενοδοχείων. Προτείνουμε τη σύνδεση με τη δυνατότητα απευθείας κράτησης μέσω της ιστοσελίδας σας χωρίς ενδιάμεσους. Υπάρχουν ήδη αρκετά καταλύματα που κερδίζουν έδαφος και απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας τους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δίνεται δωρεάν από την webhotelier.net.

Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας και μάθετε περισσότερα.

6) Δημιουργία Loyalty για τους πελάτες σας: Τα loyalty προγράμματα (ή προγράμματα επιβράβευσης πελατών) είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

> Λίγα Λόγια

Επιβραβεύστε τους πελάτες σας. Δώστε νέα διάσταση στην έννοια «επιβράβευση πελατών». Όχι μόνο σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, επικερδείς σχέσεις με τους πελάτες σας αλλά επίσης σας βοηθάμε να κατανοήσετε τις συνήθειές τους και τις προτιμήσεις τους.
Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας, και μάθετε περισσότερα για αυτήν την λειτουργία.

7) Βελτιστοποίηση με Google Ads: Εμφανίστε την μηχανή κρατήσεων του καταλύματος σας, σε όλες τις αναζητήσεις στα αποτελέσματα και τους χάρτες της Google. Εξασφαλίστε την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα τιμών και συγκεντρώστε περισσότερα κλικ ή μετατροπές απευθείας στην ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας, και μάθετε περισσότερα για αυτήν την λειτουργία.

8) Προηγηθείτε των ανταγωνιστών σας με έξυπνα δεδομένα

Ορίστε καλύτερες τιμές δωματίων και δείτε τα ποσοστά πληρότητάς σας να φτάνουν στα ύψη, χάρη στις προτάσεις μας. Με βάση στη διαθεσιμότητα και τις εκδηλώσεις της περιοχής, ακόμα και στο δελτίο καιρού για το επόμενο Σαββατοκύριακο, μπορείτε να είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

9) Πωλήστε τα άδεια σας δωμάτια σήμερα, απλοποιώντας τις κρατήσεις ίδιας μέρας ή της επόμενης

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για την ίδια μέρα, κάνουν περισσότερες κρατήσεις και λιγότερες ακυρώσεις σε σχέση με τον μέσο όρο και έτσι είναι ιδανικοί για να διαθέσετε τα απούλητα δωμάτιά σας. Με το να μην ζητάτε στοιχεία πιστωτικής κάρτας από αυτούς τους πελάτες απλοποιείτε τη διαδικασία κράτησης και αυξάνετε τις πιθανότητες να επιλέξουν το δικό σας κατάλυμα.

Μπορείτε επίσης να προσελκύσετε ταξιδιώτες για την επόμενη μέρα στο κατάλυμά σας με το να μην ζητάτε στοιχεία πιστωτικής κάρτας, απλοποιώντας τη διαδικασία κράτησης.

AbouthotelierBlog

10) Μη χάνετε επιπλέον κρατήσεις σε ημερομηνίες υψηλής ζήτησης

Αυξήστε τις κρατήσεις σας φροντίζοντας να έχετε διαθεσιμότητα στο κατάλυμά σας σε περιόδους υψηλής ζήτησης.Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή σας όταν έρχονται νέοι πελάτες online και να μην τους χάνετε σε άλλους ιστοτόπους. Οι επισκέπτες έχουν μάθει να κλείνουν online, μην τους κλείνετε τα δωμάτια περιμένοντας το τηλέφωνό τους.

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες της μηχανής κρατήσεων «Web Hotelier» και να σας προτείνει ιδέες για την βελτιστοποίηση των πωλήσεών σας.

Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ