Online Check-In για Ξενοδοχεία | AboutHotelier Blog
Online Check-In για Ξενοδοχεία: Πως να Αποφύγετε τον Συνωστισμό στη Ρεσεψιόν

Δεσμευτείτε σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και το προσωπικό σας.

Με τη νέα υπηρεσία της AboutHotelier.com: Online Check-In για ξενοδοχεία προσφέρετε περισσότερη ευελιξία, λιγότερους κινδύνους. Οι πελάτες σας κάνουν check-in γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο τους. Έτσι, συνεχίζετε χωρίς εκπλήξεις τη δραστηριότητα του ξενοδοχείου σας, ακόμη και στις σημερινές συνθήκες.

Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να επηρεάζει τα ταξίδια, είναι σημαντικό ένα σχέδιο δράσης ικανό να αντιμετωπίσει:

 • την τρέχουσα κατάσταση
 • τη μελλοντική αύξηση της ζήτησης ταξιδιού

Είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η πελατοκεντρική αντίληψη και υπευθυνότητα ώστε να δημιουργηθεί η εμπιστοσύνη αλλά και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ο πρώτος κανόνας για να επιτευχθεί αυτό είναι γνωστός στον χώρο μας: υπολογίστε τι χρειάζονται οι ταξιδιώτες και φέρτε το σε αυτούς. Οι αλλαγές αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε πολλά κομβικά σημεία της εμπειρίας διαμονής: ώρα να μιλήσουμε για την άφιξη και για τα online check-in για ξενοδοχεία.

 

Checking in χωρίς άγχος.

Πώς λειτουργεί η νέα μας υπηρεσία;

Οι επισκέπτες και οι ξενοδόχοι θα πρέπει να βασιστούν πολύ περισσότερο στο online check-in για να αποφευχθεί η φυσική επαφή στο front-office.

Αυτό συνεπάγεται με χρήση ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών.

Η AboutHotelier.com έχει δημιουργήσει ένα απλό και ξεκάθαρο σύστημα online check in, τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον ξενοδόχο. Ανεξάρτητα από τον πελάτη που θα σας προτιμήσει (millenial, επιχειρηματίες, backpackers, ηλικιωμένοι), όλοι θα εκμεταλλευτούν τον εύχρηστο αυτόν τρόπο προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο αλλά και να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι χρήστες θα λατρέψουν την επωνυμία του ξενοδοχείου σας εάν τους προσφέρετε ένα προηγμένο και διαδικτυακό check-in που μπορούν να ολοκληρώσουν στον φορητό υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό τους όποτε και όπου κι αν το επιθυμούν.

Οι ταξιδιώτες θα χρειαστούν μόλις 3 βήματα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

 

Βήμα 1. Κάνουν την κράτηση τους με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν (κανάλια, μηχανή κράτησης, e-mail, τηλεφωνική κλήση..)

 

Βήμα 2Λαμβάνουν στο e-mail τους τη φόρμα για το online check in.

Online Check-In για Ξενοδοχεία: Πως να Αποφύγετε τον Συνωστισμό στη Ρεσεψιόν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βήμα 3Ολοκληρώνουν τη διαδικασία πληκτρολογώντας τα στοιχεία τα οποία δεν έχετε συλλέξει κατά τη διαδικασία της δημιουργίας κράτησης. Έτοιμοι!

 

Online Check-In για ξενοδοχεία – ένα βήμα παραπέρα

Κάνουμε τη διαδικασία ακόμα ευκολότερη – δίνοντας τη δυνατότητα για online Check-In μέσω SMS. Το σύστημα Online Check-In για ξενοδοχεία της AboutHotelier.com έχει ως γνώμονα την πρακτική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη/προτίμηση.

Για τους πελάτες σας που δεν ελέγχουν συχνά τα e-mail τους, για τους πελάτες που δεν έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία, για τους πελάτες που είναι συνεχώς on-the-go – προσφέρουμε το Online Check-In και μέσω SMS.

 

 

Εκτός από την ενίσχυση της ασφάλειας στη συγκεκριμένη περίοδο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα υπόλοιπα υπέρ των online check-in για ξενοδοχεία:

 • Είναι γενικά βολικό για τον επισκέπτη
 • Μειώνει τις ουρές στο λόμπι
 • Βελτιώνει τις πελατειακές σχέσεις, καθώς ενισχύει την εμπειρία διαμονής. Η σχέση πελάτη ξενοδοχείου ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο πολύ πριν περάσει ο επισκέπτης την πόρτα.
 • Δυναμώνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο και τη σχέση που έχει η επιχείρησή σας με τις τεχνολογικές εξελίξεις
 • Μειώνει το φόρτο εργασίας του προσωπικού σας

 

Όσον αφορά τη διαδικασία που έχει να κάνει ο ξενοδόχος, κινείται επίσης στα ίδια επίπεδα με αυτή το επισκέπτη. Στην πάντα εύχρηστη πλατφόρμα “Hotel Manager” της AboutHotelier.com, ορίζει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί και η υπόλοιπη διαδικασία γίνεται αυτόματα.

Μπορεί ακόμα και να επιλέξει να στέλνει χειροκίνητα σε συγκεκριμένους πελάτες τη διαδικασία. Συνδέοντας τη μηχανή κρατήσεων του και το channel manager, βλέπει αυτόματα όλες του τις κρατήσεις και προγραμματίζει μαζική αποστολή όσες ώρες επιλέξει πριν την άφιξη του κάθε ενός.

Οι επιλογές και οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο χέρι του! Πάντα με την εκπαίδευση και τη βοήθεια της ομάδας μας στο πλευρό του.

 

Reception: Είναι ακόμα αναγκαία για το ξενοδοχείο εν καιρώ Covid-19;

Η ρεσεψιόν είναι βασικός παράγοντας της εμπειρίας του ξενοδοχείου. Είναι θα έλεγε κανείς μία ευχάριστη “ρουτίνα” για τους επισκέπτες να περνάνε από τις πόρτες και να αντικρίζουν μέλος του προσωπικού. Δίνει απευθείας στην επιχείρηση ένα πρόσωπο. Σήμερα όμως, η επιθυμία για ευελιξία είναι πανταχού παρούσα στον επισκέπτη που έχει ως προτεραιότητα την υγεία του.

Θα αλλάξουν σίγουρα πολλά δεδομένα σε πολλά κομμάτια της διαχείρισης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ακόμα και αν όλοι σας οι επισκέπτες προχωρήσουν κάνοντας online check-in, είναι σημαντικό να έχουν τουλάχιστον μια βασική αλληλεπίδραση μόλις εισέλθουν. Θα βοηθήσει στο να έχει η ιδιοκτησία σας μία αίσθηση πιο οικεία, πιο φιλόξενη. Είναι σημαντικό σε μία τέτοια κατάσταση, να διατηρηθεί η “ρουτίνα” της βασικής αλληλεπίδρασης, ώστε να κρατηθεί η αίσθηση της φιλοξενίας.

 

Συνοψίζοντας: Η αξία του online check-in για ξενοδοχεία

Το online check-in μπορεί πραγματικά να απλοποιήσει τη διαδικασία για τους επισκέπτες και για τον ξενοδόχο.

Ας δούμε λοιπόν κλείνοντας, μερικά βασικά σημεία:

 1. Το online check-in για ξενοδοχεία δε συνεπάγεται με έλλειψη προσωποποιημένης εξυπηρέτησης
 2. Είναι ένας απαραίτητος τρόπος εξυπηρέτησης που ενισχύει την ευθύνη του ξενοδοχείου
 3. Κάνει τον ταξιδιώτη να αισθάνεται ασφαλής – αποτελεί προτεραιότητα
 4. Κάθε ξενοδοχείο έχει τη δική του πολιτική – με την AboutHotelier μπορείτε να δημιουργήσετε μία φόρμα που θα ταιριάζει στους επισκέπτες σας
 5. Ενισχύει την ασφάλεια και του επισκέπτη και του προσωπικού σας
 6. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να προσεγγίσετε το απόλυτα θετικό σενάριο για το ταξίδι του σήμερα: η επιλογή για έναν επισκέπτη να εισέλθει στο κτήριο σας και να μην έχει καμία φυσική επαφή με οποιαδήποτε επιφάνεια έξω από το δωμάτιό του
 7. Κρατάτε τις αποστάσεις
 8. Δυναμώνετε τη διαδικτυακή σας εικόνα

Ήρθε η ώρα να γνωστοποιήστε τη δέσμευσή σας για ένα ασφαλές περιβάλλον για πελάτες και προσωπικό και να ανταποκριθείτε σε αυτές τις υποσχέσεις. Θα είναι παιχνιδάκι, με τα συστήματα τις AboutHotelier στο πλευρό σας.

 


Είστε έτοιμοι να μπείτε δυναμικά στη νέα εμπειρία ταξιδιού; 
Αποκτήστε την υπηρεσία Online Check-In της AboutHotelier σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ, ή κλείστε απευθείας ένα ραντεβού παρουσίασης του συστήματος online check-in για ξενοδοχεία της AboutHotelier κάνοντας κλικ εδώ.

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ