Επαγγελματική Ιστοσελίδα για όλες τις συσκευές - AboutHotelier
>Δημιουργήστε την ιστοσελίδα που πρέπει να έχει το ξενοδοχείο σας!

Ένα δυνατό όπλο στα χέρια του ξενοδόχου που θέλει να ξεχωρίζει στο ψηφιακό παρόν και μέλλον είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας που θα πληρεί κάποιες προϋποθέσεις και θα ακολουθεί τους κανόνες που απαιτεί το ψηφιακό marketing.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε ανάμεσα σε επαγγελματικά σχέδια,
 που ταιριάζουν κατάλληλα στο στυλ του ξενοδοχείου σας και αποκτήστε τη νέα επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σας!

Γι’ αυτό η ιστοσελίδα σας πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1.   Σχεδιασμός & Κατασκευή σε όλες τις συσκευές

Η δημιουργία ιστοσελίδας σας πρέπει να ανταποκρίνεται στην εκάστοτε συσκευή και συμπεριφορά του χρήστη, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία ομαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση του προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και ως προς τη λειτουργικότητα και ως προς το οπτικό αποτέλεσμα.

2.   Σύνδεση μηχανής κρατήσεων

Συνδέστε το URL της εξωτερικής μηχανής κρατήσεων, εάν τη χρησιμοποιείτε ήδη. Εάν επιθυμείτε να ενσωματώσετε τη Booking Engine της AboutHotelier έχουμε την καλύτερη λύση για εσάς, με σχέδια απο φόρμες διαθεσιμότητας, που ταιριάζουν στο κατάλυμά σας.

3.   Σελίδα Δωματίων

Χαρίστε στην επιχείρησή σας συγκριτικό πλεονέκτημα προβάλλοντας με εντυπωσιακό τρόπο τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας. Παρουσιάστε την όψη, το μέγεθος, τη χωρητικότητα, καθώς και τις παροχές των δωματίων σας εμφανίζοντάς τα στο θέμα με τη σειρά που έχετε επιλέξει. Μία άριστη παρουσίαση του ξενοδοχείου σας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την επιλογή του από τους πελάτες σας.

4.   Hosting – Φιλοξενία Σελίδας

Data Storage
Αποθηκεύεται στο AboutHotelier Cloud οποιαδήποτε ανάρτησή σας. Είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε το χρειαστείτε, καθώς βρίσκεται διαρκώς σε λειτουργία, και μπορείτε να διαχειριστείτε το υλικό σας όπως εσείς επιθυμείτε. Προσφέρονται χώροι αποθήκευσης ανεξαρτήτου μεγέθους.

5.   Σελίδα Προσφορών

Kάνετε τη διαφορά δίνοντας επιπλέον αξία στην επιχείρησή σας μέσω ειδικών προσφορών, που θα δημιουργήσετε εσείς. Επιλέξτε το περιεχόμενο, την έναρξη και την ολοκλήρωση της προσφοράς σας και συνδέστε τον σύνδεσμο της εξωτερικής μηχανής κρατήσεων ή χρησιμοποιείστε το δικό μας σύστημα Booking Engine της WebHotelier και αυξήστε τις κρατήσεις σας.

6.   Χάρτες της Google

Χρησιμοποιήστε τους χάρτες της Google με μια απλή σύνδεση και αφήστε τους πελάτες σας να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα το ξενοδοχείο σας.

7. Blog – Σελίδα τελευταίων νέων

Φτιάξτε το blog (Ιστολόγιο) του ξενοδοχείου σας και συνδέστε το με όλες τις πηγές πολυμέσων. Κάθε φορά που κάνετε μία ανάρτηση στο blog της ιστοσελίδας σας, εμείς φροντίζουμε αυτόματα να προστεθεί και στα υπόλοιπα εργαλεία που έχετε προμηθευτεί και διαθέτετε. Φτιάξτε το χρονοδιάγραμμά τους και επιλέξτε το εξώφυλλο που σας αρέσει. Ελέγξτε την επιλογή της αυτόματης ανάρτησης στα social media. Ο νέος δίαυλος πολυμέσων θα ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο προωθώντας τη στρατηγική SEO και θα ειδοποιεί τους πελάτες σας για τα τρέχοντα γεγονότα στο ξενοδοχείο σας! Το blogging δεν είναι «στατικό» και προκαλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων, καθώς με τη δυνατότητα τακτικών δημοσιεύσεων και τη δυνατότητα σχολιασμού μπορούμε να έρθουμε πιο εύκολα σε επαφή με τον κόσμο.

 

 

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ