Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com

Email Marketing για Ξενοδοχεία

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με την σύγχρονη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα "Email Marketing για ξενοδοχεία".

Περιλαμβάνει την αποστολή ενημερωτικών e-mails σε λίστες από λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με σκοπό, συνήθως, την προώθηση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ξεκινήστε Σήμερα
Email Marketing για Ξενοδοχεία
Αυξήστε τις πωλήσεις σας με την σύγχρονη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα "Email Marketing για ξενοδοχεία".  

Περιλαμβάνει την αποστολή ενημερωτικών e-mails σε λίστες από λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με σκοπό, συνήθως, την προώθηση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.
Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com

Στείλτε άμεσα ή προγραμματισμένα τα Newsletter σας

Email Marketing για Ξενοδοχεία – Προγραμματισμένη Αποστολή Newsletter. Συντάξτε το Newsletter σας και στείλτε το άμεσα ή δηλώστε μελλοντική ημερομηνία και ώρα αποστολής.

Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com Email marketing για Ξενοδοχεία | Abouthotelier.com

Προσωποποιήστε τα Newsletter σας

Email Marketing – Προσωποποιήστε τα Newsletter σας. Κάντε την καμπάνια σας πιο αποτελεσματική προσωποποιώντας τα newsletter σας. Συμπεριλάβετε οποιαδήποτε πληροφορία των επαφών σας, όπως το όνομα, το e-mail, το τηλέφωνο, την εταιρεία τους.
Αποστείλετε τα Newsletter βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων
Email Marketing – Φίλτρα στις Επαφές. Στοχοποιήστε ακόμα περισσότερο την καμπάνια σας προσθέτοντας επιπλέον φίλτρα στις λίστες σας. Επιλέξτε π.χ. να στείλετε ένα newsletter σε μία λίστα πελατών σας, μόνο όμως σε όσους μένουν σε μία συγκεκριμένη πόλη ή έχουν συγκεκριμένη θέση εργασίας ή έχουν εγγραφεί το τελευταίο τρίμηνο.
Ελαχιστοποιήστε την πιθανότητα τα Newsletter σας να χαρακτηριστούν spam
Πριν την τελική αποστολή του newsletter σας εκτελείται αυτόματα «Anti Spam Report», για να βεβαιωθείτε ότι το newsletter σας δε θα καταλήξει στον φάκελο των spams. Εάν το report δείξει πιθανότητα για χαρακτηρισμό ως spam, το newsletter δεν αποστέλλεται και δίνονται διορθωτικές οδηγίες. Το report αυτό είναι διαθέσιμο και κατά τη διάρκεια της σύνταξης, όπου μπορείτε να το εκτελείτε όποτε εσείς θελήσετε.

Email Marketing – Επαγγελματικά Template

Με τα κομψά και επαγγελματικά template της AboutHotelier, τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε το περιεχόμενο σας, τις φωτογραφίες σας, το logo σας, κλπ. χωρίς φυσικά να απαιτείται καμία προγραμματιστική ή σχεδιαστική ικανότητα. Εάν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε από κενό template και να φτιάξετε το δικό σας. Η χρήση του Rich Text Editor που χρησιμοποιούμε στη σύνταξη των newsletter, όπως θα δείτε, είναι αρκετά εύκολη.

Το E-mail Marketing είναι μια πρακτική που ακολουθούν πολλές επιχειρήσεις για την προώθησή τους στο internet. Περιλαμβάνει την αποστολή ενημερωτικών e-mails σε λίστες από λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με σκοπό, συνήθως, την προώθηση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. Είναι μια άμεση και αποδοτική τεχνική προβολής μιας επιχείρησης, που έχει μικρό κόστος αλλά απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και μελέτη για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προσφέρει τη δυνατότητα στοχευμένης διαφήμισης σε χιλιάδες άτομα. Ταυτόχρονα παρέχει στατιστικά στοιχεία. Σας επιτρέπει να πειραματίζεστε. Παρακολουθεί την επιρροή που έχει στην καμπάνια σας. Συλλέγετε στατιστικά στοιχεία από το κοινό σας. Σας προσφέρει άμεσα κέρδη. Μπορείτε να στείλετε Νewsletter με τις προσφορές σας σε χιλιάδες κοινό με ένα μόνο κλικ!

Τo E-mail Marketing βασίζεται στην ευκολία και την ταχύτητα της αποστολής ενός e-mail και προσφέρει τη δυνατότητα στοχευμένης διαφήμισης σε χιλιάδες άτομα. Ταυτόχρονα παρέχει στατιστικά στοιχεία που επιτρέπουν στην επιχείρηση να παρακολουθεί την ανταπόκριση των παραληπτών στα e-mails. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση συλλέγει πληροφορίες για τον αριθμό των παραληπτών που άνοιξαν τα e-mail ή και ακολούθησαν κάποιο link μέσα από αυτά, τους παραλήπτες που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν πλέον e-mail, τα e-mails που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών κλπ. Οι πληροφορίες αυτές προσφέρουν τη δυνατότητα διαρκούς βελτίωσης μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης, το E-mail Marketing μπορεί να αυτοματοποιηθεί. Μια διαφημιστική καμπάνια μπορεί να προσχεδιαστεί εβδομάδες ή μήνες νωρίτερα, προγραμματίζοντας αποστολές e-mail σε μελλοντικούς χρόνους που καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σας επιτρέπει να ενώσετε τις λίστες πελατών, με όλες τις online κρατήσεις που έχετε. Λειτουργεί με αυτοματοποιημένες αποστολές σε μελλοντικούς χρόνους. Σας επιτρέπει να συλλέγετε πληροφορίες για τον αριθμό των παραληπτών που άνοιξαν τα e-mail. Παρέχει στατιστικά στοιχεία που επιτρέπουν στην επιχείρηση να παρακολουθεί την ανταπόκριση των παραληπτών. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα template χρειάζεται για τη σωστή προσέγγιση των παραληπτών.

Στην Abouthotelier.com, πέρα από τις τεχνικές προδιαγραφές, φροντίζουμε για την επαγγελματική και σοβαρή εμφάνιση των e-mail έτσι ώστε να εκφράζουν με κύρος και αξιοπιστία τον αποστολέα τους. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με το πελατολόγιο σας αλλά και να το διευρύνετε, αυξάνοντας την προβολή και τις πωλήσεις σας και χτίζοντας μεθοδικά το όνομα της επιχείρησής σας. Πέρα από την άμεση πώληση προϊόντων, το E-mail Marketing προσφέρει μια επιπλέον προβολή της επιχείρησης, χτίζοντας σταδιακά το brand της. Χρησιμεύει ως μέσο ενημέρωσης συγκεκριμένων ομάδων, όπως τα μέλη της εταιρικής ιστοσελίδας, αλλά και ως μια απλή τακτική υπενθύμισης του ονόματος της εταιρείας.

featured

Τα πιο πρόσφατα άρθρα μας με ιδέες για τους ξενοδόχους

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αύξηση των εσόδων του ξενοδοχείου σας

Μιλήστε με έναν ειδικό της Abouthotelier σήμερα.

Κλέιστε ραντεβού Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ