Πώς να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα που θα είναι αναζητήσιμη στη Google? - AboutHotelier
> Πώς να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα που θα είναι αναζητήσιμη στη Google?

Χάρη στα έμπειρα χέρια των συνεργατών της εταιρείας μας, εάν εμπιστευτείτε σε μας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας ή του ξενοδοχείου σας, θα δείτε την ιστοσελίδα σας  να εμφανίζεται ψηλά στη μηχανή αναζήτησης της Google και την επισκεψιμότητα να αυξάνεται μαζί με την πελατεία.

Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω άρθρο και ενημερωθείτε για το πώς θα πρέπει να σχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας ή να ανασχεδιάσετε την ήδη υπάρχουσα. Ακόμη το σκέφτεστε; Δείτε τα παρακάτω βήματα και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Ποιος είναι ο στόχος σας; Δηλαδή το κοινό σας;

Θα πρέπει να έχετε αποφασίσει και να είστε βέβαιοι για το target group της επιχείρησής σας, δηλαδή για το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται η ιστοσελίδα σας, τον σκοπό της δημιουργίας της και το περιεχόμενο που θέλετε να έχει.

  • Το κοινό–στόχος της ιστοσελίδας σας

Ο κανόνας που ισχύει για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας είναι η απλότητα. Εδώ η απλότητα μετράει και όσο πιο εύκολη και απλή κάνετε την ιστοσελίδα σας, τόσο πιο πετυχημένη θα γίνει. Ξεχάστε το μορφωτικό επίπεδο του κοινού. Στο ίντερνετ δε μετράνε τα πτυχία και τα διδακτορικά των επισκεπτών.

Εστιάστε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας με βάση την επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

  • Ο σκοπός της ιστοσελίδας σας

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε σαφείς με το κοινό στόχο σας και με τον σκοπό της ιστοσελίδας σας. Εάν έχετε ξεκαθαρίσει από πριν τον σκοπό σας θα έχετε βοηθηθεί στο να σχεδιάσετε από πριν την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα και να αποφύγετε λάθη και καθυστερήσεις  που θα σας αποσυντονίσουν.

  • Περιεχόμενο και σχεδιασμός της ιστοσελίδας

Θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτετε μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, από αυτό που ααπάνε και εκτιμούν ιδιαιτέρως οι μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει επίσης, όχι μόνο να ξεχωρίζει για το περιεχόμενο της, αλλά συγχρόνως να είναι φιλικό προς τον χρήστη και προς τις μηχανές αναζήτησης. (SEO Friendly)

Προτείνουμε πάντα τον ελάχιστο σχεδιαστικά κώδικα και προτιμάμε το minimal web design, της χρήσης μόνο όσων στοιχείων σχεδιασμού ιστοσελίδων που είναι απαραίτητα και χρήσιμα.

Το μινιμαλιστικό web design προσφέρει:

Ικανοποιητική ταχύτητα φόρτωσης

Υψηλότερο Ποσοστό μετατροπών. Όσο πιο απλή και εύκολη στη χρήση της, τόσο πιο υψηλό ποσοστό μετατροπών θα έχετε. Αυτό σημαίνει περισσότερους πελάτες με χαμηλότερο κόστος.

Καθαρή άποψη για το site σας. Αφού κάποιος επισκέφτηκε το site σας ποια άποψη αποκόμισε; Άμα τον ρωτήσετε ποιο είναι το θέμα της ιστοσελίδας σας, μπορεί να σας απαντήσει με μία λέξη ή μια φράση;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ!!!

Ο περιττός κώδικας και ειδικά ο κώδικας γεμάτος με λάθη μπορούν να βλάψουν πολύ απλά την ιστοσελίδα σας. Πώς; Με καθυστέρηση στην ταχύτητα φόρτωσης και στον χρόνο απόκρισης στο internet.  Θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι λιγότερο από 1MB και να φορτώνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Αυτό ισχύει για όλες τις σελίδες, αρχική και εσωτερικές.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε λάθη που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας να μην φαίνεται καθόλου στη Google.

 

Related Post

Recent Posts

Έχουμε υψηλά πρότυπα που ορίζουν την προσέγγισή μας. Βασιζόμαστε στην ποιότητα, στην εύρωστη διαχείριση σφαλμάτων, στις εγγυήσεις και στην ανοικτή επικοινωνία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε εστιάζοντας στην ποιότητα, με βάση το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Διαλέξτε τη γλώσσα σας: English  / Greek

Copyright © All Data |  Powered by Abouthotelier

ΕΣΠΑ